Iata ce-si doreste un barbat de la femeia lui! Noua lucruri care fac orice barbat sa te aprecieze!

Iata ce-si doreste un barbat de la femeia lui! Noua lucruri care fac orice barbat sa te aprecieze!

Publicat de Larisa Moldovan pe 29 June 2018 in Personalitate

Femeile puternice sunt cele care au trecut prin multe greutăți în viață, dar încă nu și-au pierdut speranța. Ele sunt hotărâte, mature și cu o rezervă incredibilă de iubire. Dacă ai avut norocul să întâlnești o astfel de femeie, pregătește-te, pentru că ea va face următoarele, indiferent de orice:

1. Este directă

Nu contează cât timp sunteți împreună, o femeie puternică va fi întotdeauna directă cu tine. Ea va comunica onest și deschis, fără sugestii și jocuri “ghicește singur”. Ea știe ce vrea și nu vrea să-și piardă timpul în zadar.

2. Se poate apăra singură.

O femeie puternică nu se teme să-şi delimiteze granițele și să le respecte, chiar dacă asta poate provoca conflicte. De fapt, ea este pregătită pentru orice conflict. Ea nu-ţi va permite să o umilești sau să faci presiune asupra ei. Are propriile standarde și se va asigura că o tratezi așa cum merită. Altfel, nu te îndoi că te va scoate din viaţa ei.

3. Este fidelă sentimentelor sale.

O femeie puternică rămâne fidelă sie însăşi, chiar și atunci când se află într-o relație. Nu ascunde ceea ce simte, pentru că știe că este reală și apreciază asta. De aceea, atunci când eşti cu ea, nu-ţi vei face griji că poţi părea slab, prost sau nebun. Ea vrea ca şi tu să fii adevărat şi fidel ţie însuți, pentru că doar așa te va vedea cum eşti cu adevărat.

4. Singură poate avea grijă de sine

O femeie puternică este independentă și autosuficientă, de cele mai multe ori pentru că nu are o alegere. Şi-a dat seama că doar ea este responsabilă pentru bunăstarea și fericirea sa, indiferent dacă are sau nu un bărbat alături.

Ea este atașată de tine, dar nu va aștepta să fii salvatorul ei. Pentru că nu are nevoie de nimeni. Ea poate avea grijă de sine şi de viața ei – aşa cum a fost fericită şi înainte de a te întâlni.

5. Îţi va spune ceea ce nu-i place.

O femeie puternică nu va închide ochii la comportamentul necorespunzător. Cu ea, nu-i de glumit. Ştie ce merită şi ce valoare are, așa că nu va tolera atitudinea proastă. Și dacă vede că faci ceva greșit, îţi va spune asta pentru binele tău.

6. Ea răspunde de faptele sale.

La fel cum e directă cu tine, ea recunoaște când singură greșește. Nu dă vina pe alţii. Dacă nu are dreptate, o va recunoaște. Și va fi gata să rezolve problema și să lucreze asupra relației, chiar și în cele mai dificile momente. Este o luptătoare.

7. Îţi oferă spațiu atunci când ai nevoie de el.

Fiind o persoană independentă, femeia puternică înțelege când ai nevoie de spațiu și te eliberează, fără să-şi facă griji. Nu vrea să fii cu ea prin constrângere, ci din propria dorință. Iar ea are cu ce să-şi ocupe timpul, pentru a nu-și face griji unde ești.

8. Îți arată dragostea ei.

A fi într-o relație cu o femeie puternică – înseamnă să nu te îndoiești niciodată de ceea ce este între voi. Pentru că este puternică, ea continuă să creadă în iubire și să-și arate sentimentele, chiar dacă de multe ori a fost rănită. Vei vedea toată profunzimea iubirii ei.

9. Nu se teme să plece.

Dacă înțelege că relația a devenit toxică, nu se va teme să plece. Ea întotdeauna încearcă să vadă cele mai bune calități ale tale și nu renunță, dar dacă vede că nu mai depui efort, ea va pleca fără să privească înapoi.

La început îi va fi greu, va fi frântă, apoi își va recâștiga puterea și va continua să creadă că într-o zi va găsi dragostea din nou.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!