Image

Iată 5 motive bune pentru a mânca câte 7 nuci în fiecare zi!

Publicat de Patricia Esca pe 14 September 2021 in Remedii NaturisteSanatateSfaturiViata

Nucile conțin grăsimi sănătoase și substanțe nutritive care sunt pur și simplu necesare pentru buna funcționare a corpului. Este dovedit că consumul regulat de nuci poate contribui semnificativ la îmbunătățirea stării generale de sănătate, deoarece acestea conțin vitamina E, antioxidanți, fenoli, acizi grași omega-3.

Astăzi vă vom spune despre 5 motive pentru care veți cumpăra cu siguranță un pachet de nuci.

1. Reduce stresul

Intrați adesea în situații stresante și aveți tendința să vă faceți griji pentru toate? Nucile te poate ajuta! Reduce nivelul de stres din organism, și vă relaxează corpul din cauza stresului. Nucile elimină efectele secundare fizice de la stres.

2. Întărește inima

Nucile conțin antioxidanți și substanțe nutritive care ajută la combaterea radicalilor liberi care cauzează boli de inimă. Potrivit cercetărilor, consumul de nuci timp de patru zile pe săptămână vă va reduce semnificativ riscul de boli de inimă și vă va îmbunătăți starea vaselor de sânge.

Citeste si  Mâinile reci: despre ce probleme ne avertizează

3. Pierderea în greutate

Nucile conțin grăsimi polinesaturate necesare pentru buna funcționare a corpului, care curăță perfect arterele. De asemenea, aceste grăsimi ajută la accelerarea pierderii în greutate prin reducerea poftei de dulciuri.

4. Protecția creierului împotriva degenerării legate de vârstă

Datorită conținutului de acizi grași omega-3, nucile ajută și la depășirea stărilor de depresie. De asemenea, cu utilizarea regulată, riscul de a dezvolta boala Alzheimer este redus. Potrivit studiului, persoanele care consumau regulat nuci aveau niveluri mai scăzute de colesterol decât cele care nu consumau.

5. Întărirea părului, pielii și unghiilor

Datorită conținutului de nutrienți, nucile sunt o modalitate excelentă de a întări unghiile, părul, iar pielea dvs. va deveni mai netedă. Este vorba despre acizi grași omega-3 și grăsimile polinesaturate din nuci.

Ce alte beneficii ale consumului de nuci mai cunoști? Lasă-ne părerile tale în comentarii!


Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon