Nucile conțin grăsimi sănătoase și substanțe nutritive care sunt pur și simplu necesare pentru buna funcționare a corpului. Este dovedit că consumul regulat de nuci poate contribui semnificativ la îmbunătățirea stării generale de sănătate, deoarece acestea conțin vitamina E, antioxidanți, fenoli, acizi grași omega-3.
Astăzi vă vom spune despre 5 motive pentru care veți cumpăra cu siguranță un pachet de nuci.
1. Reduce stresul
Intrați adesea în situații stresante și aveți tendința să vă faceți griji pentru toate? Nucile te poate ajuta! Reduce nivelul de stres din organism, și vă relaxează corpul din cauza stresului. Nucile elimină efectele secundare fizice de la stres.
2. Întărește inima
Nucile conțin antioxidanți și substanțe nutritive care ajută la combaterea radicalilor liberi care cauzează boli de inimă. Potrivit cercetărilor, consumul de nuci timp de patru zile pe săptămână vă va reduce semnificativ riscul de boli de inimă și vă va îmbunătăți starea vaselor de sânge.
3. Pierderea în greutate
Nucile conțin grăsimi polinesaturate necesare pentru buna funcționare a corpului, care curăță perfect arterele. De asemenea, aceste grăsimi ajută la accelerarea pierderii în greutate prin reducerea poftei de dulciuri.
4. Protecția creierului împotriva degenerării legate de vârstă
Datorită conținutului de acizi grași omega-3, nucile ajută și la depășirea stărilor de depresie. De asemenea, cu utilizarea regulată, riscul de a dezvolta boala Alzheimer este redus. Potrivit studiului, persoanele care consumau regulat nuci aveau niveluri mai scăzute de colesterol decât cele care nu consumau.
5. Întărirea părului, pielii și unghiilor
Datorită conținutului de nutrienți, nucile sunt o modalitate excelentă de a întări unghiile, părul, iar pielea dvs. va deveni mai netedă. Este vorba despre acizi grași omega-3 și grăsimile polinesaturate din nuci.
Ce alte beneficii ale consumului de nuci mai cunoști? Lasă-ne părerile tale în comentarii!
Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


