„Fericirea o face pe femeie frumoasă și dragostea o face fericită. Iubirea este adevăratul fard al femeii.” – Femeile trecute de 40 sunt fermecătoare

„Fericirea o face pe femeie frumoasă și dragostea o face fericită. Iubirea este adevăratul fard al femeii.” – Femeile trecute de 40 sunt fermecătoare

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 January 2020 in De Suflet

În ultimul timp, femeile trecute de 40 de ani sunt mult mai apreciate și au o surprinzătoare putere de atracție asupra bărbaților, iar uneori îi fac să renunțe de a mai întoarce capul după cele tinere.

Nu o spunem noi, ci vă prezentăm un articol semnat de celebrul jurnalist american Andy Rooney care invocă următoarele motive.

Femeile trecute de 40 sunt fermecătoare

O femeie trecută de 40 de ani nu va trezi bărbatul noaptea pentru a întreba: „La ce te gândești?” Ea nu va face capricii pentru simplul fapt că doriți să petreceți seara privind un meci de fotbal. Ea va merge și își va ocupa timpul cu ceva mult mai interesant.

O femeie trecută de 40 de ani are destulă experiență pentru a se asigura că știe cine este și ce vrea de la viață sau de la partenerul ei. Foarte puține dintre ele își vor pierde timpul pentru a critica bărbații, pentru a le interpreta orice vorbă spusă sau pentru a afla ce cred despre ele, despre ceea ce fac.

Femeile trecute de 40 de ani afișează o mare demnitate. Nu intră în conflict cu partenerul în public. Însă, dacă este necesar, ele nu ezită să o facă în mod discret. Femeile mature sunt generoase cu laudele, chiar și nemeritate. Ele cunosc cum se simte nemulțumirea.

Femeile de 40 au suficientă încredere pentru a-și prezenta iubitul prietenelor lor. Cele mai tinere evită deseori chiar și cea mai bună prietenă, deoarece nu are încredere în partenerul lor. Însă femeilor mature nu le mai pasă de atracția pe care ar putea-o avea una dintre ele de care nu se îndoiesc că o vor trăda.

Ajunse la 40 de ani, femeile devin buni psihologi, mult mai mult decât s-ar putea crede. Iată de ce este inutil ca bărbații să le mai expună greșelile, ele simt, le ghicesc, înainte ca ei să se decidă să dea semne de sinceritate. Femeii mature îi stă bine cu un ruj de buze aprins, mult mai bine decât unei tinere. Iar dacă se împacă cu prezența ridurilor de pe față, vor înțelege că acestea le fac mai sexy decât omoloagele mai tinere.

Femeile mai în vârstă sunt mai deschise, mai oneste, nu merg pe căi ocolite. Nu ezită să-i spună imediat bărbatului că este nepoliticos sau, mai rău, că este un ticălos.

Da, sunt multe motive de a fi fascinați de femeile cu vârsta trecută de 40 de ani. Însă, din păcate, nu putem afirma aceleași lucruri și depsre un bărbat. Iar după fiecare femeie matură se află un bărbat care în orice moment își poate suci capul după prima chelneriță, de 20 de ani, strident îmbrăcată.

1. „Numai împreună bărbatul şi femeia formează omul complet.” — Immanuel Kant

2. „Femeia nu este sexul slab. E cel mai nobil dintre cele două, prin puterea sa de sacrificiu, de suferinţă în tăcere, de umilinţă, credinţă şi cunoaştere.” — Mahatma Gandhi

3. „O femeie cunoaște chipul bărbatului pe care-l iubește așa cum un marinar cunoaște marea.” — Honoré de Balzac

5. „Fericirea o face pe femeie frumoasă și dragostea o face fericită. Iubirea este adevăratul fard al femeii.” — Charles Baudelaire

6. „Dacă n-ai văzut încă o femeie care iubește, atunci n-ai văzut niciodată o femeie frumoasă.” — Camil Petrescu

7. „Femeia e ca o punguță de ceai: nu știi niciodată cât de tare este până nu o vezi cum fierbe.” — Eleanor Roosevelt

8. „Bărbații creează prin imaginație, însă femeile creează prin iubire.” — Rabindranath Tagore

9. „Femeia este sufletul bărbatului, lumina care îl călăuzeşte. Femeia este gloria.” — Miguel de Cervantes

10. „Femeia e o creatură menită să fie iubită, nu înțeleasă.” — Sigmund Freud

11. „Cel mai frumos machiaj al unei femei este pasiunea, dar cosmeticele sunt mai ușor de cumpărat.” — Yves Saint Laurent

Sursa: clickpentrufemei.ro

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!