Femeile de peste 40 de ani sunt mai atragatoare decat cele mai tinere – nu crezi? Iata motivele!

Femeile de peste 40 de ani sunt mai atragatoare decat cele mai tinere – nu crezi? Iata motivele!

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 April 2020 in Articole

Iată motivul pentru care femeile trecute de 40 sunt mai atrăgătoare decât cele mai tinere!

Recent jurnalistul american Andy Rooney a publicat un articol în care afirmă că femeile trecute de 40 de ani sunt mai atrăgătoare decât cele mai tinere.

Iată motivele invocate de celebrul jurnalist:

  • 1. O femeie trecută de 40 este deja o persoană formată. Ea știe cine este și ce vrea de la viață. În plus ea știe cum poate obține asta. Ea are mult mai puține frustrări și complexe și nu are nevoie să critice pe cineva pentru a se simți ea mai însemnată.
  • 2. Femeia trecută de 40 nu va își va pisa la cap bărbatul cu întrebări aiurite pentru a ști ce gândește acesta. Ea are lucruri mult mai importante de făcut și realizat.
  • 3. Femeia trecut de 40 nu-și va impune bărbatul să schimbe postul TV dacă acesta privește un meci important de fotbal, pentru a urmări telenovela sa. Ea știe să respecte și să cedeze în lucruri neimportante.
  • 4. Femeia trecută de 40 are suficientă demnitate pentru a nu se certa în locuri publice, însă la nevoie ea va ști cum să-și ”împungă” discret oponentul.
  • 5. Femeia trecută de 40 nu se zgârcește la vorbe bune.
  • 6. Femeia trecută de 40 este mult mai încrezută în sine și din acest motiv are mai multă încredere în bărbați.
  • 7. Femeia trecută de 40 are suficientă experiență de viață pentru a fi un psiholog foarte subtil.
  • 8. Femeii trecute de 40 rujul aprins îi stă mult mai bine decât unei fete tinere.
  • 9. Femeia trecută de 40 pentru că știe ce vrea și cine este, este om suficient de deschis.

Anume aceste lucruri le fac mai atrăgătoare pe femeile trecute de 40, conform jurnalistul american. Ești de acord cu acest afirmații? Distribuie si tu articolul pe facebook! Iti multumim!

Femeile trecute de 40 de ani au o surprinzătoare putere de atracție asupra bărbaților, îi fac să renunțe uneori de a întoarce capul după cele mai tinere.

Nu o spun eu, dar, parcurgând un articol semnat de către celebrul jurnalist american Andy Rooney, s-ar putea să fiu de acord cu multe dintre motivele invocate care sunt:

– Trecută de 40 de ani, o femeie nu va “hărțui” (pisa la cap) un bărbat cu întrebări necontenite, pentru a încerca să știe la ce gândește acesta. De ce nu o face? Pur și simplu ca să aibă mai puține griji.

– Dacă un bărbat este pasionat de fotbal și va dori să urmărească o anumită partidă la televizor, femeia matură nu va încerca să se plângă, să-l determine să-se dezlipească de ecranul televizorului. Nu se va întâmpla asta, fiindcă și ea își găsește altceva de făcut mult mai interesant.

– O femeie trecută de 40 de ani are destulă experiență pentru a se asigura că știe cine este și ce vrea de la viață, de la partenerul ei. Foarte puține dintre ele își vor pierde timpul pentru a critica bărbații, pentru a le interpreta orice vorbă spusă sau, repet, pentru a afla ce cred despre ele, despre ceea ce fac.

– Femeile coapte afișează o mare demnitate. Rar intră în conflict cu partenerul în public (la teatru, restaurant…). Totuși, dacă e nevoie, ele nu ezită să-l “împungă”, însă o fac discret.

– Femeile mai în vârstă sunt generoase cu laudele, de multe ori nemeritate. Ele știu cum e să fii apreciat.

Citește aici 9 greșeli pe care să le evităm, când avem 40 de ani sau am trecut de această vârstă

– Femeile de 40 si chiar mai mult au suficientă încredere pentru a-și prezenta iubitul prietenelor lor. Nu le mai pasă de atracția pe care ar putea-o avea una dintre ele de care nu se îndoiesc că le va trăda.

– Ajunse la 40 de ani, femeile devin buni psihologi, mult mai mult decât s-ar putea crede. Iată de ce este inutil ca bărbații să le mai mărturisească păcatele, ele simt, le ghicesc, înainte ca ei să se decidă să dea semne de sinceritate.

– Unei femei mature și nu unei tinere îi stă bine cu un ruj de buze aprins. Ridurile de pe față le fac mai sexy decât omoloagele mai tinere.

– Femeile mai în vârstă sunt mai deschise, mai oneste, nu merg pe căi ocolite. Nu ezită să-i spună imediat bărbatului că este nepoliticos sau, mai rău, că este un ticălos.

Pentru toate aceste motive, la care s-ar mai putea adauga altele, bărbații aduc laude femeilor ajunse la vârsta de 40 de ani.

Există și multe excepții, adică bărbați care-și “rup gâtul” după prima chelneriță (dând un singur exemplu), de 20 de ani, îmbrăcată strident, care le surâde de la prima întersectare pe stradă.

Daca vrei sa citesti si alte articole interesante te invitam sa ne urmaresti pagina!

Îți dorim mult succes!Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!