Femeie, esti unica! Nimeni nu poate fi ca tine.. nimeni nu te poate inlocui.

Femeie, esti unica! Nimeni nu poate fi ca tine.. nimeni nu te poate inlocui.

Publicat de Larisa Moldovan pe 28 January 2020 in De Suflet

Un mesaj scurt si direct pentru toate femeile din lume.

Gandeste-te cat de frumos este sa fii tu. Dintre toate femeile care au venit si au plecat, inca de la inceputul timpului, niciuna nu este ca tine.

Niciuna care a trait vreodata nu a avut aceleasi abilitati precum ale tale, aceleasi talente, acelasi aspect, aceiasi prieteni, aceiasi cunoscuti, aceleasi poveri, necazuri si oportunitati.

Parul niciunei femei nu creste asa cum creste al tau. Nimeni nu are amprente ca ale tale. Nimeni nu stie aceleasi glume, secrete si probleme de familie.

Putinele femei care rad la fel ca tine nu stranuta asa cum stranuti tu. Nimeni nu nu are in gand aceiasi oameni… si nicio femeie nu este iubita de aceiasi oameni care te iubesc pe tine.

Nicio femei nu este ca tine… TU ESTI UNICA.

Bucura-te de ceea ce esti. Nu trebuie sa pretinzi nimic pentru a parea sa fii altcineva. Nu esti menita sa fii altcineva. Nu trebuie sa minti pentru a ascunde anumite parti din tine pe care nu le gasesti la nimeni altcineva.

Ai fost menita sa fii diferita. Nimeni nicaieri nu va simti ce simti tu, nu va iubi cum iubesti tu, nu va gandi cum gandesti tu.

Daca nu ai exista, ar exista un gol in aceasta lume, un decalaj in istorie… ar lipsi o piesa din planul omenirii. Pretuieste unicitatea ta! Este un dar dat doar pentru tine! Bucura-te de ea si impartaseste-o!

Nimeni nu poate ajunge la inima altora asa cum poti tu. Nimeni nu poate vorbi cu cuvintele tale. Nimeni nu poate transmite emotiile tale. Nimeni nu poate alina cum o faci tu. Nimeni nu poate iubi asa cum iubesti tu.

Nimeni nu poate zambi cu zambetul tau… bucura-te de unicitatea ta. Nu te mai ascunde, accepta femeia din tine. Acest dar al tau ti-a fost dat sa il apreciezi si sa il traiesti.

Femeie, esti unica! Nimeni nu poate fi ca tine.. nimeni nu te poate inlocui.

Orice femeie ar trebui sa cunoasca acest text ce vorbeste despre un model de feminitate contemporana. Revista Sufletului ti-l daruieste tie si ne dorim sa faci acelasi lucru, darunidu-l tuturor femeilor importante din viata ta!

O femeie puternica o recunosti pentru ca se face respectata fara a fi dura.

O femeie puternica o recunosti pentru ca este disponibila, dar nu permite celorlalti sa se foloseasca de ea.

O femeie puternica o recunosti pentru ca atunci cand imbratiseaza este calda, dar corpul ei ramane ferm si prezent.

O femeie puternica o recunosti pentru ca are un proiect in care crede si merge cu el mai departe, chiar daca ceilalti ii spun ca e mai bine sa renunte.

O femeie puternica o recunosti fiindca stie sa fie si putin inteleapta si putin nebunatica.

O femeie puternica o recunosti fiindca stie sa iubeasca cu toata fiinta ei, fara insa a se abandona.

O femeie puternica o recunosti pentru ca are incredere in capacitatile sale, dar e deschisa provocarilor si schimbarii.

O femeie puternica o recunosti fiindca ea crede in ea insasi si in unicitatea sa.

O femeie puternica o recunosti pentru ca stie sa te priveasca in ochi atat de adanc incat ajunge sa te faca sa ii simti inima… aceasta privire este semnul cel mai evident despre o femeie puternica…

Ea, cu ochii sai stie sa iti spuna Cine Este.

(S. Oberhammer)Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon
Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!
Urmărește-ne și pe Google News

Vrei să vezi articolele direct pe telefonul tău? Urmărește-ne pe Google News!
Mai multe opțiuni
Ultimul video postat pe pagină:
Distribuie
Distribuie pe Facebook Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Whatsapp
Mai multe opțiuni Mai multe opțiuni
Mai multe opțiuni
Închide