Femeia independenta, de care se tem toti barbatii, stie sa citeasca o persoana dincolo de masca ei si intelege ca autoritatea adevarata se bazeaza pe respect, nu pe actiuni reprobabile si intrigi.

Femeia independenta, de care se tem toti barbatii, stie sa citeasca o persoana dincolo de masca ei si intelege ca autoritatea adevarata se bazeaza pe respect, nu pe actiuni reprobabile si intrigi.

Publicat de Larisa Moldovan pe 2 February 2020 in LifeStyle

Are banii ei, jobul ei, casa ei. Nu depinde de nimeni, este propriul stapan. Aceasta este, pe scurt, femeia independenta, un om puternic, dar care pe multi ii cam sperie

Desi vremurile si conceptiile au evoluat in timp, tinerele continua sa fie educate intr-o directie care nu le asigura nici pe departe independenta: “Simte-te bine in pielea ta, dar casatoreste-te cu un barbat bogat”. Sa fie acesta un semn ca societatea nu este inca pregatita sa o primeasca asa cum se cuvine pe femeia independenta? De ce este aceasta de temut? Cateva raspunsuri aflam din Elite Daily.

Atuurile care o scot din anonimat pe femeia independenta

Femeia independenta nu cere voie niciodata. Femeia independenta nu are nevoie sa-i dai voie, sa ii spui ca este totul OK pentru a face ceva. Ea are propriile reguli pe care si le-a scris singura. Este eleva care duce intotdeauana proiectele scolare la un alt nivel, studenta care le creeaza profesorilor stari de discomfort prin intrebarile pe care le adreseaza, colega de birou care nu executa ordine, ci realizeaza proiecte.

Femeia independenta nu se teme sa isi exprime parerea. O femeie independenta este guvernata de gandurile proprii; detine cea mai mare putere dintre toate, aceea a libertatii de gandire. Ea nu se teme sa-si exprime opiniile care sunt, de cele de mai multe ori, pertinente, si nu poate fi manipulata mental in niciun fel. Are in ea gena de luptatoare si o morala de nezdruncinat.

Femeia independenta stie sa isi savureze propria glorie. Femeia independenta nu se ascunde sub masca falsei modestii, nu va pretinde niciodata ca nu este mandra de ea si de ce a realizat.

Acest gen de femeie este de o sinceritate feroce, iar a spune ca nu este extrem de satisfacuta de ea insasi ar fi o mare minciuna.

Femeia independenta intimideaza, nu se lasa intimidata. Nu vei reusi niciodata sa intimidezi o femeie independenta. Stie ca se poate descurca oriunde si ca nu are niciun motiv sa se teama, decat atunci cand siguranta ii este pusa in pericol. In schimb, ea este o persoana care intimideaza mult, mai ales pe aceia care incearca sa foloseasca trucuri ieftine pentru a castiga respect.

Femeia independenta stie sa citeasca o persoana dincolo de masca ei si intelege ca autoritatea adevarata se bazeaza pe respect, nu pe actiuni reprobabile si intrigi.

Femeia independenta nu are nevoie de tine. Societatea moderna le intimideaza pe femeile care au nevoie de ea si le controleaza. In cazul femeii independente, lucrurile stau diferit: aceasta nu are nevoie de compasiune si de confirmai din partea celor din jur.

Cu toate acestea, are nevoie de iubire la fel de mult ca orice femeie. Daca este iubita, ea va iubi inapoi cu intensitate si mai ales neconditionat.

Femeia independenta stie ca nu trebuie sa o placi. O femeie independenta, realista si inteligenta accepta ideea ca nu toata lumea trebuie sa o placa si, spre deosebire de alte femei, ea nu sufera din aceasta cauza.

Este atat de stapana pe gandurile, sentimentele si parerile ei incat niste priviri piezise nu o vor impiedica niciodata sa fie extraordinara.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!