Descopera-ti valoarea invatand sa te iubesti si sa te respecti pentru ca, daca tu nu te iubesti si nu te te respecti pe tine, nimeni nu o poate face in locul tau.

Descopera-ti valoarea invatand sa te iubesti si sa te respecti pentru ca, daca tu nu te iubesti si nu te te respecti pe tine, nimeni nu o poate face in locul tau.

Publicat de Larisa Moldovan pe 17 February 2020 in Dezvoltare Personala

Inceteaza sa mai fi o victima si devino persoana care poate sa fie catalizatorul schimbarii si schimba lumea! Ia toata durerea, dezamagirile si toata suferinta ta si valorifica energie negativa pe care au creat-o in tine, transformand-o in energie pozitiva, pe care sa o impartasesti apoi cu cei din jurul tau.

Incepe-ti fiecare dimineata prin a fi recunoscator ca te-ai trezit intr-o noua zi. Spune “Multumesc” pentru toate lucrurile pe care le ai in acest moment si pentru cele pe care te astepti sa le primesti in viitor. Focalizeaza-te pe lucrurile care-ti plac si pe cum anume te face sa te simti faptul ca le ai deja. Fii fericit, increzator, simte cum este sa fii cine iti doresti sa fii si sa ai ceea ce-ti doresti sa ai si Universul va gasi o cale prin care realitatea sa corespunda gandurilor si trairilor tale.

De fapt, acest lucru se intampla deja… priveste in jurul tau si observa faptul ca tot ceea ce te inconjoara in acest moment corespunde cu convingerile, credintele, trairile tale constiente si inconstiente despre tine insuti, despre ceilalti si despre lume in general… Monitorizeaza-ti gandurile si cuvintele pentru ca acestea vor deveni realitatea ta. Gandurile tale negative si fricile tale sunt o piedica pentru succes, in toate ariile vietii tale.

Invata sa schimbi felul in care percepi viata si pe tine insuti/insati si fa acest lucru focalizandu-te pe lucrurile pe care le iubesti si pe care le apreciezi in loc sa te tot intristezi, enervezi sau frustrezi cu ceea ce nu-ti place (la tine, la ceilalti sau la lume) sau cu ceea ce nu ai. Stiu ca uneori poate fi extrem de dificil sa gasesti un echilibru pozitiv printre toate lucrurile pe care le ai de facut: facturi, serviciu, scoala, copii, etc. Uneori viata poate sa ti se para nedreapta si o povara de nesuportat, dar nu uita ca nu esti niciodata singur/a si ca nu ai voie sa renunti!Uita-te cu atentie in jurul tau si observa ca, daca vei cere ajutor, Universul iti va intinde cu siguranta o mana… tu doar trebuie sa fii atent la semnele prin care El face acest lucru!

Fa o lista cu toate obiectivele tale, parcurge zilnic acea lista si vizualizeaza cum acele lucruri pe care ti le doresti devin realitate. Imagineaza-ti cum te simti atunci cand ai deja acele lucruri atat de mult dorite de tine si Universul va gasi o cale prin care sa le faca sa devina realitate. Iti promit ca vei observa cum unele dintre lucrurile pe care le-ai trecut pe acea lista vor aparea, incet dar sigur, in viata ta.

Descopera-ti valoarea invatand sa te iubesti si sa te respecti pentru ca, daca tu nu te iubesti si nu te te respecti pe tine insuti/insati, nimeni nu o poate face in locul tau. Opreste-te din a te mai agata de cate o relatie care nu fuctioneaza sau de cate o “iubire” dureroasa.

Daca esti singur/a, da-ti timp sa te pregatesti ca sa intalnesti acea persoana speciala pentru tine. Asta inseamna sa te asiguri ca nu porti povara unui bagaj emotional de care nu ai nevoie. Asta inseamna sa te asiguri ca esti pregatit emotional si fizic pentru o noua relatie si ca nu traiesti ancorat/a in trecut, sperand ca vei intalni pe cineva nou care sa te ajute sa-ti duci mai usor bagajul… O astfel de relatie nu poate sa-ti aduca fericirea si implinirea pe care le doresti pentru ca premisa de la care veti porni la drum, va fi una incarcata de durere, frustrare si resentimente…

Nu uita faptul ca, daca esti singur de ceva vreme si daca te simti pregatit pentru acea persoana speciala dar nu ai gasit-o inca, inseamna ca si Universul are nevoie de timp ca sa o pregateasca pentru tine. Nu cred ca ai vrea sa-l intalnesti pe acel cineva care poate sa-ti devina partener de viata fara sa fii pregatit pentru o relatie, pentru ca in acest caz, si aceasta relatie se va termina cu suferinta pentru tine. Deci rabdarea este cheia.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!