De cele mai multe ori ceea ce ne lipseste este dragostea – cu putina dragoste putem avea mai mult decat ne imaginam

Publicitate

“Cea mai mare temere a noastră nu ar trebui să fie de eșec…dar de a avea succes în lucruri care nu contează cu adevărat.” – Francis Chan

Dragoste, bogatie sau succes? Tu pe cine ai invita inauntru ca sa treaca pragul vietii tale? Descopera o povestioara extraordinara care iti va demonstra ca dragostea este de fapt forta care se afla la baza tuturor lucrurilor:

Uneori dragostea ne ofera mai mult decat am spera sau ne-am astepta caci acolo unde dragoste e, totul e… Te invitam sa citesti o povestioara ispititor de frumoasa care circula pe internet si care iti va da de gandit in cel mai bun inteles al cuvantului. O modalitate excelenta de a demonstra ca dragostea este forta care se afla la baza tuturor lucrurilor si ca ea este extrem de importanta pentru a obtine ceea ce ne dorim in viata.

Dragostea, Bogatia sau Succesul? Tu pe cine ai invita in casa ta?

Iesind afara din casa, o femeie a vazut 3 barbati batrani, cu barbi albe si lungi, stand in fata casei sale. Nu i-a recunoscut.

Le-a spus: “Nu cred ca va cunosc, insa probabil ca va este foame. Va rog sa intrati si sa serviti ceva de mancare.”

“Stapanul casei este acasa?”, au intrebat.

“Nu”, a raspuns ea. “Este plecat”.

“Atunci nu putem intra”, au raspuns ei.

Seara, cand sotul s-a intors acasa, Femeia i-a povestit acestuia tot ce s-a intamplat.

“Du-te si spune-le ca sunt acasa si invita-i pe toti inauntru!”

Femeia s-a dus afara si i-a poftit pe batrani inauntru.

“Nu intram intr-o casa impreuna”, au spus ei.

“De ce aceasta?”, a intrebat mirata femeia.

Unul din batrani i-a explicat: “Numele lui este Abundenta, a spus el aratand spre unul dintre prietenii sai. Si, aratand spre celalalt, a spus: El este Succes, iar eu sunt Dragostea.

Publicitate

Apoi a adaugat: “Acum du-te si discuta cu sotul tau pe care dintre noi il vrei in casa ta.”

Femeia s-a dus inauntru si i-a spus sotului ei ce s-a vorbit. Sotul ei era bucuros peste masura.

“Ce dragut!”, a spus el. “Din moment ce aceasta este situatia, haide sa invitam Abundenta. Lasa-l sa intre si sa ne umple casa cu Abundenta.

Sotia lui nu a fost de acord. “Dragul meu, de ce nu il invitam inauntru pe Succes?”

Fiica lor asculta din celalalt colt al casei. A sarit si ea cu propria sugestie: “Nu ar fi mai bine sa invitam Dragostea? Casa noastra ar fi atunci plina de dragoste!”

“Haide sa urmam sfatul Fiicei Noastre”, i-a spus sotul sotiei sale. “Du-te afara si invita Dragostea sa fie oaspetele nostru.”

Femeia s-a dus afara si i-a intrebat pe cei trei batrani: “Care dintre voi este Dragostea? Te rog, vino inauntru si accepta sa fii oaspetele nostru.”

“Dragostea” s-a ridicat si a inceput sa mearga inspre casa. Ceilalti doi s-au ridicat de asemenea si l-au urmat.

Surprinsa, Femeia i-a intrebat pe Abundenta si Succes: “L-am invitat doar pe Dragoste, de ce intrati si voi?”

Batranii au raspuns impreuna: “Daca ai fi invitat Abundenta sau Succesul, ceilalti doi dintre noi ar fi stat afara, insa din moment ce ai invitat Dragostea, oriunde merge el, mergem si noi cu el.

Oriunde este Dragoste, acolo este Abundenta, acolo este Succes.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
De Suflet

20 de afirmatii puternice pe care sa ni le spunem zilnic pentru a ne dezvolta personal

Publicitate

Nu vă rugați pentru ca lucrurile să fie mai ușoare, ci rugați-vă pentru mai multe obstacole și mai multe provocări, pentru că acestea modelează caracterul și voința omului de a învinge.

Mintea este precum un muschi si care orice muschi din corpul uman are nevoie sa fie antrenat pentru a se tonifia. Are nevoie sa fie antrenat zilnic pentru a se dezvolta si a evolua de-a lungul timpul. Daca nu ti-ai impins mintea in mii de modalitati micute si pozitive de-a lungul timpului, bineinteles ca se va prabusi in ziua cand lucrurile devin coplesitor de stresante. Afirmatiile pozitive sunt unul dintre cele mai simple si mai puternice instrumente pentru a face acest lucru.”, declara Marc pe blogul sau.

Marc Chernoff: 20 de afirmatii puternice pe care sa ni le spunem in fiecare zi

1.Cel mai mare si mai complex obstacol pe care va trebui sa il depasesc este mintea mea.

2. Nu pot sa controlez cu exactitate ce se intampla in viata, insa pot controla felul in care reactionez la tot ce mi se intampla. In reactia mea este puterea mea cea mai mare.

3. Trebuie sa accept orice mi se intampla si cel mai important lucru este sa il intampin cu tot ce am mai bun de oferit.

4. O sa incetez sa ma concentrez pe cat de stresat sunt si o sa-mi amintesc cat de binecuvantat sunt. A ma plange nu imi va schimba realitatea, dar o atitudine pozitiva da.

5. A fi pozitiv nu inseamna a ignora negativul. A fi pozitiv inseamna a depasi negativul. Este o mare diferenta intre cele doua.

6. Nu o sa ma las prins intre ce ar fi putut sa fie sau ce ar fi trebuit sa fie. O sa privesc in schimb catre puterea si posibilitatea a ceea ce este chiar acum.

7. Nu sunt un produs al circumstantelor mele. Sunt un produs al deciziilor mele. Este despre a nu-mi lasa frica sa imi decida viitorul.

8. O sa ma pun pe picioare. Iar si iar. Cu cat mai repede imi revin din probleme, cu atat mai repede o sa ajung catre ce ma indrept in viata.

Publicitate

9. Urmatorul meu pas in directia potrivita nu trebuie sa fie un pas mare.

10. Rabdarea este o expresie autentica a increderii, a acceptarii, a pacii si a credintei in propriile abilitati. Este un semn de putere. O sa-l practic.

11. Cand descopar ca nu am timp pentru ce conteaza, o sa ma opresc din a face lucruri care nu conteaza.

12. Pot sa simt intotdeauna puterea autentica, pozitiva care curge din decizia mea de a ma ridica deasupra dramei neinsemnate si a acelor lucruri care imi distrag atentia si care nu conteaza oricum.

13. In loc sa ma enervez, o sa invat lectia. In loc de invidie, o sa simt admiratie. In loc de ingrijorare, o sa actionez pozitiv. In loc de indoiala, o sa am credinta.

14. Cu cat simt mai mult timp pacea, cu atat devin mai puternic. Pacea in interior duce la progres adevarat si plin de semnificatie in exterior.

15. Nu este nimic egoist in a te ingriji de propria persoana si in a te iubi. Nu pot darui ce nu am. Cand imi voi imbogati propria viata, voi darui viata si altora.

16. Daca iarba pare mai verde de partea cealalta, este pur si simplu modalitatea vietii de a-mi aminti sa ud iarba pe care ma aflu.

17. De acum incolo voi fi prea ocupat sa imi ud propria iarba ca sa observ ca a ta este mai verde.

18. O sa ma concentrez pe a-mi imbunatati propria persoana, nu pe a gandi ca sunt mai bun.

19. O sa practic recunostinta, chiar si in mijlocul frustrarii si al disperarii, ca sa pot vedea mai bine posibilitatile pozitive din jurul meu.

20. Fericirea nu incepe cand “aceasta, aceea sau celalalt lucru” este rezolvat. Fericirea este ceea ce se intampla acum, cand profit cat mai mult de ceea ce am.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala