De ce este bunica cea mai mare binecuvântare din viața ta?

De ce este bunica cea mai mare binecuvântare din viața ta?

Publicat de Larisa Moldovan pe 13 February 2021 in De SufletLecții de viațăLifeStyle

Dacă ești atât de norocos încât să ai o bunică, atunci știi deja că această persoană este cea mai prețioasă și mai specială pentru un copil. Nimeni nu se va putea ridica la nivelul ei și nimeni nu o va putea înlocui vreodată.

Motivele pentru care bunica este cea mai prețioasă persoană din viața ta:

Îmbrățișările bunicii au cea mai mare putere de vindecare

Brațele ei sunt mereu deschise și sunt cele mai primitoare. Ea te îmbrățișează cu o căldură atât de mare, încât te vei simți protejat; și vei știi imediat că ești în siguranță în brațele ei.

Nu contează câți ani ai: când treci prin momente dificile, te poți duce oricând la bunica ta. Ea te va consola și îți va da cele mai bune sfaturi. Ea îți va arăta lumina de la capătul tunelului și îți va da încrederea necesară pentru a trece peste orice obstacol.

Dragostea bunicii este necondiționată

Inima bunicii iubește cel mai sincer și dragoste ei este de ajuns pentru toată lumea. Te poți duce la ea cu oricine,  căci ea îți va trata prietenul cu aceeași dragoste, considerându-l parte din familie. Ea vă va întâmpina cu bucurie, vă va pregăti cele mai bune feluri de mâncare, va face tot ce poate ca să vă simțiți bine.

Bunica este cel mai bun lucru din viața unui copil, iubirea ei este necondiționată și va rămâne neschimbată, indiferent de ce faci sau de ceea ce vei deveni în viață. Te asigur că dacă te cerți cu părinții tăi, bunica ta va fi mereu de partea ta.

Bunica va fi mereu lângă tine

Bunica va simți mereu când vei avea nevoie de ceva. Este ca un magician, dacă te vede trist, îți va da imediat o îmbrățișare, dacă te vede îngândurat, ea va fi gata să îți dea cele mai bune sfaturi. Ea îți simte starea de spirit,  îți anticipează dorințele și vrea întotdeauna să te ajute oricât de mult poate. Ea te va susține întotdeauna în toate hobby-urile și planurile tale, chiar dacă acestea par fantastice și absurde.

Bunica face cea mai bună mâncare

Desigur, și mama ta gătește foarte bine, dar de unde crezi că știe rețetele? De la bunica ta, desigur!

Cea mai bună parte, atunci când îți vizitezi bunica, este partea când te servește cu mâncărurile tale preferate pe care le-a pregătit special pentru tine. Mâncarea ei este atât de bune, încât vei crede că face magie.

Bunica îți spune cele mai interesante povești

Ea îți spune o grămadă de povești despre vremurile de demult. Îți spune atât amintiri și povești amuzante din propria copilărie, cât și amintiri din copilăria părinților tăi.

De asemenea, ea îți va spune povești care sunt transmise din generație în generație, de la părinții, bunicii și străbunicii ei, de pe vremurile despre care poți citi doar în cărți, și le vei asculta cu multă fascinație.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!