Daca vrei sa te razbuni pe cineva, lasa karma sa faca asta, va sti cand e momentul potrivit!

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 September 2018 in Spiritualitate

Ignoră gândurile care te fac nefericit, fă lucruri care îți aduc plăcere, întâlnește-te cu oamenii alături de care te simți confortabil.

Dorința de răzbunare este firească. Tot feluri de gânduri ne trec prin cap atunci când cineva ne rănește, iar noi vrem să răspundem cu aceeași monedă. Însă…

Cea mai bună formă de răzbunare este să te dezvolți. Uită că trebuie să-i răspunzi cuiva. Lasă karma să se ocupe de asta, pentru că ea își va îndeplini misiunea. Însă tu concentrează-te să devii mai bună decât ești astăzi.

Învață să ierți oamenii care nu-și cer iertare. Învață cum să faci ca emoțiile negative și furia să te ajute să devii mai productivă. Transformă această energie negativă într-un motor pentru dezvoltarea personalității tale. De exemplu – mergi la sală, crează ceva sau pur și simplu încearcă să faci ceva nou.

Cea mai bună răzbunare este să nu-ți pese de ce cred ceilalți oameni, să nu lași acțiunile să te influențeze, să nu te vezi prin ochii lor, să nu încerci să-i impresionezi, să nu-i consideri mai presus decât tine doar pentru simplul fapt că ei au ceea ce îți lipsește ție.

Muncește asupra ta, pentru că te ai doar pe tine și nimeni nu va munci pentru tine. Tu – ești propria ta capodoperă, chiar dacă nu ești apreciată de toată lumea, însă niciodată nu trebuie să încetezi să muncești și să te perfecționezi.

Cea mai bună răzbunare – învață să renunți, nu ține cu dinții de cineva. Să știi să reținuți înseamnă să fii capabilă să te eliberezi. Uneori gândim urât despre noi, devenim dependenți de oamenii care ne calcă fericirea în picioare, nu ne prețuiesc și nu ne iubesc cu adevărat.

Însă atunci când vei învăța să renunți la cineva sau ceva ce îți complică viața, înseamnă că ai început să te iubești. Vei căpăta încredere în sine, te vei ridica și vei găsi ceea ce meriți cu adevărat.

Știi cum să faci față tuturor greutăților din viața ta.

Cea mai bună răzbunare este să te iubești aici, acum, până când vei deveni omul care vrei să fii. Iubește-te așa imperfectă cum ești. Învață din greșeli. Ele nu îți determină personalitatea.

Iubește-ți viața cu toate greutățile ei. Crede că ești acolo unde trebuie să fii exact în acel moment. Iubirea vine atunci când o așteptăm mai puțin. Căutările intensive nu aduc un rezultat pe măsură, ci doar intensifică sentimentul de singurătate și suferința. Iubirea nu este la exterior, ea este în interiorul nostru. Iubește și vei fi iubit.

Cea mai bună răzbunare este să înveți să te mulțumești și să fii fericită, chiar dacă toată lumea este împotriva ta.

Fiecare dintre noi a fost dezamăgit, a fost înșelat, batjocorit, a pierdut. Semnul unei înțelepciuni spirituale și a inteligenței este capacitatea de a uita neplăcutul și a de îi ierta pe cei care ne-au făcut să suferim. Ce a fost făcut, a fost făcut și a rămas în trecut. Uitând lucrurile neplăcute, rupem acel lanț care ne ține legați de trecut. Până când vom învăța să iertăm, trecutul nu ne va lăsa în pace și nu vom fi fericiți, sănătoși și împliniți.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon
Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!