Cum să atragi bogăția și să scapi de sărăcie: trei pași către o viață nouă

Cum să atragi bogăția și să scapi de sărăcie: trei pași către o viață nouă

Publicat de Larisa Moldovan pe 29 November 2020 in Dezvoltare PersonalaSfaturiSpiritualitateViata

Există multe bariere în conștiință care vă împiedică să obțineți succesul și să vă creșteți veniturile. De asemenea, mediul înconjurător este foarte important pentru orice persoană. Trebuie să-ți începi calea spre succes cu schimbări în tine și în jurul tău: este puțin probabil ca bogăția să vină de la sine.

Primul pas: scapă de dezordinea de acasă

Mediul de acasă și energia sunt esențiale pentru succesul financiar, mai ales dacă lucrați de acasă. În primul rând, trebuie să scapi de lucrurile inutile. Un număr mare de obiecte inutile blochează energia bogăției și împiedică fluxurile financiare să-ți livreze puterea către tine și către toți cei care locuiesc cu tine sub același acoperiș. Încercați să scăpați de tot ce nu aveți nevoie.

Primul lucru de aruncat este mobilierul nedorit . Mobilierul vechi al „bunicii” este o ancoră puternică care te atrage pe tine și pe cei dragi până la fundul finanțelor tale. La fel de important este să scapi de îmbrăcămintea inutilă. Pentru ca norocul să vă fie alături, nu este nevoie să vă cheltuiți întregul salariu pe îmbrăcăminte de firmă. Este suficient doar să vă luați mereu lucruri noi, aruncând sau donând tot ceea ce este rupt și vechi. Acest lucru vă va spori mult șansele de succes în muncă și afaceri.

Ultimul pas în a scăpa de mizerie este curățenia . Ar trebui efectuată periodic, astfel încât casa să fie întotdeauna curată și toate lucrurile să fie la locul lor: acest lucru va elibera spațiu pentru fluxuri de energie favorabile.

Acordați o atenție deosebită curățării geamurilor. Geamurile curate vor ajuta la atragerea mai multor tipuri de noroc și a energiei pozitive.

Pasul doi: nu mai economisi bani tot timpul, te vei simți sărac

Economisirea este bună, dar prea mult din ea sperie norocul banilor. Energia lucrurilor noi are un efect foarte benefic asupra atragerii energiilor financiare.

Al doilea motiv pentru care lucrurile noi nu ar trebui să fie cele mai ieftine sau chiar folosite este calitatea lor.  Economia constantă te duce în melancolie și face ca o persoană să creadă că este săracă, chiar dacă acest lucru nu este deloc așa. Încercați cel puțin din când în când să cumpărați ceva mai scump și în același timp mai bun și mai plăcut.

Pasul trei: scăpați de stările negative

Puteți elimina stările negative cu meditații speciale pentru bani sau vorbind cu oamenii bogați și de succes. De asemenea, este benefic să vizionați filme și documentare și să citiți cărți despre oameni care au realizat totul fără a avea nimic. Nu uita: este important să te înconjori de ceea ce te motivează.

Cel mai important, nu asculta oamenii care îți spun că nu vei reuși. Uneori, chiar și cei mai apropiați oameni nu pot avea încredere în capacitățile tale. Însă oricine poate realiza ceea ce își dorește cu adevărat. Acest lucru necesită determinare, noroc, răbdare și perseverență.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!