Cu totii stim ca timpul nu se intoarce. Desi vrem sa il dam inapoi, si vorbele sau faptele noastre sa ramana la stadiul de ganduri – efortul ne este zadarnic.

Cu totii stim ca timpul nu se intoarce. Desi vrem sa il dam inapoi, si vorbele sau faptele noastre sa ramana la stadiul de ganduri – efortul ne este zadarnic.

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 April 2020 in Dezvoltare Personala

Ganduri, oameni, sentimente, locuri si apoi…rutina. Mult prea multa rutina…Sunt frumoase toate lucrurile din viata asta pacatoasa! Chiar daca uneori ne intersectam cu zile amare, momentele frumoase le privim ca pe niste lucruri sfinte la care ne-am inchina oricand.

Traiesc cum stiu. Si mereu am stiut sa traiesc – frumos. Personal, am speranta pentru viitor si cateva vise indraznete ce sper ca mi se vor indeplini si nu mi se vor ruina.Tot ce ni se intampla – frumos, urat sau diabolic – suntem NOI. Ce prada usoara este omul atunci cand nu stie ce are de facut! Cand ne aflam la limita autentica si la cumpana deciziilor, sau cand suntem pe culmile succesului…

Traiesti clipa prin simpla atentie pe care o acorzi unei alte clipe din viata ta. Iubeste-ti viata pentru ca inca o ai. Iubeste soarele, pentru ca e cel mai minunat!

Stiu ca ai termene limita, date scadente, liste de pe care nu ai taiat foarte multe taskuri… insa, te rog, ai incredere ca totul va fi bine. Ai incredere ca aceasta viata ti-a fost data nu pentru a fi ingrijorata, ci mai degraba pentru a te bucura de ea. Pentru a te bucura de fiecare drum.

Te rog, nu alerga prin viata!

Ofera-ti timp! Timp pentru a analiza si a face planuri. Timp pentru a observa. Timp pentru a te bucura de lucrurile mici. TImp pentru a observa modul in care, chiar si in toiul iernii, pe cel mai napraznic ger, razele soarelui te pot incalzi in continuare. Timp pentru a vedea frumusetea in toate, chiar si atunci cand natura este inghetata si chiar si atunci cand crengile copacilor atarna de gerul lui ianuarie.

Ofera-ti timp. Pentru ca in timp ce tu esti ocupata si nu iti permiti sa fii atenta la ce se intampla, sunt atatea lucruri minunate pe care le pierzi.

Nu rata frumusetea din lucrurile mici. Nu rata momentul in care florile infloresc din nou.

Nu ai fost facuta pentru a trece prin viata cu plamanii uzati si membrele epuizate. Nu, ai fost facuta pentru ceva mai frumos – ai fost facuta pentru a iubi, pentru a experimenta, pentru a trai. Trebuie sa traiesti viata cu aceeasi cantitate de recunostinta si rabdare si sa lasi ca viata sa se miste in propriul ritm.

Ofera-ti timp pentru a respira. Este timpul sa ai rabdare. Este timpul sa inchizi ochii si cand ii deschizi sa vezi cu adevarat. Sa vezi frumusetea care te inconjoara, sa vezi frumusetea din viata ta.

Si ofera-ti timp sa fii tu insati!

Nu fugi! Nu iti alerga inima. Ai rabdare si ofera-ti timp sa te vindeci. Sa uiti, sa mergi mai departe.

Ofera-i vietii posibilitatea de a fi asa cum este ea. Incetineste, nu te grabesti nicaieri. Tot ce iti doresti vei primi atunci cand va fi momentul potrivit. Ai incredere in calendarul timpului. Si nu iti pierde speranta – intotdeauna va exista un viitor mai bun!

Cu totii stim ca timpul nu se intoarce. Desi vrem sa il dam inapoi, si vorbele sau faptele noastre sa ramana la stadiul de ganduri – efortul ne este zadarnic. Tot ce inseamna timp inseamna “ceva” consumat, gestionat, asteptat. Viata incepe si se termina la tot ceea ce numim “timp”. Inepuizabil si ireversibil pana la urma, in lumea in care traim

Avem oare destul timp? Sa traim, sa iubim, sa visam? Sa speram, sa ne vindecam, sa recuperam increderi pierdute?

Timpul devine daunator si se intoarce impotriva noastra atunci cand nu stim sa il impartim corect sau atunci cand se supraresponsabilizam. Adaptarea noastra continua la acest “timp” este necesara.

Despre el stim doar ca trece. Mai stim si ca este firesc sa faca asta. Dar firescul transformat in timp nu mai este la fel de firesc…!!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon
Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!
Urmărește-ne și pe Google News

Vrei să vezi articolele direct pe telefonul tău? Urmărește-ne pe Google News!
Mai multe opțiuni
Ultimul video postat pe pagină:
Distribuie
Distribuie pe Facebook Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Whatsapp
Mai multe opțiuni Mai multe opțiuni
Mai multe opțiuni
Închide