Cu cat viata vi se pare mai putin reala, cu atat intelegeti mai bine realitatea! Poti sa vezi cerul innorat, sau raza de lumina ce trece prin ei!

„Iubirea este o stare în care fericirea altei persoane este esenţială pentru a ta.” „Atunci când există dragoste nesfârşită, imposibilul devine cu uşurinţă posibil.” „Pentru om aproape că nu există o surpriză mai fermecătoare decât aceea de a simţi că este iubit ; atunci totul este ca şi cum Dumnezeu atinge cu un deget inima omului." „Iubirea ... este aspi­raţia sfântă către necunoscut a celei mai sublime părţi din sufle­tul nostru.” „În iubirea paradisiacă nu eşti nici iubitul nici iubita, eşti însăşi dragostea profundă şi înălţătoare dintre cei doi.” „Cei care se iubesc profund, unindu-şi plini de transfigurare trupurile, îşi unesc totodată, în felul acesta şi sufletul.” „Atingerea pasională a buzelor în cazul unei iubiri mari şi profunde revelează paradisiace secrete pe care limba nu le poate rosti.” „Vorbele duioase pe care cei care se iubesc şi le spun unul altuia sunt după aceea adăpostite în sfera cea tainică a cerurilor. Ulterior, într-o bună zi, ele vor cădea precum ploaia peste cei îndrăgostiţi şi în felul acesta taina lor va creşte paradisiacă peste lumi.” „Acolo unde există iubire, miracolele apar întotdeauna. Aceasta este cu putinţă pentru că, înainte de toate, Dumnezeu este iubire. Iubirea ne permite să ne transformăm ca prin farmec, într-un mod plăcut şi uşor. Datorită câmpului său magic care apare în jurul nostru, iubirea ne permite să construim o lume mai bună. Iubirea face să apară în mod spontan în fiinţa noastră dăruirea de sine, bunătatea, altruismul, bunăvoinţa, fericirea, încântarea, compasiunea... Iubirea este cel mai puternic elixir magic, pe care fiecare dintre noi îl avem oricând la dispoziţie. Tocmai de aceea, este minunat să-l savurăm fără încetare. Pentru că iubirea vine de la Dumnezeu şi pentru că Dumnezeu este înainte de toate iubire, prin intermediul energiei tainice a iubirii intrăm într-o comuniune profundă, amplă şi instantanee cu Dumnezeu Tatăl. Aceasta explică, printre altele, starea de fericire, extazul, entuziasmul, bucuria, încântarea şi exaltarea care apar în fiecare dintre noi atunci când iubim. Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

O poveste

Eu: Doamne, pot să-ți pun o întrebare? Dumnezeu: Sigur! Eu: Promite-mi că nu te vei supăra…. Dumnezeu: Promit! Eu: De ce ai îngăduit ca astăzi să mi se întâmple atâtea lucruri? Dumnezeu: Ce vrei să spui? Eu: Ei bine, astăzi m-am trezit cam târziu… Dumnezeu: Așa… Eu: Tocmai astăzi, mi-a luat o veșnicie să pornesc mașina! Dumnezeu: Bun… Eu: La prânz, am comandat un sandwich, însă mi-au făcut sandwich-ul greșit și a trebuit să aștept ceva timp, până am primit ce am dorit. Dumnezeu: Hmmm… Eu: În drum spre casă, telefonul meu a murit, chiar atunci când am răspuns apelului pe care-l primisem! Dumnezeu: În regulă… Eu: Și una peste alta, când am ajuns acasă nu doream decât să-mi relaxez picioarele, în noul meu aparat de masaj și relaxare. Dar nu funcționa! Nimic nu a mers bine, azi! De ce ai făcut asta? Dumnezeu: Nu am îngăduit ca mașina ta să pornească repede, deoarece pe drumul pe care trebuia să circuli era un șofer beat care te-ar fi lovit și accidentat foarte rău, dacă ai fi fost atunci pe drum! Eu: Ooo... Dumnezeu: Prima persoană care ți-a făcut astăzi greșit sandwich-ul avea o boală contagioasă și nu am vrut să iei boala, deoarece știam că nu-ți poți permite să-ți pierzi locul de muncă. Eu (jenat): Ok... Dumnezeu: Telefonul tău a murit, deoarece persoana care te-a sunat avea de gând să dea o mărturie falsă despre ceea ce ai vorbit cu ea la telefon, astfel încât nu am îngăduit nici măcar să vorbești cu ea, în așa fel încât să fii acoperit. Eu (încet): Înțeleg, Doamne… Dumnezeu: Oh, cât despre acel aparat de masat picioarele…acesta avea un scurtcircuit care ar fi produs o avarie în seara asta, în casa ta. Nu cred că ți-ai fi dorit să stai în întuneric. Eu: Of! Îmi pare rău, Doamne! Dumnezeu: Să nu-ți pară rău, învață doar să ai încredere în Mine …. în toate lucrurile care ți se întâmplă, fie ele bune sau rele! Eu: Mă voi încrede în Tine, Doamne! Dumnezeu: Și nu te îndoi niciodată, deoarece planul Meu pentru ziua ta este întotdeauna mai bun decât planul tău! Eu: Nu mă voi îndoi, Doamne! Și lasă-mă doar să-ți spun, Doamne, că Îți mulțumesc pentru tot ceea ce ai îngăduit să mi se întâmple astăzi. Dumnezeu: Cu drag, copile. A fost o zi în care, ca de obicei, am fost Părintele tău, iar Eu ador să am grijă de copilașii mei... Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!
Publicitate

“Ai minte. Ai două picioare. Poţi să alegi singur drumul pe care să o apuci pentru că ştii ce vrei şi decizia îţi aparţine în totalitate” – Dr. Seuss

Cat de frumoasa este viata cu voi in ea. Lumea este o perna pe care stati asezati. Se afla unde va aflati si voi. Fiecare loc este ocupat. Asa si trebuie sa fie. E perfect. Exista o formatie de dans, apoi o schimbare. Lumea face piruete. Merge treptat spre un mare crescendo al iubirii. Iar voi va aflati aici, stand pe o perna. Un artist ar putea picta aceasta scena in care va aflati.

Fara voi, imaginea nu ar mai fi aceeasi. Voi creati o schimbare. Voi puneti in valoare culorile. Sunteti indispensabili. Totul este esential. Nu exista non-esential.Voi faceti parte din panorama. Faceti parte din fresca ce se deplaseaza cu viteza luminii. Voi sunteti cei care va miscati, sau tot ce se afla in jurul vostru? In orice caz, voi suierati in drumul vostru. Tot ce se afla in lumea relativa este trecator. Nimic nu este fix.Uneori, viata nu vi se pare reala. Realitatea e ca nu este reala. Aceasta este perceptia 3D.

Voi purtati ochelari de soare. Ati luat un ser de non-adevar si, ca toti ceilalti care viseaza, voi visati ca visul in care va aflati este adevarat. Voi nu faceti diferenta intre somn si stare de veghe. Atunci cand va aflati intr-o stare de somn, va aflati intr-o stare de somn. Oriunde v-ati afla, vedeti de acolo de unde va aflati.

Si totusi, adevarul va ajunge din urma. Cu cat viata vi se pare mai putin reala, cu atat intelegeti mai bine realitatea. Poate ca atunci cand nu va agatati de nimic, incepeti sa vedeti ca nu exista nimic pe lume de care sa va agatati. Numai iubirea merita pastrata, si totusi, iubirea nu poate fi pastrata. Ea trebuie sa curga. Nimic pe lume nu trebuie sa stagneze. Viata este menita sa fie vie, iar asta presupune miscare.

Publicitate

Orice pozitie ati adoptat in viata, acum sa stiti ca va indreptati spre o alta. Nu puteti sta pe loc. Trebuie sa va ridicati si sa va miscati. Acum exista incaperi mai mari in care sa intrati. Daca ati poposit in anticamera, acum treceti in marele salon. Nu puteti sta nemiscati. Nu puteti sta pe laurii vostri. Viata reprezinta mai mult decat ce aveti voi, in prezent, in buzunare.

Nu puteti intelege viata inainte de vreme. Trebuie sa va ridicati si sa mergeti pe campul de lupta, ca sa spunem asa. Trebuie sa va ridicati si sa lasati in urma vechiul sine. Aceasta este o noua zi – iar si voi trebuie sa fiti noi. Vechiul v-a servit candva, iar acum noul va va servi si mai bine. Trecutul nu poate fi repetat – si de ce ati vrea sa o faca? Chiar si unei clipe placute din trecut ii lipseste viata stralucitoare a clipei placute din prezent.

E bine sa va ganditi sa faceti turul orasului, dar daca vreti sa traversati lumea, ar trebui sa o porniti la drum. Da, mintea voastra poate calatori departe, dar nu si atunci cand sta pe loc. Daca vreti sa fiti tineri din nou, atunci ganditi ganduri noi. Indrazniti!

Sa nu credeti ca trebuie sa sariti peste prapastii. Nu sariti peste ele. Faceti un salt peste izvor. Iubitilor, pur si simplu nu puteti ramane asa cum ati crezut candva ca sunteti. Gandurile sunt lucruri minunate, dar gandurile nu sunt suficiente. Daca vreti sa urcati pe munte, incepeti sa urcati. Aventurati-va! Iesiti din casa gandirii voastre invechite. Se poate ca tinicheaua sa fi stralucit candva, dar acum se vede limpede ca este doar tinichea.

Ziarul de ieri nu este de actualitate. Iubitilor, sa nu fiti vesti invechite. Iesiti din limitele pe care le-ati creat in jurul vostru. Salutati noul pe care l-ati asteptat. Aduceti noul in fata.

Sursa : editura foryou

“Un om devine ceea ce crede despre el că este. Dacă voi continua să-mi spun că nu sunt în stare să fac un lucru, este foarte posibil să sfârșesc prin a fi incapabil să fac acel lucru. Dacă, însă, îmi voi spune că pot să fac, voi căpăta abilitățile necesare pentru a îl face.” Mahatma Gandhi


Publicitate


Alte Articole