Image

Cine nu vrea să purtăm mască? Poartă mască! Te poate salva pe tine, dar și pe cei din jur de a cheltui la farmacii și spitale!

Publicat de Patricia Esca pe 21 September 2020 in Sanatate

Dragi cititori, am văzut că au început tot mai multe persoane sa militeze împotriva purtării măștii, dar v-ați întrebat vreodată cine are de câștigat din această mișcare? Sau de pierdut?

Clinicile private, spitalele private, farmaciile un sector interesat doar de binele portofelului dumneavoastră, pierd zilnic bani pentru că oamenii nu se mai îmbolnăvesc, si nu vorbesc doar de Coronavirus, chiar și cele mai simple răceli nu mai sunt transmise, dacă oamenii poartă mască. Gândește-te cât te costa pe sezon medicamentele împotriva racelii, gripei, un sezon care umplea conturile farmaciilor.

Noi credem ca această mișcare este susținută de toată această industrie farmaceutică care începe să numere pierderile, pentru ca oamenii nu mai împart virușii, interesul lor nu este binele tău, dacă tu ești sanatos, ei nu mai fac profit, și la ce bună o afacere dacă nu aduce bani.

Schema e simplă, plătesc diferite campanii și oameni pentru a împrăștia informații cum că masca nu îți face bine.

Citeste si  Modalități naturale de reducere a nivelului de colesterol în 4 zile.

Dacă citiți efectele adverse ale pastilelor, veți vedea că nici acestea nu vă fac bine, dar totuși le luăm, pentru că ne gândim la binele pe moment.

Poartă mască, arată ca îți pasă de cei din jur, masca nu te protejează pe tine, cat îi protejează pe cei dragi ție.

Aduceți-vă aminte cum umbla lumea coaptă de gripă prin supermarket, toate locurile publice, o să vină sezonul rece, și o să îi vedeți iar, de ce să stai la pat o săptămână sau să stai cu dureri de nas, cap, ochi, când putem să purtăm toți măști și să îi protejăm pe toți cei din jur.

Cât te costă un tratament în sezonul rece? Chiar nu merită purtată o mască atunci când ești în spații închise?

Multă sănătate! Alege înțelept!

 


Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon