Cinci trucuri Feng Shui care îți îmbunătățesc viața de cuplu

Cinci trucuri Feng Shui care îți îmbunătățesc viața de cuplu

Publicat de Larisa Moldovan pe 1 October 2018 in Spiritualitate

Dacă îți cauți sufletul pereche sau dacă l-ai găsit deja, dacă vrei să reaprinzi flacăra pasiunii în relația ta sau vrei să accentuezi relația cu cea mai importantă persoană din viața ta -TU, atunci este bine să te folosești de înțelepciunea Feng Shui.

Practica Feng Shui presupune că fiecare lucru sau obiect din jurul nostru posedă o anumită energie, denumită chi, o energie care este în continuă schimbare. Pentru a avea o energie pozitivă, armonioasă, atunci chi-ul trebuie să curgă nestingherit, trebuie să existe un echilibru între yin și yang, adică o armonie între noi și natură.

Feng Shui-ul nu este o religie ci o artă, o știință, un stil de viață, rolul său fiind de a aduce armonie în casele noastre, modificând efectele negative ale rutinei cotidiene.

Feng Shui se traduce în vânt-apă, și reprezintă o parte importantă a culturii chineze. Această practică vrea să armonizeze elementele naturale cu cele create sau construite de om.

Astfel, deși poate avem impresia că nu avem nevoie, această practică ne îmbogățește și îmbunătățește viața.

Eliberează-ți casa și inima – Chiar dacă ai păstrat mici amintiri, suveniruri din trecut, ale unor relații trecute și eșuate (scrisori de dragoste, actele de divorț), nu le mai păstrați! Nu fac decât să ocupe un spațiu inutil, să-l aglomereze și să vă țină în loc. Aranjați dormitorul încât să fie cât mai aerisit, șifonierul sau dressing-ul să fie cât mai ordonat, și ar fi bine să păstrați un raft gol special pentru potențialul sau viitorul partener, în așa fel încât atunci când va veni să se simtă cât mai confortabil.

Îmbrățișează intimitatea și receptivitatea – filozofia Fen Shui se bazează pe harta Bagua sau Cele 9 zone ale vieții. Aceste zone se concentrează pe lucrurile de care avem nevoie pentru a ne simți împliniți : reputație, dragoste și căsătorie, creativitate și copii, avere și prosperitate. Respectul reciproc alimentează zona de reputație, acest lucru fiind foarte important într-o relație. Concentrează-te și ascultă-ți partenerul, plănuiește o noapte romantică, arată-i că este apreciat. Cu cât vei aprecia mai mult o floare cu atât aceasta va înflori și se va face mai frumoasă!

Creșteți împreună – cele 9 zone Bagua sunt aranjate ca o grilă de trei pe trei, o hartă practic. Pe această hartă autocunoașterea este în opoziție cu căsătoria și dragostea, ceea ce înseamnă că cele două categorii trebuie să fie în armonie. Astfel, cu cât vă cunoașteți mai bine unul pe celălalt, cu atât vă veți dezvolta mai bine relația.Cu alte cuvinte dacă ai grijă de tine și te iubești, acest lucru se va transpune și în relație.

Imaginează-ți dormitorul ca pe o tablă de șah 3D – dormitorul reprezintă simbolul sănătății relației tale, dacă va arăta ca un sanctuar liniștit astfel va fi și relația, dacă va fi aglomerat, cu haine și lucruri aruncate una peste alta, atunci relația ori nu va exista ori vor exista certuri continue. Ce ți se pare romantic? Bazează-te pe simțurile tale și crează un ”cuibușor al dragostei”, folosește lumânări, fotografii sau picturi care să emane o uniune fericită. Nu îți pune televizorul în dormitor sau orice reprezintă distracție! Dormitorul trebui să fie numai pentru voi doi, de aceea folosește cristale de cuarț roz, lămpi asortate, fotografii cu voi doi din care să reiasă iubirea și veselia, amintiri pentru o viață fericită și plină de dragoste.

Amplifică decorul – poziția zonelor vieții de pe harta Bagua corespund cu locația lor în casă, aici intervenind elementul Feng Shui. Dacă adăugați lumânări, de exemplu, în zona care corespunde dragostei sau căsniciei, atunci se vor amplifica generozitatea, bucuria, pasiunea și râsul în relația ta, în timp ce elemente ca ceramica te vor ajuta să te simți mai conectată , altruistă, ”cu picioarele pe pământ”.

Pentru cei care încă sunt singuri, așezați în dormitor lumânări roz (pe care le și aprindeți) pentru a vă chema partenerul mai repede, iar dacă aveți deja o relație, aprindeți lumânări roșii pentru a intensifica pasiunea dintre voi.

Sursa: zenunivers.ro

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!