Chiar si cele mai puternice femei au nevoie de o pauza. Au nevoie de cineva care sa le fie alaturi, sa le conduca, sa le tina de mana si sa nu le mai dea drumul.

Chiar si cele mai puternice femei au nevoie de o pauza. Au nevoie de cineva care sa le fie alaturi, sa le conduca, sa le tina de mana si sa nu le mai dea drumul.

Publicat de Larisa Moldovan pe 29 January 2020 in De Suflet

”Dilema nu este dacă ne putem schimba ci dacă ne putem schimba îndeajuns de repede.” – Michelle Obama (Prima Doamnă a S.U.A.)

Este in regula sa te simti obosita. Ia o pauza, meriti!

Chiar si cele mai puternice femei sunt obosite de responsabilitatile lor. Sunt obosite sa se aranjeze intotdeauna, sa fie concentrate asupra intalnirilor pe care urmeaza sa le aiba si pe facturile pe care trebuie sa le plateasca.Sunt obosite sa multumeasca pe toata lumea. Sunt obosite si plictisite de tot, dar nu pot gasi curajul de a cere ajutor deoarece lumea se asteapta ca ele sa fie bine fara niciun ajutor. Lumea se asteapta ca ele sa depaseasca totul pe cont propriu.

Chiar si cele mai puternice femei au nevoie de dragoste. Nu le place singuratatea, nu le place respingerea, nu le place sa fie barbatul si femeia in propria lor viata, nu le place sa joace cartea eroina. Ele isi salveaza intotdeauna ziua, gasesc puterea de a se ridica de la pamant si a merge mai departe. Chiar si asa, le lipseste sprijinul si confortul de a avea un barbat sa le fie alaturi, un barbat care sa le aminteasca ca nu trebuie sa faca totul singur. S-au saturat de munca emotionala pe care trebuie sa o depuna pentru a se ridica de la pamant – cateodata au si ele nevoie de o mana de ajutor.

Chiar si cele mai puternice femei sufera. Cand au trecut prin atat de multe probleme, cand au fost puternice de prea mult timp si nu mai pot face asta. Cand nu se mai pot ridica din pat pentru ca inimile lor sunt grele, cand nu mai pot gandi in mod clar pentru ca mintile lor sunt imprastiate si gandurile sunt incurcate. Cand simt ca tot ce au facut pana acum se destrama, iar puterea este adesea blestemul, nu binecuvantarea lor.

Chiar si cele mai puternice femei au nevoie de o pauza. Au nevoie de cineva care sa le fie alaturi, sa le conduca, sa le tina de mana si sa nu le mai dea drumul. Au nevoie ca timpul sa incetineasca astfel incat sa isi poata incarca bateriile pentru a continua. Au nevoie sa simta ca este in regula sa fii vulnerabil si sa ceri ajutorul, sa recunosti ca unor lucruri chiar nu le poti face fata.

Chiar si cele mai puternice femei se simt lipsite de energie.

Chiar si cele mai puternice femei au obosit sa fie atat de puternice pentru ca puterea nu este ceva cu care te nasti, ci ceva pe care trebuie sa o cresti, sa o dezvolti in ciuda tuturor greutatilor pe care le intampini si a tuturor provocarilor pe care trebuie sa le depasesti.

Chiar si celor mai puternice femei le lipseste sa fie acele fete ce erau inainte ca lumea sa le invete cum sa devina altcineva, inainte ca lumea sa le invete arta de a fi singure pentru ca oamenii intotdeauna pleaca si inainte ca lumea sa le invete ca nu te poti baza pe nimeni pentru ca intotdeauna vor fi dezamagite.

“Nu ţine lângă tine oameni care te trag în jos. Ai încredere în instinctele tale…relaţiile bune te fac să te simţi bine. Şi nu este vorba doar despre omul cu care te căsătoreşti, e vorba şi despre prietenii pe care ţi-i alegi.” Audrey HepburnDistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon
Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!
Urmărește-ne și pe Google News

Vrei să vezi articolele direct pe telefonul tău? Urmărește-ne pe Google News!
Mai multe opțiuni
Ultimul video postat pe pagină:
Distribuie
Distribuie pe Facebook Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Whatsapp
Mai multe opțiuni Mai multe opțiuni
Mai multe opțiuni
Închide