Ceea ce semanam, aceea vom culege – Legea Karmei spune ca nimic nu se intampla fara ca cineva sa vada!

Ceea ce semanam, aceea vom culege – Legea Karmei spune ca nimic nu se intampla fara ca cineva sa vada!

Publicat de Larisa Moldovan pe 31 July 2020 in Spiritualitate

Omul primeste doar ceea ce da. Jocul vietii este un joc de bumeranguri. Gandurile, faptele si cuvintele omului se intorc la el mai devreme sau mai tarziu, cu o precizie uluitoare. Aceasta este Legea karmica, care in sanscrita inseamna ,,intoarcere”.

,,Ce seamana omul, aceea va si culege.” Este important sa ne dam seama de acest fenomen pana nu e prea tarziu…

Cu cat stie mai multe, cu atat omul este mai responsabil, iar o persoana care cunoaste Legea Spirituala, pe care nu o practica, sufera mult, in consecinta.

,,Frica de Dumnezeu (legea) este inceputul intelepciunii.” Daca in loc de Dumnezeu, citim lege, multe pasaje din Biblie, ne vor parea mult mai clare.

,,Razbunarea este a mea, si a mea este rasplata, a spus Domnul”. Legea este cea care razbuna, nu Dumnezeu. Dumnezeu il vede pe om perfect, ,,creat dupa asemanarea lui”(imaginatie), si inzestrat cu ,,putere si stapanire”. Aceasta este ideea perfecta de om, inscrisa in Mintea Divina, asteptand sa fie recunoscuta de om; caci omul poate fi doar ceea ce el se vede pe sine a fi si poate realiza ceea ce el se vede pe sine realizand.

Omul mai intai isi vede esecul sau succesul, bucuria sau tristetea, inainte ca acestea sa alunece din scenele plasmuite de imaginatia lui, inspre vizibil.

Iisus Hristos a spus: ,,Si veti cunoaste adevarul, iar acesta va va elibera.” Astfel vedem ca libertatea vine prin cunoastere – o cunoastere a Legii Spirituale. Supunerea preceda autoritatea, iar legea se supune omului cand omul se supune legii.

Legea electricitatii trebuie respectata inainte de a sluji omului. Cand este folosita cu ignoranta, ea devine dusmanul lui fatal. La fel si cu Legile mintii.

,,Stati pe loc si veti vedea izbavirea pe care v-o va da Domnul”. Omul obtine intotdeauna ceea ce isi doreste cand isi abandoneaza vointa personala, permitand astfel Inteligentei Infinite sa lucreze prin el.

Iisus Hristos a adus vestea cea buna, ca exista o lege mai inalta decat legea karmica. Este legea gratiei divine si a iertarii. Ni se spune ca in acest plan, omul culege acolo unde nu a semanat…darurile lui Dumnezeu sunt pur si simplu revarsate asupra lui.

Tot ceea ce vezi încearcă să-ţi arate cine eşti cu adevărat, că o oglindă. Această teorie nu e uşor de acceptat. Deşi nu e complicată, e dificil de pus în practică fiindcă orgoliul nostru se simte profund lezat, mai ales dacă ceea ce observăm ne deranjează.

Şi chiar atunci când admirăm pe cineva, uneori e greu să acceptăm ca nu suntem o persoană atât de deosebită, că suntem într-adevăr imaginea celui pe care-l privim. Ce vezi în jurul tău? Cum îi vezi pe oamenii alături de care trăieşti? Cum îi vezi pe cei cu care lucrezi? Cum îi vezi pe oameni în general, pe stradă sau la cumpărături? Tot ceea ce priveşti te reflectă pe tine.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon
Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!
Urmărește-ne și pe Google News

Vrei să vezi articolele direct pe telefonul tău? Urmărește-ne pe Google News!
Mai multe opțiuni
Ultimul video postat pe pagină:
Distribuie
Distribuie pe Facebook Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Whatsapp
Mai multe opțiuni Mai multe opțiuni
Mai multe opțiuni
Închide