Ceea ce este bun pentru tine poate fi rau pentru altcineva si invers! Tot ce credem despre aceasta lume este produs de gandurile noastre!

Publicitate

“Omul nu poate deveni om decât dacă este educat.” – Comenius

Daca sa ne referim la simplul act de vizionare, atunci putem spune ca acesta este un act de creare. Vizionarea nu inseamna sa privim ceva, noi cream proiectiile gandurilor despre ceea ce vedem. Si aceste proiectii functioneaza in baza presupunerilor noastre.

Atunci cand ne uitam la ceva, noi avem anumite presupuneri, iar acestea sunt convingerile noastre, credinta. In acest fel, vizionarea se bazeaza pe convingerile noastre. La nivel cuantic, realitatea este urmarita de presupunerea urmaritorului, totul in Univers este determinat de noi.

Gandurile din subconstient sunt echivalente cu particulele subatomice

Noi nu avem de a face cu realitatea fizica, asa cum ni se pare la nivel macroscopic, dar cu energia si informatia. Noi nu avem de a face cu particule, dar cu campuri. In acest camp constiinta si energia interactioneaza foarte usor, insa la nivelurile superioare ele sunt percepute separat. De noi a fost ascunsa aceasta legatura profunda intre constiinta si materie.

Greg Bradon: Un camp unic leaga atomii si sentimentele, oamenii si obiectele. Sentimentele noastre ne schimba perceptia la fel cum starea exterioara a materiei la nivel subatomic. El spune ca nivelul fizic si psihologic interactioneaza in acelasi camp.

Gandurile sunt expresia convingerilor noastre profunde din subconstient. In acest fel, sistemul nostru de convingeri inconstiente conduce realitatea, inclusiv cea fizica.

Toate convingerile se imprima pe parcursul vietii noastre si se unesc in forma noastra de programare. Doar ca aici exista o problema – o mare parte din procesul de gandire si din sistemul de convingeri opereaza la nivel de inconstient.

Ce cream inconstient

Noi cream rezultatele nedorite inconstient, noi demonstram dorinte ascunse. Ceea ce am vrea sa uitam. Noi ne-am blocat in sabloane si programe.

Publicitate

S-a stabilit ca in viata matura noi traim dupa aceleasi sabloane, pe care le-am format in copilarie. Aceasta e ceva de genul karmei.

David Ike: Atunci cand esti intr-o stare de frica ( frica este o vibratie foarte lenta, de frecventa joasa), tu vezi tot mai multe intruchipari ale fricii in jur. Tot sistemul de manipulare in masa este bazat pe conducerea prin intermediul fricilor. Noi suntem mentinuti mereu intr-o stare de stres, ingrijorandu-ne referitor la ziua de maine si regretand ziua de ieri. Acest fapt ne induce intr-o stare de vibratii lente. Noi trebuie sa fim foarte precauti referitor la ceea ce credem, cand ne referim la viitor.

Inconstientul – este acea putere creatoare, care se contine in interiorul nostru si creeaza ceea ce este programat in adancurile noastre. Ea exista la granita cu constientul si ne intoarce amintirile noastre sterse sau furate.

Devenim ceea ce gandim

Asa cum oamenii sunt diferiti si caile evolutiei spirituale sunt foarte diferite. Pentru a le intelege este nevoie sa le cunosti si sa te apropii fara teama de ele. Convingerea fundamentala a fiecarui om este ca el exista separat, iar perceptia asupra lui insusi se identifica in mod gresit cu mintea si corpul. Nimic nu este insa separat pe deplin asa cum nu sunt miinile sau frunzele unui copac. Si tot asa cum nu faci nimic pentru a influenta existenta naturii, tot asa nu ai niciun control asupra functionarii propriului organism. Identificarea este, asadar, un joc cosmic, fundamentat pe un procedeu, am putea sa-i spunem, magic.

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala

Transforma singuratatea in terapie, foloseste timpul in dezvoltarea ta!

Publicitate

Singurătatea mă întăreşte, fără ea sunt ca fără de apă şi mâncare. Fiecare zi fără ea mă sleieşte de puteri. Eu nu mă mândresc cu singurătatea mea, dar eu depind de ea. spunea Charles Bukowsky

Prin legăturile pe care le formăm unul cu celălalt, suntem capabili să creăm o lume nouă, să realizăm schimbarea pe care o vrem și să găsim tovărășie și iubire. Cu toate acestea, trebuie să învățăm că este bine să fim singuri din când în când.

Este important ca fiecare om să fie fericit în propria companie, dar este o sarcină dificilă, deoarece, ca o societate, ne echivalăm că suntem singuri cu un fel de deficiență. Această noțiune a fost dezmințită, iar rezultatele au arătat că persoanele care preferau singurătatea ocazional ”aveau la fel de mult capital social” – definit de atractivitatea fizică, înălțime, greutate, statut socio-economic și realizări – ca și colegii care nu erau niciodată singuri.

De fapt, persoanele care stau singure ocazional se bucură de mai multe beneficii:

Îmbunătește creativitatea

Unul dintre beneficiile pe care le are ”timpul pentru mine” este că singurătatea impusă de sine îmbunătățirea creativitatea. Kieth Sawyer, psiholog în cadrul Universității Washington, spune în lucrarea sa că grupurile de brainstorming vin cu mult mai puține idei decât persoanele care lucrează singure și apoi pun bazele ideilor în grup. Singurătatea îi ajută să profite de creativitatea pe care au reușit să o împărtășească cu ceilalți. În timpul ”meditației” este îmbunătățită atenția și concentrarea de care au nevoie pentru a reuși să gândești mai bine și să îți creezi un potențial.

Crește nivelul de concentrare

Chiar și extrovertiții trebuie să se ”reîncarce”. Potrivit doctorului de psihologie, Sherrie Bourg Carter, atunci când ne oferim câteva momente de singurătate, ne permitem să ne odihnim. În această stare de singurătate, poate fi golită mintea, pot fi adunate gândurile, reîncărcarea bateriilor, având posibilitatea de a ne reseta. Numai în acel moment va crește nivelul de concentrare prin eliminarea distragerilor, cum sunt plăcerea socială, pentru a permite un moment de claritate.

Timpul poate fi un reabilitar de relații

Publicitate

Din moment ce suntem creaturi sociale, avem tendința de a crede că orice lucru bun pentru individ este bun pentru relațiile noastre personale. Când suntem singuri, putem să ne gândim mai mult la felul de prieteni și parteneri pe care dorim să îi avem în viața voastră.

De asemenea, puteți deveni mai apreciativ față de relațiile actuale, petrecând ceva timp departe de acestea. Acest timp singuratic îți poate dezvălui sau reafirma afirmațiile și prioritățile.

Bucură-te de singurătatea productivă în doze mici, cum sunt deconectarea seara sau în timpul orelor de muncă (5 minute, nu mai mult). Oamenii pot fi creaturi sociale, dar toți beneficiem atunci când ne acordăm un pic de timp pentru a fi singuri, nu însingurați.

Vă propunem 30 de citate ale lui Charles Bukowsky despre dragoste, viaţă şi singurătate:

1. E bine să ai unde să mergi când ţi-e rău.

2. Cu viziunile mele asupra vieţii, primul lucru – este să evit comunicarea cu oamenii. Cu cât îi întâlnesc mai puţin, cu atât mai bine mă simt.

3. Singurătatea mă întăreşte, fără ea sunt ca fără de apă şi mâncare. Fiecare zi fără ea mă sleieşte de puteri. Eu nu mă mândresc cu singurătatea mea, dar eu depind de ea.

4. Pur şi simplu să trăieşti până ai să mori – deja e un lucru greu.

5. Sărăcia şi ignoranţa nasc propriul adevăr.

6. Ca să începi să salvezi lumea, trebuie să salvezi pe fiecare om în parte, unul după altul. Să-i salvezi pe toţi – e romantism şi politică.

7. Să vezi pe ecran numai rahat a devenit atât de obişnuit , că oamenii au încetat să conştietizeze că ei se uită numai la rahaturi.

8. Depresia şi sinuciderea deseori au fost rezultatul dietei incorecte.

9. Scriitorii sunt oameni trişti şi când le apare speranţa, ei încetează a mai fi scriitori.

10. LA 25 de ani geniu poate fi oricine. La 50 de ani – deja trebuie să faci ceva pentru asta.

11. Ambiţia rareori ajută talentul. Altă treabă este norocul. Talentul tot timpul merge în urma lui.

12. Lucrurile mergeau bine, dar nu se ştie încotro.

13. Desigur, pe om poţi să îl iubeşti , dacă nu îl cunoşti îndeaproape.

14. Problema omenirii constă în aceea că oamenii inteligenţi sunt plini de îndoieli, iar cei proşti sunt plini de încredere.

15. Dacă ţi-a reuşit să minţi un om asta nu înseamnă că el e prost, ci înseamnă că au avut încredere în tine mai mult decât meriţi.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala