Ceea ce cumperi sau primesti nu te va face un om fericit… Invata sa te decoperi pe tine, sa iubesti si sa simti fericirea!

Ceea ce cumperi sau primesti nu te va face un om fericit… Invata sa te decoperi pe tine, sa iubesti si sa simti fericirea!

Publicat de Larisa Moldovan pe 20 April 2019 in De Suflet

“Viața te vrea învingător. Nu-ți mai stă în cale.” – Robin Sharma

Cel mai important lucru in viata asta, care trebuie sa-l faci inainte de orice altceva, este sa te descoperi pe tine insuti cu adevarat (sa te dezvolti), sa descoperi cea mai mareata si frumoasa versiune a ta. E mai mult decat o fraza si mai mult decat sa stai sa te analizezi.

In esenta, sa te descoperi sau sa te creezi, sa te dezvolti, sa cresti e acealasi lucru. Iti descoperi potentialul tau infinit si il manfiesti.

Ceea ce cumperi sau obtii nu o sa te faca fericit. O sa-ti ofere doar satisfactie temporara. In schimb, ceea ce ESTI sau DEVII o sa te faca intr-adevar ferciti si implinit (sau trist), constant.

Pentru cei care spun ca este mai important sa oferi altora, e mai important sa dedici vata altora – pauza de gandire – este intr-adevar divin sa faci asta, insa DUPA ce ai gasit in tine ceea ce doresti altora.

Daca tu nu esti fericit, prin simpla ta stare de a fi, pur si simplu, cum poti invata pe altul sa fie fericit? O sa-i poti oferi in cel mai bun caz momente frumoase, insa temporare. Este exact ca in fabula cu a da cuiva un peste, si-l hranesti pentru o zi, sau il inveti sa pescuiasca, si se hraneste el pentru o viata.

Cum sa iubesti total si neconditionat pe cineva, daca inca nu te iubesti total si neconditionat pe tine? Tu ai impresia ca ii oferi dragoste altuia, insa aia e doar partial dragoste, partial dorinta, partial asteptari, si tot asa. Abia cand te iubesti total si cu toata fiinta pe tine insuti, ii poti oferi dragoste neconditionata altuia. Cat timp nu te iubesti complet, o sa ai asteptari de la altii, ca sa-ti completeze lipsa ta de iubire.

Asta o sa diminueze cantitatea de dragoste care o poti oferi, sau, si mai prost, o sa suferi cand nu e reciproca iubirea. In schimb, cand te iubesti in cel mai frumos si complet mod, nu o sa mai cauti reciprocitate si dragoste din partea altuia, pentru ca deja ai in tine mai mult decat ai nevoie, si astfel, o sa-i poti oferi din preaplinul tau, fara sa-ti pese daca primesti inapoi. Cel mai frumos este ca o sa primesti oricum inapoi mai mult decat te astepti, insa nu o sa mai simti nevoia de asa ceva.

Iubeste-te pe tine insuti cu fiecare gand, fiecare respiratie, fiecare fibra a sufletului si constiintei. Incearca sa TRAIESTI asta, in fiecare zi si fiecare moment, pentru ca doar din cuvintele care le citesti acum o sa iti faci cel mult o idea vaga despre cum este sa te iubesti complet si sa oferi dragoste neconditionata (cu adevarat neconditionata) tuturor, si sa te simti fericit si implinit fara a primi nimic in schimb.

Toate lucrurile minunate din lumea asta urmeaza traseul asta. Mai intai descopera in tine, dezvolta, creste, manifesta in fiecare clipa, si apoi ofera si altora, si invata-i si pe ei sa descopere maretia din propria fiinta.

Calatorie placuta, spre tine cel perfect, si fii binecuvantat!

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon
Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!
Urmărește-ne și pe Google News

Vrei să vezi articolele direct pe telefonul tău? Urmărește-ne pe Google News!
Mai multe opțiuni
Ultimul video postat pe pagină:
Distribuie
Distribuie pe Facebook Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Whatsapp
Mai multe opțiuni Mai multe opțiuni
Mai multe opțiuni
Închide