“Cea mai scurta cale catre esec este sa iti doresti sa le faci pe plac tuturor” Daca vrei sa traiesti viata ca un invingator, urmeaza aceste 12 reguli!

“Cea mai scurta cale catre esec este sa iti doresti sa le faci pe plac tuturor” Daca vrei sa traiesti viata ca un invingator, urmeaza aceste 12 reguli!

Publicat de Larisa Moldovan pe 30 June 2018 in Dezvoltare Personala

Gandurile si actiunile noastre precum si atentia acordata dezvoltarii personale sunt decisive. Iata cele 12 reguli propuse de el pentru cei care doresc sa isi traiasca viata ca invingatori.

1. Stai departe de oamenii care nu au nimic bun de spus despre ei insisi. Sunt predispusi sa inceapa sa ii vorbeasca rau si pe ceilalti.

2. Daca doresti sa afli cat mai multe lucruri, apleca-te asupra stiintei sau a altor surse de cunoastere. In nici un caz in viata altcuiva.

3. Cand te simti deprimata profita pentru a face o introspectie si a a-ti reevalua viata voastre. Acesta ar putea fi scopul real al aparitiei depresiei in viata ta.

4. Incearca sa te simti bine in pielea ta. Odata ce faci asta, nu mai ai nevoie de altii a te simti astfel.

5. Fa ceea ce doresti sa faci atunci cand simti asta. Nu exista timp mai potrivit decat atat. Nu cere permisiunea nimanui. Probabil ca nici nu o vei primi.

6. Persoanele imature si mature poseda cunoastere. Doar ca persoanele mature le folosesc, in timp ce persoanele imature,nu, si ii critica pe ceilalti. Fii o persoana matura.

7. Cea mai scurta cale catre esec este sa iti doresti sa le faci pe plac tuturor. Fa ce vrei sa faci fara a-i rani pe ceilalti si ai incredere ca esti o persoana buna. Cum te percep ceilalti, este problema lor.

8. Croieste-ti drumul spre succes fara sa simti nevoia de a dovedi ceva cuiva. Observa cum insultele si comentariile rautacioase dispar ca prin magie.

9. Atunci cand pui punct unei afaceri sau o relatii romantice, asigura-te ca principalul motiv este cresterea si dezvoltarea ta personala. Nu lasa ego-ul sa-ti ruineze relatiile si sa le subestimeze importanta.

10. Inceteaza sa alergi dupa fericire si o vei gasi chiar acolo unde te afli. Fericirea este un semn ca esti pe drumul cel bun al scopului sufletului tau. Dezvoltarea personala este calea cea mai scurta spre fericire.

11. Lasa-ti visele sa fie in acord cu abilitatile tale. E inutil sa visezi ca vei deveni o a doua Monserrrat Caballe cand nu ai pic de voce. Fie iti perfectionezi abilitatile pentru a-ti satisface visele, fie iti schimbi visele in acord cu talentele tale. Cand visele sunt aliniate cu talentul si abilitatile tale, devin cu usurinta realitate.

12. Daca ai de ales intre o carte buna si o conversatie cu o persoana lipsita de substanta, alege-o pe prima. Citind o carte buna, vei castiga cu siguranta ceva. Comunicarea cu o persoana superficiala inseamna pierderea unui timp pretios.

Sursa: kudika.ro

5 semne că ești un spirit ales

Se spune că pe această lume există suflete alese, persoane cu un nivel energetic superior, adevărați luptători spirituali. Iată cele 5 semne că ești una din aceste persoane speciale!

1. Niciodată nu te dai bătut. Oricât de multe și de grele ar fi obstacolele, ceva îți spune că trebuie să continui. Pozitivitatea și determinarea cu care acționezi în viață te ajută să ajungi departe și să evoluezi mai ales din punct de vedere spiritual.

2. Îți urmezi vocea inimii. Știi că mintea fără suflet nu face mare lucru. Întotdeauna ești acolo pentru cei care au nevoie de tine, chiar dacă nu ai nimic de câștigat de pe urma lor.

3. Renaști iar și iar. Te reinventezi mereu, îți place să vezi viața din mai multe perspective. Te regăsești în multe situații pentru că explorezi lumea cu alți ochi, cu alt suflu. Vezi lucrurile dintr-o perspectivă profundă și urăști superficialitatea.

4. Nu porți orice bătălie cu oricine. Știi să îți alegi cu atenție bătăliile pe care le porți, să faci față situațiilor grele cu tact. Ești un adevărat vizionar.

5. Întotdeauna militezi pentru adevăr. Urăști minciuna, invidia, falsitatea celor din jur și încerci să îi îndrepți oferindu-le la început un duș rece. Ești capabil să vezi lucrurile și din perspectiva celorlalți, însă asta nu va diminua dorința ta de a se face dreptate. Ești un adevărat Don Quijote de multe ori, însă morile de vânt la un moment dat vor ceda.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!