Cea mai frumoasa rugaciune “Doamne, Ajuta-ma sa invat din nou sa traiesc si sa iubesc.”

Cea mai frumoasa rugaciune “Doamne, Ajuta-ma sa invat din nou sa traiesc si sa iubesc.”

Publicat de Larisa Moldovan pe 13 January 2020 in Spiritualitate

“Viața este o ciudată comedie care amestecă împreună și dureri și bucurii, punând lacrimi lângă zâmbet, punând zâmbet lângă plâns.” – Alexandru Macedonski

Ajuta-ma sa uit de trecut si de toate acele momente in care am suferit. Ajuta-ma sa uit de toate esecurile care inca ma bantuie si ma impiedica sa traiesc. Ajuta-ma sa imi amintesc ce inseamna sa traiesti fara teama, fara indoiala si fara teama.

Ajuta-ma sa uit de furtunile din trecut, sa ii permit inimii mele sa iubeasca din nou ca si cand nu ar fi fost niciodata facuta bucati.
Permite-mi sa am incredere din nou in magia dragostei si sa ma astept doar la fericire. Ajuta-ma sa uit de toate gandurile care ma fac sa ma tem si de toate sentimentele care ma determina sa fac un pas inapoi si sa nu mai am incredere in nimeni.

Ajuta-ma sa uit de toate dezamagirile, ajuta-ma sa ii iert pe cei care mi-au provocat atat de multa durere pentru ca trebuie sa imi eliberez inima de negativitate, de relatii toxice, de dorinta de razbunare si sa invat cum sa renunt. Invata-ma cum sa uit.

Invata-ma ce trebuie sa fac pentru a fi o persoana care vede intotdeauna luminita de la capatul tunelului. Ajuta-ma sa nu mai las toate aceste dezamagiri sa imi afecteze deciziile, alegerile si sa imi fure pacea.

Ajuta-ma sa uit de lucrurile care m-au facut sa vad viata in alb si negru, de momentele care au facut diminetile amare si noptile mai intunecate, de lucrurile care m-au speriat si nu mi-au permis sa ma bucur de viata, facandu-ma sa cred ca fericirea va fi intotdeauna de scurta durata.

Ajuta-ma sa vad din nou soarele de dupa aceasta furtuna.

Ajuta-ma sa cred in ziua de maine, in puterea mea, in bunatatea oamenilor. Ajuta-ma sa am incredere din nou in acesti oameni si sa inteleg ca sunt capabili sa iubeasca din toata inima.

Ajuta-ma sa cred din nou in fericire, in dragoste. Ajuta-ma sa zambesc din nou, sa imi accept lectiile si sa imi vindec sufletul. Vin la tine pentru a ma indruma, cerandu-ti iertare si raspunsuri. Ajuta-mi sufletul sa fie din nou frumos pentru a lasa lumina inauntru.

Ajuta-ma sa invat din nou sa traiesc si sa iubesc.

Fiecare om, fiecare secundă petrecută lângă cineva, ne învață ceva.

Reprezint alegerile făcute cândva, încrederea pe care o am în oameni depinde de cei care m-au dezamăgit cândva, astăzi plâng mai puțin pentru că în trecut am plâns prea mult, astăzi visez mai puțin pentru că ieri eram cu capul în nori. Astăzi mă simt un om curajos, ieri eram un om fără experiență; astăzi pășesc cu încredere printre necunoscuți, ieri îmi era teamă de părerile celorlalți.

Cândva am ales să cred prea mult în vorbe și să mă mulțumesc cu puține fapte; îmi protejam sufletul cu promisiuni dulci, de multe ori am iubit fără să vreau și m-am mulțumit cu resturi, dar la un moment dat mi-am dat seama că merit mai mult.

Eu am greșit pentru că am avut încredere, persoanele din jurul meu au greșit pentru că m-au dezamăgit.

Viața și oamenii ne fac să ne schimbăm; ne place ceea ce suntem astăzi și ne întrebăm de ce am ales anumite căi în trecut; ne mulțumim cu ce avem astăzi și ne întrebăm cum de n-am vrut mai mult în trecut.

Suntem trecut, prezent și viitor.

Suntem remușcări,păreri de rău și fericire.

Suntem mândrie și curaj.

Suntem oameni. Suntem suflete. Suntem experiențe.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!