Ce asteptari are o femeie din lumea moderna de la un barbat! – “Nu asteapta sa ii platesti facturile, asta o poate face si singura!”

Publicitate

“Există oameni pe care este suficient să-i cunoşti spre a-i iubi, respecta, onora şi admira, precum şi alţii de care fugim şi-i dispreţuim de îndată ce-i cunoaştem.” – Samuel Smiles

Societatea s-a schimbat foarte mult in ultimele decenii. Notiunea de casnica de acum 30 de ani pare straina femeilor din ziua de azi, care studiaza si lucreaza cot la cot cu barbatii. Femeile moderne au asteptari ridicate de la barbati, care trebuie sa se conformeze in numele dragostei. Cititi in continuare ….

7 lucruri pe care femeile moderne le cauta la un partener de viata:

1. Valori similare. Opusele inca se atrag, dar sa-ti asumi un astfel de risc nu se merita intotdeauna. Daca esti interesat de o femeie moderna, trebuie sa te documentezi putin inainte, ca sa-ti verifici sansele ca ea sa te bage in seama. Fii atent la lucrurile evidente despre ea, cum ar fi daca bea cafea, are copii, poarta o servieta, si incearca sa pornesti o conversatie despre lucrurile pe care le aveti in comun.

2. Sa fii vizionar. Pana acum, norma era sa ai o slujba buna si sa te pensionezi in confort. Astazi, pe langa sursa legala si viabila de venit, femeile vor sa-ti stie planurile de viitor. Esti indeajuns de nebun sa iti transformi pasiunea intr-o afacere? Unde te vezi peste 5 ani? Daca ii arati unei femei ca stii ce vrei si te lupti pentru acel lucru ii vei castiga interesul si respectul.

3. Sa stii sa conversezi. Zilele astea, oricine are cel putin un cont pe un social media pe care il foloseste pentru a intalni viitoare oportunitati si de ce nu, relatii amoroase. Dar e important ca aceasta sa nu fie singura ta metoda de comunicare si sa evaluezi cat de bine poti sustine o conversatie reala, in persoana. Fii la curent cu lucrurile de care femeia pe care ai pus ochii e interesata, pe langa evenimentele actuale din lume.

Publicitate

4. Sa fii seful in viata ta. Un sef isi face propriile reguli in sala de sedinte, si exact asa ar trebui sa iti guvernezi si tu viata si situatiile dificile. Cand atragi atentia fara sa te straduiesti dai senzatia de mascul alfa, iar multe femei gasesc acest lucru atractiv si o calitate pe care o cauta la un viitor partener de viata.

5. Abilitatea de a invata pe altii. Desi femeia ta moderna poate fi educata si cu experienta, ei ii place la nebunie ca barbatul sa o poata invata ceva nou. Asta nu inseamna ca trebuie sa fii un expert intr-un anumit domeniu, ci doar sa o asculti ca sa auzi chestiile pe care nu ti le spune in mod direct. Daca spune ca mereu a vrut sa stie cum e la pescuit, tu retine acest lucru si du-o intr-o excursie la pescuit cand se asteapta mai putin.

6. Spiritualitate. La sfarsitul zilei, multumesti pentru viata ta? Esti fericit sa fii unde esti si cu oamenii din jurul tau? Este intrigant pentru femeile care vor sa isi petreaca viata cu tine cand tu multumesti unei puteri superioare. Acest lucru arata si ca esti confortabil cu tine insuti si ai o inima buna.

7. Sa ai o viata echilibrata. Femeile viseaza la un barbat puternic si bogat, care poate avea grija de ele, dar trebuie sa stii sa impaci acesta putere cu viata de acasa. Banii nu ar trebui sa fie un punct de atractie atunci cand intalnesti o femeie, ci ii poti spune ca iti permiti sa faci timp in viata ta pentru lucrurile si oamenii importanti. Asta inseamna ca ii vei indeplini nevoile si dorintele, si nu ii vei oferi doar bani, ceea ce inspira respect.

Pe langa toate celelalte, cel mai important lucru pe care i-l poti oferi unei femei este sustinere. Indiferent de titlurile si pozitiile ei de autoritate, la sfarsitul zilei o doamna vrea sa se relaxeze si sa fie iubita.

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Relatii

Ce lucruri ar trebui sa elimini din viata ta daca vrei sa o faci mai buna

Publicitate

“In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai.” – Abraham Lincoln

“Sunt doua feluri de a-ti trai viata… Unul – de a crede ca nu exista miracole. Altul – de a crede ca totul este un miracol.” – Albert Einstein

Scriitoarea și psihologul Sarah Hanson este de părere că lucrurile negative în viață își au originea în unele lucruri interioare cât și exterioare, adică din jurul nostru. Ea ne propune 30 de lucruri, pe care din propria experineță le-a identificat și recomandă tuturor să scape de ele pentru o viață mai bună.

“Viaţa îţi va plăti orice preţ îi vei cere. Trebuie să ştii să ceri inteligent.” – Anthony Robbins

O listă cu 30 de lucruri recomandate de psihologul Sarah Hanson pentru o viață mai bună.

1. Nu pierdeți vremea cu neliniștile și lamentările la adresa unor lucruri pe care nu le puteți controla. Lăsați-le în plata Domnului!

2. Încetați să vă mai comparați viața cu a celor din jur!

3. Ascultați-i pe cei care merită. Chiar să-i ascultați! Este sfatul meu cel mai prețios.

4. Este fabulos să-i aduni laolaltă pe vechii prieteni, cu care nu te-ai văzut de multă vreme. Este unul din cele mai senzaționale lucruri în viață!

5. Experiența rămâne, lucrurile nu!

6. Increderea în sine este un lucru foarte frumos.

7. Râzi! Face toți banii!

8. Până când unii oameni vor continua să vă uimească cu prostia și zgârcenia lor, vor fi alții care vă vor impresiona prin inteligența și generozitatea lor. Continuați să credeți în oameni!

9. Nu va consumați viața cu așteptări, speranțe și vise.

10. Dacă veți aștepta în permanență ca cineva să vă dăruiască bucurie, atunci nu veți ști niciodată să vă bucurați de unele singure!

11. Suparările nu ajută la nimic.

12. Nu veți regreta niciodată trecerea unei zile, daca ați reușit să ajutați pe cineva.

13. ”Mulțumesc” și „Cu plăcere” sunt cuvinte care vor fi mereu prețuite și se potrivesc oricând.

14. A fi „super-ocupat” nu înseamnă în același timp să fii și cinstit, important, popular sau de succes. În realitate, a fi sănătos e mai important decât a fi ocupat.

Publicitate

15. Oricât de intuitivi n-am fi , nu vom ghici niciodată ce se ascunde de fapt în viețile celorlalți.

16. Aproape toate faptele noastre negative și dezamăgirile au loc din cauza invidiei.

17. Dacă ceva ne face pe noi fericiți, nu înseamnă că acel lucru îi va face fericiți și pe ceilalți.

18. Nu întotdeauna pentru eșecurile noastre este vinovat altcineva. Priviți-vă în oglindă!

19. Puteți să nu fiți de acord cu părerea sau judecata cuiva, dar asta nu înseamnă că acești oameni nu au dreptate.

20. Niciodată nu vă contraziceți pe teme legate de politică, religie și dragoste.

21. Timpul schimbă prietenia. Uneori o distruge. Acest lucru este normal.

22. Încetează să mai „poetizezi” și să mai „romantizezi” trecutul. Încetează să mai fabulezi pe tema ” ce fericită vei fi în viitor”! Bucură-te de prezent. Fă în așa fel, încât fiecare zi și fiecare moment să capete importanță!

23. Privește, din când în când, fotografiile mai vechi. Acest lucru te va liniști.

24. Uneori ești pusă în situația de a face ceva „pentru că așa trebuie”. Poate fi incomod. De fapt, de cele mai multe ori este incomod. Însă de cele mai multe ori, merită.

25. Nu te abține, în timpul disputelor. De multe ori, un dialog dur este mult mai bun decât supărările nemărturisite și lipsa de comunicare.

26. Unele evenimete nu trebuie , pus și simplu, să aibă loc. Cu cât mai repede veți înțelege acest lucru, și veti refuza să mai aveți așteptări înșelătoare, cu atât mai bine.

27. Oamenii vor pierde vremea cu voi, dacă sunteți importante pentru ei. Dacă acest lucru nu se întâmplă, atunci înseamnă că vă supraevaluați importanța.

28. Uneori trebuie să-ți asumi greutățile. În numele iubirii, păcii și armoniei.

29. Primiți toate schimbările din viața voastră și bucurați-vă de ele!

30. A fi politicoasă și a zâmbi din toata inima- sunt două lucruri complet diferite.

“Averea cea mai de pret e viata, si viata noastra, va rog sa ma credeti, nu atarna decat de un fir de par.” – Alexandre Dumas

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala