Cauta neincetat sa ramai liber. Inima ta poate iubi tot ce doreste. Viata nu are nicio valoare inchisa intre limite. Te desavarsesti mereu. In fiecare rasarit de soare se naste ceva frumos. Calatoria aceasta nu are sfarsit.

Cauta neincetat sa ramai liber. Inima ta poate iubi tot ce doreste. Viata nu are nicio valoare inchisa intre limite. Te desavarsesti mereu. In fiecare rasarit de soare se naste ceva frumos. Calatoria aceasta nu are sfarsit.

Publicat de Larisa Moldovan pe 1 May 2020 in Citate

“Nu există vreo cale spre fericire, fericirea este calea.” – De cate ori nu am auzit ca viata este despre calatorie si nu despre destinatia finala…. ei bine, acesta este adevarul. Viata se intampla chiar acum, in acest moment. Ceea ce traiesti acum este ceea ce te defineste. Aceasta este viata ta. Accepta bucuriile si necazurile calatoriei si vei intelege ce inseamna sa traiesti cu adevarat. Fericirea nu este scopul final; sa fii fericita de-a lungul timpului este o alegere ce tine doar de tine.

Recent, pe Quora a fost pusa o intrebare destul de interesanta: Care este cel mai sensibil lucru pe care l-ai auzit spus din partea unei persoane? Aici sunt cele mai bune raspunsuri gasite:

1. Zilele de luni sunt frumoase. Tu ai o problema cu viata ta!

2. Nu trebuie sa participi la fiecare discutie la care esti invitat.

3. Iubeste oamenii. Foloseste lucrurile. Nu le confunda niciodata.

4. Daca cineva te supara, inseamna ca te controleaza.

5. In cazul in care incepi un lucru, nu renunta pana cand nu este gata. Fii cel care munceste mult sau putin, fa-o bine sau deloc!

6. Cand nu iti place ceva, fa-o rapid.

7. Cunoasterea vorbeste, insa intelepciunea asculta.

8. Nu te stresa prea mult, nimeni nu scapa cu viata de pe aceasta lume.

9. Critica este un privilegiu pe care il castigi.

10. Doar pentru ca ai incredere in cineva cu viata ta, nu inseamna ca trebuie sa ai incredere si cu banii tai.

11. Este mai greu sa fii bun decat inteligent.

12. Intr-o zi vei fi suficient de batran pentru a incepe sa citesti din nou basme.

13. Timpul pe care il irosesti cu zambetul pe buze nu este un timp irosit.

14. Daca nu controlezi banii, te vor controla ei pe tine.

15. Renunta la tot pana cand gasesti ceva la care pur si simplu nu poti renunta.

16. Cauta neincetat sa ramai liber. Inima ta poate iubi tot ce doreste. Viata nu are nicio valoare inchisa intre limite. Te desavarsesti mereu. In fiecare rasarit de soare se naste ceva frumos. Calatoria aceasta nu are sfarsit.

17. Nu iubesti cu adevarat decat atunci cand iubesti fara motive.

18. Fericirea nu este o stare, este un mod de a trai.

19. Nimic nu valoreaza mai mult decat ziua de azi.

20. Ceea ce nu traiesti la timp, nu mai traiesti niciodata.

“Nimeni nu ne salvează decât noi înșine. Nimeni nu poate și nimeni nu va putea. Noi înșine trebuie să ne construim calea.”

Aceasta este viata ta si trebuie sa o traiesti. Nimeni nu poate trai pentru tine. Nimeni nu poate schimba ceva la tot ce ti se intampla. Nu mai astepta ca altcineva sa te faca fericita, sa iti rezolve problemele, sa te aline, sa te ghideze, sa te salveze. Fii propria ta torta in momentele dificile. Fii propriul tau salvator atunci cand nu mai poti. Ai incredere in tine, ia deciziile pe care le consideri necesare, fa schimbarile de care ai nevoie si mergi mai departe. Bucura-te de viata cum stii mai bine.

“Pacea vine din interior. Nu o cauta in afara.”

Deseori cautam consolare si fericire in lumea din jurul nostru, in oamenii pe care ii intalnim, in lucrurile pe care le cumparam si in posesiunile pe care le avem. In realitate, linistea sufleteasca este adanc inradacinata in sufletul nostru – este ceva cu care ne nastem. Trebuie doar sa nu o mai cautam in alta parte si sa privim acolo unde trebuie. Pacea se afla doar in noi.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!