Cateva taine ale prosperitatii din cultura Feng-Shui care te vor ajuta sa-ti inmultesti banii mai usor!

Cateva taine ale prosperitatii din cultura Feng-Shui care te vor ajuta sa-ti inmultesti banii mai usor!

Publicat de Larisa Moldovan pe 30 January 2020 in Articole

„Succesul produce succesul, așa cum banii produc bani.” – Chamfort

Chiar si cel mai mare salariu nu ne asigura un confort destul pentru trai, iar banii parca s-ar evapora. Pentru ca finantele noastre sa se „inmulteasca”, trebuie sa te gandesti unde si cum ii pastrezi. Evita zonele pline de energie negativa, pentru ca aceasta sa nu impiedice energia financiara.

Locuri favorabile pentru pastrarea banilor

Potrivit teoriei feng shui, locuinta noastra este impartita in anumite zone. Unele dintre ele atrag dragostea, altele – confortul si norocul, iar celelalte – banii. Anume acestor zone trebuie sa dai mai multa atentie.

Zona de sud – est raspunde pentru starea financiara. Este bine sa pui acolo pusculita cu bani si sa adaugi permanent, astfel imbunatatind situatia. Aici trebuie sa pastrezi o parte din bani pe care i-ai obtinut datorita succeselor profesionale.

Aranjarea corecta al acestui sector este legata de flori – aceasta zona trebuie sa contina nuante de verde, violet, purpuriu si auriu. De asemenea, este necesar sa pui plante vii (de exemplu, un copac de bani) si bucati de mobilier din lemn. Elementul Apei va creste actiunea zonei de bogatie. Plaseaza un recipient cu apa, un mic acvariu sau o fantana decorativa in acest sector. Poti folosi imagini cu cascade, rauri, mari si oceane.

Folosirea talismanelor pentru bani releva si potentialul financiar. Printre acestea sunt pestisorul de aur, broasca de bani, monedele stranse pe un fir rosu sau alte obiecte care pot atrage prosperitatea materiala. De exemplu, poti crea o vaza speciala pentru bogatie, care in invataturile feng shui este considerata cel mai puternic talisman monetar.

Locuri puternice in apartament

Sa pastrezi banii, astfel incat sa se inmulteasca, trebuie pusi in locurile puternice. Astfel de puncte sunt in fiecare apartament si le poti gasi cu propriile tale senzatii. Acestea sunt cele mai confortabile locuri in care obtineti o doza de energie si te relaxezi dupa o zi de lucru. Locul puterii poate fi creat independent, alegand o camera adecvata pentru energie sau o parte din ea. in aceste locuri este bine sa pastram finantele, dar pentru a creste profiturile trebuie sa avem grija de volum. Cele mai bune elemente sunt nuantele rosii sau verzi: cutii din lemn, portofele din piele, cutii frumoase facute de manual.

Pastrarea banilor in locuri cu energie pozitiva

Poti aranja un loc de pastrare a banilor la mansarda. Locul cel mai favorabil va fi un loc retras sub un cuib de pasare sau un stup cu albine sau viespi salbatici.

Orice loc in casa ta, in care viata fierbe, auzi o multime de rasete si predomina energie pozitiva poate deveni un depozit pentru bani. Acestea sunt locuri cu o putere fara precedent care nu te va lasa niciodata in saracie.

Sursa: dozadesucces.ro

„Există atâtea lucruri în viață mai importante decât banii, dar îți trebuie cu adevărat bani pentru a le obține.” – Groucho Marx

„Nimeni nu acceptă sfaturi; dar toată lumea ar accepta bani: deci banii sunt mai valoroși ca sfaturile.” – Jonathan Swift

„Cel mai sărac nu-și va da sănătatea pentru bani, dar cel mai bogat și-ar da toți banii pentru sănătate.” – Charles Caleb Colton

„Când un prieten vă cere bani cu împrumut, verificați pe care dintre ei doriți să-l pierdeți.” – Jules Petit-Senn

„Singurul mijloc de a câștiga mult este de a nu dori niciodată să câștigi prea mult și să ști să pierzi.” – Fenelon

„Când eram tânăr credeam că, în viață, banul era cel mai important. Acum, la bătrânețe, știu.” – Oscar Wilde

„Banii pot cumpăra o casă, dar nu un cămin. Pot cumpăra un pat, dar nu somnul. Pot cumpăra un ceas, dar nu timpul. Pot cumpăra o poziție, dar nu respectul. Pot cumpăra se *  ul, dar nu dragostea!” – proverb chinezesc

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!