Cateva afirmatii pozitive folosite de psihologi pentru a te ajuta sa iti reprogramezi atat constientul cat si subconstientul

Cateva afirmatii pozitive folosite de psihologi pentru a te ajuta sa iti reprogramezi atat constientul cat si subconstientul

Publicat de Larisa Moldovan pe 29 June 2018 in Dezvoltare Personala

Afirmatiile sunt propozitii simple si, totusi, puternice, pe care sa ti le repeti de-a lungul unei zile pentru a-ti reprograma atat constientul cat si subconstientul.

Afirmatiile pozitive pot inlocui credintele limitative cu altele care sa reflecte natura noastra divina si sa ne ajute sa avem o viata mai sanatoasa, fericita si abundenta.

Afirmatii pozitive. Cel mai bune momente ale zile pentru repetarea afirmatiilor pozitive

Imediat dupa ce te-ai trezit. Dupa ce ai deschis ochii, incepe sa repeti afirmatiile. In acest fel vei stabili vibratia zilei. Apoi, imediat ce ai inceput sa mergi, mai ai acces la mintea subconstienta, ceea ce ajuta la transformarea credintelor. Poti scrie pe o foaie pe care sa o ai langa pat afirmatiile pe care vrei sa le repeti si pe care iti poate fi dificil sa ti le amintesti dupa ce ai avut un vis intens.

Chiar inainte de a adormi. Stabilirea intentiilor inainte de a adormi te ajuta sa le internalizezi intr-o stare constienta largita pe care o avem in timpul visului. In acele momente, afirmatiile vor depasi cu usurinta barierele are ne impiedica de obicei sa accesam aceasta parte a mintii noastre.

In timpul meditatiei si imediat dupa ea. Meditatia ne permita sa oprim gandirea si sa accesam nivele mai profunde ale constiintei si focusului. In aceasta stare receptiva sugestiile simple sunt mai puternice decat in mod normal si pot penetra si altera mai usor credintele noastre limitative.

De fiecare data cand iti aduci aminte in timpul zilei. Cu atentie totusi, folosirea lor excesiva creste riscul de a-si pierde puterea si semnificatia. Va trebui sa fii deschis si pregatit pentru schimbarea credintelor altfel le poti repeta la nesfarsit fara ca afirmatiile sa produca vreo schimbare.

Urmatoarele afirmatii pozitive puternice si adevaruri spirituale profunde ar trebui tratate cu respect. Exploreaza-le, invata de la ele si internalizeaza-le

Am mereu la dispozitie abundenta nelimitata

Tot ce ai de facut este sa constientizezi si sa accepti acest adevar. Afla cum poti scapa de credintele limitative constiente sau subconstiente. Universul ofera abundenta nelimitata si iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie. Doar tu ai abilitatea de a depasi credintele nelimitate.

Sunt creatorul vietii mele

Tu si nimeni altcineva esti creatorul propriei realitati. Insa pana nu devii constient de acest fapt si sa incepi sa lucrezi in aceasta directie oferi puterea aceasta altora si le permiti fortelor din exterior sa iti influenteze si sa-ti defineasca realitatea asa ca iluzia potrivit careia nu ai control este perpetuata. Doar cand esti pregatit sa-ti asumi responsabilitatea pentru tot ce ai creat in viata ta, vei putea sa iei controlul.

Ma iubesc si ma accept asa cum sunt

Totul este perfect, intotdeauna. Inclusiv tu. Locul in care te afli din punct de vedere al dezvoltarii spirituale si al constiintei este perfect. Asa cum oricine si orice sunt perfecte indiferent de cat de bun sau cat de rau este.

Sunt iubit si sprijinit de univers

Ca particica din Creator/Dumnezeu este iubit si sprijinit neconditionat. Toti oamenii sunt iubiti in mod egal si lipsit de echivoc. Insa pentru a experimenta asta este nevoie ca si tu sa fii deschis catre aceasta iubire. Doar tu poti sa alegi sa te deschizi sau inchizi in fata acestei iubiri.

Sunt o fiinta spirituala puternica

Nu subestima aceasta putere. Nu crede tot ce ti s-a spus despre cat se capabil esti din punct de vedere spiritual. Socientatea, prietenii bine intentionati, familia si cei iubiti nu pune pret pe vorbele lor care iti spun ca nu esti o fiinta spirituala puternica. Insa oamenii sunt capabili sa obtina tot ceea ce vor daca isi canalizeaza focusul, vointa si mintea.

Atrag cu usurinta tot ce am nevoie

Viata este usoara daca tu ii permiti sa fie asa. Daca ai dificultati, intreaba-te de ce le creezi? Ce lectii trebuie sa inveti? Ce credinte limitative te impiedica sa atragi cu usurinta tot ce ai nevoie? Fii onest cu tine pentru ca doar asa vei putea depasi problemele.

Am abilitatea de a crea si atrage tot ceea ce doresc

Este dreptul tau din nastere. Creatorul/ Dumnezeu a creat in mintea sa omul si i-a dat abilitatea de a crea tot ceea ce el doreste. Si chiar asta faci, indiferent ca esti sau nu constient. Pe masura ce vei deveni mai constient de aceasta putere si vei incepe sa-ti asumi responsabilitatea vei putea crea tot ce vrei.

Sunt o fiinta spirituala care are o experienta fizica

Totul deriva din spirit. Nu lasa copacii sa te impiedice sa vezi padurea. Intotdeauna priveste orice eveniment dintr-o perspectiva mai inalta. In acest fel nu te vei pierde sau nu vei fi absorbit de iluzia dualitatii si a separarii. Lasa ghidat de intuitie/Sinele Superior si nu vei gresi niciodata.

Sunt impacat cu lumea din jurul meu si lumea este impacata cu mine

Esti un creator puternic si ai posibilitatea de a alege ce fel de relatii ai cu lumea din jur. Alegi conflictul si separarea sau pacea si intregul? Fii constient de modul in care privesti viata si de interactiunile din viata de zi cu zi pentru ca lumea din jurul tau reflecta doar ceea ce tu emiti. Daca esti nefericit de cum te trateaza lumea atunci schimba-ti perceptiile personale si priveste cum lumea se transforma sub ochii tai.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!