Cat de simplu poti face o femeie fericita…

Cat de simplu poti face o femeie fericita…

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 August 2017 in SfaturiViata

Se spune ca o femeie este greu de multumit, insa sunt sigura ca cel ce cunoaste urmatoarele lucruri va reusi sa o faca mereu fericita pe cea de langa el:

1. Fii mereu sincer, dar incearca sa faci adevarul sa sune cat mai frumos.

Toate femeile vor spune ca prefera sa auda adevarul, si e adevarat, insa daca doresti sa nu o jignesti, spune orice lucru in cel mai frumos mod posibil. De exemplu, daca te intreaba cum ii sta parul iar tu consideri ca nu arata foarte bine, nu ii raspunde intr-un mod care sa o supere ci incearca sa ii sugerezi bland alta coafura.

2. Daca vezi ca partenera ta are o zi proasta si e morocanoasca si nemultumita de orice ai face, incearca o ciocolata!

Sunt sigura ca (aproape) orice femeie va avea o zi mai placuta daca o incepe cu o ciocolata oferita de tine.

3.Complimentele

Relatia ta cu partenera va fi una mai placuta si mai apropiata daca, indiferent de durata relatiei, tu nu uiti a o complimentezi. Astfel ii vei demonstra ca o iubesti la fel ca inainte si pentru tine e la fel, sau poate mai frumoasa si mai importanta.

4. Micile atentii

De asemenea, micile atentii sunt foarte importante pentru femei. Multe persoane se plang ca, dupa un anumit timp, partenerii de cuplu uita sa mai acorde atata atentie ca la inceput si astfel intervine monotonia si plictisul. Si atentia la detalii este foarte importanta pentru o femeie si sunt sigura ca ar fi foarte fericita sa vada ca iubitul sau sotul sau este atent la detalii.

5. Demonstreaza-i in fiecare ca o iubesti

Daca dragostea este mereu prezenta in relatia voastra sunt sigura ca atat tu cat si partenera ta veti avea o viata fericita. Este important ca acest sentiment sa fie si demonstrat, prin micile atentii sau fapte, nu numai sa ii spui ”Te iubesc”.

6. Ascult-o

Fiecare dintre noi are momente in care ,pur si simplu, are nevoie sa fie ascultat. Astfel de momente sunt mai rare la barbati, deoarece ei nu obisnuiesc sa despice firul in patru asemenea femeilor, insa exista, pe cand femeile au nevoie adesea sa simta ca e cineva acolo, langa ele sa le asculte. Daca aveti rabdare si intelegere pentru cea de langa voi, sunt sigura ca nu vor exista conflicte.

Tin sa mentionez ca noi, femeile (sau cel putin eu) avem nevoie de ascultare, nu neapara de solutii la discutiile/problemele dezbatute. Stiu ca barbatii sunt mereu cei ce gasesc solutii, insa in acest caz rezumati-va la ascultare.

Daca veti fi atenti la aceste sfaturi, va garantez ca veti avea una din cele mai frumoase relatii iar conflictele vor fi tot mai rare.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!