Bucura-te de viata ta si aceasta iti va oferi mai multe!

Bucura-te de viata ta si aceasta iti va oferi mai multe!

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 May 2020 in De Suflet

“Dacă fiecare zi este la fel ca și cea precedentă, este pentru că oamenii pierd din vedere lucrurile bune care se întâmplă în fiecare zi.” – Paulo Coelho

Nu-ti face grji, de niciun lucru caci totul va fi bine, cu tristeti, cu dureri, cu sfasieri de suflet, cu bucati aruncate pe coclauri oamenilor care nu meritau, locurilor care nu te doreau si cuvintelor care nu isi aveau locul in viata ta.

Nu-ti face griji caci totul are un rost si totul va fi bine. Pas cu pas, timp cu timp. Vei vedea, iubire mica. Hai intinde-te, intinde-ti aripile si lasa-le pe toate sa zboare departe, departe de tine, de ceea ce nu esti, departe de imaginile pe care ceilalti le proiecteaza pe tine fiindca asa suntem facuti cu totii, sa proiectam unii asupra altora… neadevaruri.

Nu-ti face griji, suflete, caci nimic din ce e, nu e ce pare a fi! Peste tine, soare, sa se adune si norii sa fuga intr-alta lume. Culori de curcubeu sa iti preumble pe umeri, pe fata si pe buzele tale coapte si nebune.

Lasa-ti cuvintele sa zboare si nu te mai simti responsabil(a) pentru ceea ce intelege lumea mai ales atunci cand ai zis-o cu toata dragostea si umorul, iar celalalt te-a desfiintat de n-a mai putut fiindca i s-a parut ca l-ai atacat, fiindca i-ai destupat frustrarile si ai adus lumina ce l-a ars in mizeria ce si-o bagase prin colturi intunecate.

Stii, oamenii nu sunt toti pe aceleasi niveluri si oricat de smart poate fi un om, asta nu va avea nicio legatura cu intelepciunea si intelegerea, cu viziunea de ansamblu. Lasa-i pe fiecare sa fie cum vor, sa atace cum vor, sa persifleze ori sa vorbeasca urat. E alegerea lor. Nu esti tu de vina. Oamenii echilibrati sunt calmi, calzi, echilibrati si nu iritati fara sa le faci nimic! Intunericul se stinge cu lumina iar raul cu blandete.

Trezeste-te de dimineata si zambeste aerului, soarelui, norilor, ploii si apoi danseaza! Ori daca te prinde vreo dimineata cu chef de bocet, boceste si elibereaza si apoi bucura-te si nu-ti mai fa griji. Totul e bine, e perfect de bine!

Cum s-ar putea sa fie si mai bine de atat? Ce minuni te asteapta in aceasta lume? Ce magie pot fi tu pentru lume si pentru orice situatie ravasitoare din viata ta?

Ramai in intrebare, intrebarile sunt eliberatoare. Si tot ceea ce te face sa te simti usor e bun pentru tine.

Hai, azi fara griji, da!? Ne-am inteles, cred! Fluiera dupa mine, danseaza ca Baloo si lasa toate chestiile apasatoare sa zboare departe, departe. Nu sunt ale tale.

Fa-ti din tot ce necajeste aripi la picioare si jar pentru rasetele tale inaltatoare.

“E fericire pentru toata lumea.-Mai intai ai fericirea pe care ti-o da raza dinauntru, lumina mintii tale si bunatatea inimii tale.Dar natura cu bogatia privelistilor ei, cu farmecul vesnicei reinnoiri a podoabelor ei! Dar fericirea de a putea face pe altul fericit! Dar sperantele! Dar visurile!” (Alexandru Vlahuta)

“Am căutat să aud vocea lui Dumnezeu și m-am cățărat pe cel mai înalt stâlp însă Dumnezeu mi-a spus: „Dă-te jos, eu trăiesc printre oameni”. – John Henry NewmanDistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon
Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!
Urmărește-ne și pe Google News

Vrei să vezi articolele direct pe telefonul tău? Urmărește-ne pe Google News!
Mai multe opțiuni
Ultimul video postat pe pagină:
Distribuie
Distribuie pe Facebook Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Whatsapp
Mai multe opțiuni Mai multe opțiuni
Mai multe opțiuni
Închide