Bucura-te de fiecare moment din viata ta, nu mai astepta o ocazie ca sa fii fericita, printre atatea probleme gaseste si un motiv pentru care sa zambesti astazi!

Bucura-te de fiecare moment din viata ta, nu mai astepta o ocazie ca sa fii fericita, printre atatea probleme gaseste si un motiv pentru care sa zambesti astazi!

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 February 2020 in De Suflet

Hai sa fim un strop singuri cu noi, in liniste de toate!

Nu stiu cat de putin, nici cat de mult… Sa fie doar pana cand privindu-te in oglinda ai sa-ti poti spune doar adevarul si n-o sa mai ramana de auzit decat vocea inimii, cea care nu-ti greseste niciodata. Sa fie doar pana n-ai sa te mai vezi doar cu cele care crezi ca-ti lipsesc ci doar cu cele pe care le ai deja implinite. Pana n-ai sa mai simti nevoia sa-ti schimbi culorile doar pentru a fi vazut, inteles, placut.

Sa fii altfel decat ceilalti e greu. Cu timpul ai sa intelegi ca e greu doar pentru ei. Daca trebuie sa vorbesti, vorbeste din Iubirea ta, imparte cheia gandurilor tale si uita ca a fost vreodata incuiat locul acela din tine. Nu intoarce niciodata spatele credintei ca fiecare clipa te gaseste exact acolo unde trebuie.

Invata! Asta nu inseamna ca nu stii nimic. Cauta! Dar nu uita sa te lasi gasit. Calatoreste! Dar nu-ti uita sa-ti ramai Acasa. Schimba(-te), dar nu uita sa-ti ingrijesti radacinile.

Iubeste, dar nu uita sa incerci harul asta intai pe tine, ca sa-i poti deprinde miezul de mestesug bun.

Iubeste! Asta nu inseamna ca poti robi inima cuiva, o poti darui doar pe a ta, pe a celuilalt trebuie sa o lasi libera sa te aleaga.

Spune Multumesc! La fiecare bucurie, la fiecare deznadejde. Prima iti va lumina sufletul, a doua te va invata sa luminezi dupa ce-i vei fi trecut umbrele.

Scrie undeva – sunt perfect(a) asa cum sunt! De fiecare data cand vei crede ca nu esti o sa trebuiasca sa-ti amintesti de ce ai avut dreptate scriind-o. Iarta ceva care acum nu-ti incape macar in inima! Daca reusesti o sa poti apoi sa ierti tot. Dupa ce capeti libertatea asta nu mai poti trai in nici o cusca oricat de frumos ai fi scris la intrare – „dar eu am avut dreptate !!”

Joaca-te! Daca e ceva ce poti face ca sa Cresti, e sa cresti din nou copilul care ai fost.

Da-ti voie sa gresesti!

Lasa-te ajutat!

Pretuieste-te! De la tine vor invata si ceilalti sa o faca.

Imbratiseaza un strain pentru niciun motiv, poate doar pentru ca… poti!

Bucura-te, danseaza, canta, scrie, lasa lumii o urma din toate luminile inimii tale! Imagineaza-ti ca nu ai nici o grija!

Apoi crede!

Cand ai ascultat ultima oara greierii? Pentru tine canta. Zambesti? Esti o bucurie cand zambesti. Ce ti-ai dorit pana acum si n-ai reusit sa faci? Arunca regretele, nu te crampona de pierderi, lasa sa intre in inima ta doar bucuriile pe care le-ai primit. Pentru celelalte n-a fost inca vremea. Pastreaza-ti increderea, fii recunoscator pentru ce ai si nu renunta la vis! Nu renunta la tine! Vei primi tot ce iti trebuie. In momentul cel mai potrivit. Va fi intotdeauna mai bine decat ce ai vrut. Va fi ce ai nevoie!

Noi suntem singurii care ne socotim viata pe zile, ne zidim sperantele pe cifre goale, ne ferecam puterea cu frici, Universul nu ne-a pus stavila intru nimic.

Cand vreodata a stat matematica supravietuirii in calea visului? Fa-ti cald in suflet Acum, nicio clipa mai tarziu!

Suntem daruiti sa ne putem incepe viata cu fiecare zi, nici una prima, nici una ultima, doar clipe egal de vii intre Sunt, Cred, Iubire, Multumesc.

de Anca Constantin

Bogatia, placerile materiale ne fascineaza intr-atat incat uitam de ceea ce e mai important. Asa ne risipim timpul si dam la o parte esentialul: “Bogatia sufletului.” Sa nu uitam niciodata ca viata in aceasta lume trece repede si ca moartea vine cand ne asteptam mai putin. Iar cand poarta vietii se inchide pentru noi, nu ne mai folosesc la nimic regretele…!!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!