Beneficiile verzei murate sunt neprețuite, nu uitați de ea

Beneficiile verzei murate sunt neprețuite, nu uitați de ea

Publicat de Tudor Mihalache pe 26 July 2022 in Remedii NaturisteSanatateSfaturi

Beneficiu pentru sănătate

Combinația unică de ingrediente pe care o are această legumă are beneficii uriașe pentru sănătate, incluzând creșterea rezistenței organismului, ajutând digestia și potențialele activități anti ca n cer i gene.

Beneficiile pentru sistemul imunitar: Se spune că beneficiile verzei murate asupra sistemului imunitar sunt foarte puternice, eliminând afecțiuni precum probleme ale pielii, răceli, tuse, creștere în greutate și sânge impur. Toate aceste beneficii pentru sănătate provin din vitaminele, mineralele și substanțele fitochimice din această legumă care sunt create în timpul procesului de fermentație.

Beneficii pentru inimă: Conform rapoartelor Comitetului de nutriție al Asociației Americane a Inimii, beneficiile pentru sănătatea inimii ale verzei murate sunt semnificative, deoarece conține flavonoide, despre care se știe că ne ajută să scădem nivelul colesterolului și să ne scadă riscul de boli de inimă.

Beneficiile verzei murate în timpul sarcinii

În a doua jumătate a sarcinii, corpul dumneavoastră trebuie să producă celule roșii suplimentare pentru a susține copilul în creștere. Dacă ai deficit de fier, ești expusă riscului de a suferi de anemie, care se caracterizează prin oboseală și slăbiciune, cantitatea recomandată în timpul sarcinii crește la 30 mg pe zi. O cană de varză murată sănătoasă conține 3 mg de fier. Mănâncă varza murată cu preparate din carne pentru a crește aportul de fier.

Unii oameni care nu sunt obișnuiți să mănânce multe alimente acide pot avea indigestie. Soluția este să începeți cu porții foarte mici și să vă urmăriți corpul, apoi toate beneficiile verzei murate vor fi distribuite corespunzător.

Așa că haideți să rezumam și să ne amintim încă o dată care sunt marile beneficii ale verzei murate pentru organismul nostru. Întărește aciditatea stomacului, previne constipația, stimulează mișcările peristaltice intestinale, curăță intestinele, ajută la filtrarea sângelui, menține rezistența naturală la infecții și întărește sistemul imunitar al organismului.

Beneficiile verzei murate te ajută, de asemenea, să scapi de viermi, să reduci zahărul din sânge și din urină și să controlezi pofta de dulce. Vedeți, ce beneficii neprețuite are varza murată pentru corpul nostru.

Sfatul nostru pentru tine: urmați o alimentație adecvată ori de câte ori este posibil și încercați să duceți un stil de viață sănătos.

Nu uitați că varza murată conține și multă sare, așa că țineți cont de acest aspect când alegeți să consumați!

Citește continuarea pe pagina 2 >


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon
Despre Tudor Mihalache