Beneficii pe care le aduce o pisică casei și stăpânului. 6 motive pentru a ține o pisică pe lângă casa ta

Beneficii pe care le aduce o pisică casei și stăpânului. 6 motive pentru a ține o pisică pe lângă casa ta

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 December 2020 in SfaturiSpiritualitateViata

Pisicile sunt creaturi magice care își salvează proprietarii de incendii, țin departe boli și ghinioane, elimină negativitatea și aduc energie pozitivă în casă. Știind cum reușesc să facă acest lucru, veți privi diferit la animalele de companie cu blană.

Pisicile au fost întotdeauna învăluite în mister . Oamenii cred că au o relație specială cu cealaltă lume: prezic viitorul, provoacă vise profetice, văd morții și alungă spiritele rele. Parapsihologii aderă la același punct de vedere, îl interpretează doar puțin diferit, susținând că pisicile iau toată negativitatea, înnobilând astfel atmosfera din casă și îmbunătățind starea de spirit a proprietarilor lor. Animalele de companie pufoase simt energia din jur și o „curăță” și, de asemenea, recunosc perfect pericolul și protejează de rău. Cât de exact – să încercăm să ne dăm seama.

1. Torsul pisicii vindecă bolile

Torsul unei pisici este muzică pentru inima proprietarului și un semn că este plină de dragoste și recunoștință. Capacitatea pisicilor de a toarce are un efect de vindecare asupra corpului uman, reduce riscul bolilor de inimă, ameliorează stresul și previne amenințarea unei crize nervoase. Vibrația sonoră are loc la o frecvență de 25 hertz, care stimulează vindecarea rănilor, reduce durerea, crește densitatea țesuturilor și chiar întărește sistemul imunitar.

2. Pisicile protejează casa și îmbunătățesc starea de spirit

Pisicile de culoare închisă păzesc casa și toți membrii familiei. Cu cât blana este mai întunecată, cu atât forța animalului este mai mare. Dacă prietenul tău cu patru picioare se comportă detașat, obosit sau deprimat, acesta poate fi un semn că te-a protejat de probleme, a îndepărtat energiile negative din casă. Pisicile de culoare deschisă, atrag bunătatea, fericirea și prosperitatea în casă. Dacă starea ta de spirit s-a îmbunătățit brusc și fără niciun motiv, fii sigur: este meritul pisicii.

3. Pisicile calmează și ameliorează singurătatea

Animalele de companie cu blană ne susțin în momente dificile. Prezența pisicii îi face pe oameni să se simtă mai calmi și relaxați. Cercetări recente arată că pisicile oferă proprietarilor sprijin emoțional real, ceea ce îmbunătățește stima de sine și crește nivelul de endorfină. De aceea, jucându-se cu ele sau fiind în compania lor, oamenii nu mai simt tristețe și anxietate, se simt mai calmi și mai sociabili.

4. Pisicile aduc bucurie

Iubitorii de pisici pot confirma că aduc bucurie în viața lor și îi fac să zâmbească mai des. Cercetările au arătat că observarea mișcărilor și comportamentului pisicilor dă un impuls de fericire și creează o dispoziție mai pozitivă și mai veselă.

5. Pisicile reciclează energia negativă

Pisicile absorb negativitatea care stagnează în casă sau este adusă din exterior. Pisicile au capacitatea de a transmite prin ele însele energia negativă, de a o curăța și de a o înapoia. Sunt un fel de „filtre” ale câmpului energetic. Aura lor este foarte puternică. S-a dovedit că la feline, aura se poate extinde peste 50 de metri, în timp ce la oameni poate extinde doar un metru. Îndepărtând fondul energetic de negativitate, pisicile oferă proprietarilor lor noroc în afaceri și în dragoste.

6. Pisicile prezic viitorul

Pare imposibil, dar acestea sunt faptele: pisicile prezic de fapt viitorul, simt cutremurele înainte să se producă, scurgerile de gaze, incendiile și alte nenorociri. Fiți mai atenți la animalul vostru de companie. Dacă observați un comportament ciudat: acesta este un motiv pentru a fi precaut. Orice încercare de evadare din casă poate indica un pericol. Și când din blând devine brusc supărat și agresiv – în viitorul apropiat pot apărea probleme cu banii sau în relațiile cu cei dragi. Iar felinele sunt prognozatori meteo excelenți .

7. Pisicile provoacă vise profetice

Animalele de companie au abilități fenomenale și chiar pot comunica cu oamenii prin somn. Dacă ai avut un vis, după care te-ai trezit imediat și ți-ai văzut pisica lângă tine, acest lucru sugerează că animalul de companie ți-a arătat viitorul și ți-a sugerat cum să procedezi.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!