Image

Barbatul cu peste 1300 de copii, o poveste adevarata

Publicat de Patricia Esca pe 19 September 2017 in Viata

O ancheta a dovedit faptul ca un fost postas, in varsta de 87 de ani, este tatal a peste 1.300 de copii nelegitimi. Adevarul a aparut dupa ce un detectiv particular a fost angajat de o familie din Tennessee. Mii de mostre ADN au fost adunate in ultimii 15 ani pentru a se stabili paternitatea.

“Contraceptia nu era foarte populara in acele timpuri. Nu este nimic pentru care trebuie sa-mi fie rusine. Anii ‘60 au fost ani frumosi in care am lasat impresii ca sunt Johnny Cash, idee care a prins foarte bine la doamne”, a explicat batranul, potrivit descopera.ro.

“Unele chiar au crezut ca sunt Johnny Cash real”, isi aminteste el razand. “Nu stiu daca au crezut intr-adevar sau daca au incercat sa se convinga”, a declarat el in apararea sa.

Detectivul particular Sid Roy nu si-a putut imagina ca o sa lucreze la un caz timp de 15 ani pentru a deslusi adevarul.

“Totul a inceput in anul 2001, cand doi barbati diferiti, care nu aveau nimic in comun cu celalalt, m-au angajat sa le gasesc tatal biologic. Am fost stupefiat dupa investigatiile suplimentare, in urma carora am realizat ca ambii barbati au acelasi tata. In acel moment cazul a devenit o misiune personala a mea, ori de cate ori am avut timp liber, am incercat sa gasesc alte marturii. In cele din urma, testarea ADN-ului a devenit foarte ieftina si usor de utilizat. Pe mine, aceasta tehnica m-a ajutat sa adun o multime de informatii in ultimii ani”, recunoaste Sid Roy.

Citeste si  Cum reușesc japonezii să se mențină în formă fără să meargă la sală

Potrivit investigatorului, cei mai multi oameni, care sunt constienti de adevar, nu doresc ca aceste informatii sa iasa la iveala si au dat marturii anonime.

“Adevarul dezlantuit ar putea distruge sute sau chiar mai multe familii. Tot ce stiu este ca cei mai multi dintre acesti oameni sunt bucurosi sa afle adevarul si nu poarta nici o pica pe batran, cred ca a fost o practica mai frecventa in acele zile”, recunoaste Sid Roy.

Cu toate acestea, testele ADN-ului si marturiile atrag atentia despre 1.300 de copii nelegitimi al unui tata postas. Sid Roy crede ca ar putea fi mai multe persoane implicate.

“Am petrecut 15 ani din timpul meu personal in asta, cred ca e suficient. Dar cercetarile mele arata in mod clar ca ar putea fi mai multi copii”, a adaugat Roy.

Sursa: infamoustribune.com / descopera.ro


Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon