Atragem oameni in viata noastra care raspund la vibratiile energetice emise de noi

Atragem oameni in viata noastra care raspund la vibratiile energetice emise de noi

Publicat de Larisa Moldovan pe 1 February 2020 in Spiritualitate

“Dacă ar trebui să-mi rezum în puţine cuvinte experienţa mea, aş spune că jocul m-a dus mereu tot mai departe, tot mai adânc în real. Şi filozofia mea s-ar reduce la o singură dogmă: Joacă-te! ” – MIRCEA ELIADE

Putem depune tot efortul din lume si avea o viziune clara a ceea ce ne dorim daca nu ne ajustam vibratia cu ceea ce dorim.

Legea atractiei continua sa starneasca discutii aprinse. Detractorii sustin ca Universul nu tine partea nimanui si ca fiecare reusita se bazeaza pe efort si pe o viziune clara a rezultatului dorit. Nimic mai adevarat. Ceea ce insa trec cu vederea este faptul ca legea atractiei este o consecinta a legii vibratiei conform careia atragem in viata noastra ceea ce se afla pe aceeasi frecventa de vibratie cu noi.

Legea atractiei este un instrument de lucru cu propria persoana

Probabil ca cea mai la indemana analogie ramane cea a aparatului de radio. In perioada in care existau doua benzi de unda- FM si AM, zadarnic ar fi incercat cineva sa prinda un post de radio care emitea in AM pe banda FM.

Este la fel si cu vibratia umana, la care raspunde legea atractiei. Putem depune tot efortul din lume si avea o viziune clara a ceea ce ne dorim daca nu ne ajustam vibratia cu ceea ce dorim. Spre exemplu, o femeie isi poate seta ca obiectiv ca in decurs de un an de zile sa isi gaseasca un partener de viata potrivit si sa se marite. Daca vibratia ei dominanta va continua sa fie una de frica de iubire si de mariaj, de lipsa a stimei si a iubirii de sine, sunt sanse mari ca dorinta ei sa nu se indeplineasca. Un alt caz similar poate fi cel al unei persoane care cumpara saptamanal bilete la loterie dar care, in adancul sufletului, crede cu tarie ca nu va gastiga niciodata si se concentreaza pe lipsa existenta in viata ei. Rezultatul va fi si mai multa lipsa – daca luam in calcul banii cheltuiti pe tichet.

Ceea ce sustine legea atractiei nu este nici pe departe ceva atat de supercifial precum faptul ca scriind o dorinta pe o foaie de hartie, aceasta va deveni realitate. Din contra, ne directioneaza pasii catre profunzimile fiintei noastre. Catre comorile existente acolo, care asteapta sa fie descoperite. Dar si catre reziduuriile care nu ne mai servesc.

Legea atractiei este un instrument de lucru cu propria persoana, care ne ajuta sa masuram starea noastra de constienta. Dar este si un factor motivator extrem de puternic. La urma urmei, ce ne poate stimula mai mult sa urmam o anumita cale decat rezultatele pe care le avem? Ce ne poate face sa alegem iubirea clipa de clipa mai mult decat iubirea pe care legea atractiei o aduce intr-o cantitate si mai mare in vietile noastre?

“Mereu lucrează. Mereu iubeşte. Iubeşte soţia şi copii mai mult decât pe sine însuşi. Nu aşteptaţi recunoştinţă de la oameni şi nu vă supăraţi dacă nu vă mulţumesc. Îndrumare în loc de ură, zâmbet în loc de dispreţ. Ai întotdeauna o carte nouă în bibliotecă, în pivniţă – o sticlă, în grădină – o floare fragedă.” – EpicurDistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!