Arata celorlalti ca esti fericita, ca nici ei nu-ti arata problemele lor, de asta viata lor pare perfecta!

Arata celorlalti ca esti fericita, ca nici ei nu-ti arata problemele lor, de asta viata lor pare perfecta!

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 May 2020 in De Suflet

“Omul înţelept se simte fericit când dobândeşte propria lui aprobare, iar nerodul când se recomandă aplauzelor celor aflaţi mai presus de el.” – Joseph Addison

E ca in proverbul cu iarba, care intotdeauna e mai verde in cealalta parte a gardului . De ce nu sunt multumit? Pentru ca ti-a fost distrasa atentia. Nu te indrepti spre potentialul tau. Vrei sa fii ceea ce-ti impun altii, iar lucrul asta nu-ti poate da nici o satisfactie. Atunci ratiunea tipa la tine: ,,Poate nu-i destul, ia mai mult.” Asa incepi sa cauti, sa te agiti. Toti cei din jur iti apar cu masti zambitoare, fericiti, toata lumea inseala pe toata lumea . Vii si tu cu masca ta si toti te cred fericit.

Ai fost gresit indrumat de la bun inceput asa ca orice ai face , nu te vei simti mai bine. Natura n-are habar de bani, altfel dolarii ar fi crescut in copaci. Asa ai fost crescut si nu te gandesti deloc la propriul tau potential. In schimb te simti tot timpul frustrat pentru ca nu esti tu insuti. Fii tu insuti si vei vedea ca nu vor mai exista nici frustrarea, nici competitia, nici obsesia posibilitatilor altora, nici nodul in gat ca nu ai mai mult.

Ai grija de iarba din curtea ta. Nu e nevoie sa te uiti dincolo de gard. E asa de simplu sa faci ca iarba sa devina mai verde… si tu esti mereu cu ochii in alta parte, avand impresia ca toate gradinile sunt mai verzi…

Omul trebuie sa isi aiba radacinile in propriul potential, oricare ar fi acela, fara a se lasa influentat de nimeni. Ceilalti ar trebui sa-l ajute sa mearga pe calea lui, pe drumul devenirii lui.Lumea este impotriva invidualitatii si va fi si impotriva ta daca vrei sa fii asa cum esti tu de fapt.

Eu n-am simtit niciodata o astfel de nemultumire pentru ca nu am permis nimanui sa ma abata de la ceea ce faceam sau simteam. Nu mi-a fost usor si greutatile au crescut odata cu nemultumirea celor care mi s-au impotrivit, insa acest lucru nu m-a deranjat. Oricum ar fi fost altfel, as fi fost nefericit. Intentia naturii nu a fost sa produca roboti.

Oamenii te vor robot si daca nu vei fi de acord cu asta, vei avea o mare problema. Eu vreau sa te redau tie insuti, si vei vedea ca toate nemultumirile tale vor disparea. Nu-i nevoie sa fii mai mult, deja esti destul. Toti sunt destul.

Cartea despre barbati – OshoDistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon
Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!
Urmărește-ne și pe Google News

Vrei să vezi articolele direct pe telefonul tău? Urmărește-ne pe Google News!
Mai multe opțiuni
Ultimul video postat pe pagină:
Distribuie
Distribuie pe Facebook Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Whatsapp
Mai multe opțiuni Mai multe opțiuni
Mai multe opțiuni
Închide