Image

Apreciază-ți mama cât o ai în viață pentru că nu va fi cu tine pentru totdeauna

Publicat de Patricia Esca pe 9 November 2020 in De SufletLecții de viațăViata

Mama ocupă un loc foarte important în viața noastră, dar, din păcate, în zilele noastre oamenii sunt mai preocupați de carieră și de viața personală.

Dar în viața unei persoane nu există nimeni mai important decât o mamă . Iubirea unei mame este neprețuită, necondiționată și cea mai sinceră pe care o vei întâlni.

Desigur, ambii părinți au roluri importante în familie, dar mama este mai specială pentru că este mult mai apropiată de copil și se produce o legatură puternică.

Pierderea unei mame la o vârstă fragedă își lasă amprenta în sufletul unei persoane, lipsindu-l de momentele petrecute împreună, învățături și cel mai important: iubirea maternă. Cei care au norocul de a o avea pe mama lor chiar și la o vârstă mai înaintată trebuie să învețe să o aprecieze cât este încă lângă ei, ca să nu regrete când va fi prea târziu.

De câte ori a plâns o mamă în tăcere, îngrijorându-se de tine chiar dacă ai crescut mare? Din cauza sănătății tale, a problemelor tale? De câte ori s-a rugat pentru tine ca să ai o viață buna? Mama face toate lucrurile astea din iubire, și nu așteaptă nimic în schimb.

Citeste si  Daca cineva te iubeste nu va renunta la tine! Nu te va judeca! Se va bucura de prezenta ta! Ii vor straluci ochii atunci cand te va privi! Nu iti va cere nimic in schimb! Iti va multumi ca existi si atat…!

Moartea unei mame este foarte dificilă.
Este pierderea celei mai dragi persoane, este cea mai mare durere. După o astfel de pierdere, pot urma ani de zile de suferința.

Într-o astfel de situație nu pot exista cuvinte de consolare. Așa că nu vă supărați pe apropiați dacă nu vor reuși să vă consoleze, important este să vă fie alături în acea perioadă grea.

Trebuie doar să fii ascultat, susținut, să fie cineva acolo în acele momente. Mama ta nu a vrut să îți producă durere când a plecat, ea ar vrea să fi puternic și să îți revi repede. Ea nu ar vrea să te vadă suferind.

Oamenii iubiți pleacă, dar dragostea lor rămâne cu noi. Și de multe ori după plecare, legătura spirituală și emoțională cu ei devine și mai puternică pentru că ne gândim mereu că ne veghează din cer.

Dar principalul lucru este să-ți apreciezi mama cât este încă în viață. Nu mai aștepta pentru ca la un moment dat va fi prea târziu.
Sun-o, viziteaz-o cât de des poți, spune-i ca o iubești, ca ii lipsești! Nu va apărea niciodată o persoană care să te iubească mai mult decât mama ta.

Citeste si  Orice greutate din viaţa noastră are dreptul să vină, dar nu are dreptul să rămână. Risipiţi norul tristeţii şi alungaţi teama!

Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon

Despre Patricia Esca

Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Patricia, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!