Alege un simbol si afla ce principii te ghideaza in viata!

Publicitate

Ti-ai analizat vreodata principiile care te ghideaza in viata? Te-ai gandit pana acum daca esti sincera cu tine insati sau daca esti suficient de recunoscatoare pentru sansele care ti s-au ivit de-a lungul timpului? Incearca un test psihologic care iti va oferi o noua perspectiva asupra existentei, facandu-te sa intelegi ceea ce este important in viata. Urmeaza si tu pasii urmatorului test psihologic si afla raspunsul la aceste intrebari.

Testul psihologic al principiilor

Priveste cu atentie imaginea de mai jos si alege una dintre cele 9 casete.

Iata si rezultatele acestui test de personalitate!

1. Invata sa accepti

Exista o rugaciune care spune cam asa: “Doamne, da-mi puterea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul de a schimba ceea ce se poate si intelepciunea de a face diferenta intre bine si rau”. Asadar, trebuie sa te convingi pe tine insati sa accepti viata asa cum este ea: cu situatii noi, cu oameni a caror mentalitate va ramane mereu aceeasi, cu obstacole de care nu trebuie sa te impiedici, daca vrei sa evoluezi.

2. Fii sincera cu tine insati

Accepta-ti defectele si fii sincera cu tine insati. Daca nu iti recunosti temerile si nu ii lasi pe ceilalti sa treaca de scutul pe care l-ai creat in jurul tau, nu vei reusi sa scapi de singuratate . Probabil ca, de cele mai multe ori, te lasi influentata de parerile celor din anturajul tau. Intreaba-te daca ai nevoie de criticile lor pentru a-ti transforma viata.

3. Fii recunoscatoare

Nu uita sa fii recunoascatoare pentru lucrurile mici din viata. Nu te lasa dusa de val, incercand sa fii mereu in varful piramidei si pierzand astfel momente pretioase. Evita sa te incarci cu emotii negative si cauta sa empatizezi cu apropiatii, pentru a nu te simti singura.

4. Ai incredere in persoanele din anturajul tau

Fiecare dintre noi are temerile sale legate de posibilitatea de a ramane singur sau de acordarea increderii. Pentru a scapa de aceste probleme, soarta ne scoate in cale oameni alaturi de care ajungem sa ne petrecem viata, fortandu-ne sa ne reeducam si sa ne schimbam mentalitatea. Invata sa le acorzi incredere celor care iti stau aproape, chiar daca uneori te dezamagesc. Nu uita ca nimeni nu este perfect si ca este important sa evoluam in viata.

Publicitate

5. Fa o fapta buna

Nu cauta mereu rasplata pentru ceea ce faci. Daca nu inveti sa daruiesti dragoste, nici tu nu vei avea parte de ea. Te vei simti completa atunci cand vei reusi sa faci o fapta buna, fara a te gandi la castigurile personale. Respectul de sine va atinge un nou nivel daca vei reusi sa ajungi la acest stadiu.

6. Invata sa razi de tine insati

Incearca sa nu mai iei in serios orice afirmatie, ca si cum ar avea intotdeauna o tenta personala. In acest fel, cei din jur vor fi mai relaxati atunci cand te abordeaza, fara a avea senzatia ca te jignesc. Razi de tine insati cand te vezi pusa intr-o astfel de situatie si vei reusi sa iti imbunatatesti relatiile.

7. Traieste momentul

Trecutul nu poate fi schimbat, viitorul nu poate fi evitat, insa prezentul ti-l creezi singura. Multi dintre noi regretam unele decizii din trecut si ne temem de ceea ce va urma. Gandeste-te mai mult la ceea ce se petrece in prezent, la faptul ca esti in forma si ca esti capabila sa realizezi ceea ce iti doresti. Atunci cand te cuprinde nelinistea, tine cont de faptul ca acum ai posibilitati nelimitate de a pune bazele a ceea ce va fi maine.

8. Abtine-te de la a spune vorbe necugetate

Zicala “Daca taceai, filosof ramaneai” trebuie sa fie litera de lege pentru tine. Pune-ti trei intrebari vitale: “Chiar trebuie sa spun acest lucru?”, “Este nevoie sa spun acest lucru acum?” si “Sunt eu persoana care trebuie sa spuna acest lucru?”. In acest mod, vei evita multe situatii neplacute si vei reusi sa castigi aprecierea celor care inainte te priveau cu suspiciune. Multe dintre problemele tale se vor rezolva de la sine in acest mod.

9. Invata sa ierti

Viata are suisuri si coborasuri, este plina de succese si de esecuri. Este adevarat ca oamenii gresesc unii fata de ceilalti, insa iertarea este un factor important in ecuatia evolutiei spirituale. Trebuie sa iti analizezi trairile si obstacolele peste care ai trecut si sa ii ierti pe cei care au gresit fata de tine. Pe masura ce exersezi iertarea, ea va veni mai usor si tu vei reusi sa iti schimbi viziunea asupra a ceea ce este important in viata.

Acest test de personalitate te poate ajuta sa iti schimbi viziunea asupra propriei persoane, dar si asupra celor din jur. Descopera latura personalitatii tale asupra careia trebuie sa lucrezi si acorda-i toata atentia necesara.

Sursa: divahair.ro

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Teste de Personalitate

Vindecarea cu ajutorul ingerilor. Cand ne deschidem sufletele pentru a auzi mesajele ingerilor nostril, fiecare aspect al vietilor noastre devin mai linistite.

Publicitate

Terapia cu ingeri este o metoda de vindecare spiritual care implica lucrul cu ingerul pazitor al unei persoane si cu arhanghelii, pentru a vindeca si a armoniza fiecare aspect al vietii. Terapia cu ingeri de asemeni te ajuta sa primesti intr-un mod mai clar Ghidare Divina de la Creator si Ingeri. Cu totii avem ingeri pazitori, iar acesti ingeri implinesc voia lui Dumnezeu de pace. Cand ne deschidem sufletele pentru a auzi mesajele ingerilor nostril, fiecare aspect al vietilor noastre devin mai linistite.

Cum funcționează terapia cu îngeri

Cu siguranță, nu este pentru prima dată când auzi de terapia cu îngeri. Acest tip de vindecare a luat amploare în ultima vreme, fiind testată de o mulțime de vedete de pe plan local și internaționale, care garantează pentru eficiența acesteia.

Dacă și ție ți-a stârnit curiozitatea, parcurge rândurile următoare pentru a afla ce presupune terapia cu îngeri.

Despre prezența îngerilor în viața noastră

Încă de mici am fost învățați că îngerii fac parte din viața noastră, că fiecare dintre noi are un înger păzitor care îl protejează și pe care îl poate chema în ajutor ori de câte ori simte nevoia. Ajunși la maturitate, foștii copilași și-au amintit de îngerii care le-au călăuzit copilăria și li s-au încredințat din nou, în ciuda vârstei. Așa s-a ajuns la situația în care oameni obișnuiți sau persoane publice susțin cu tărie că invocarea îngerilor ori de câte ori se confruntă cu necazuri nu rămâne fără răspuns.

În definitiv, totul se reduce la o chestiune de convingere. Dacă ești convinsă că îngerii există în viața fiecăruia dintre noi, ai șanse reale să atingi pacea spirituală și vindecarea trupească. În caz contrar, terapia cu îngeri nu va avea efect. Desigur, probabil că în acest din urmă caz, nici nu vei apela la ea.

Când ar trebui să apelăm la terapia cu îngeri

Dacă suferi de vreo boală, indiferent cât de ușoară ar fi aceasta, sau dacă ești tot timpul stresată, poate n-ar fi rău să încerci terapia cu îngeri. Aceasta este, de fapt, o meditație asistată de ghizi specializați, care reprezintă canalele de comunicare cu îngerii.

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii apelează la această formă de vindecare îl reprezintă problemele de sănătate grave. În timp ce, cu siguranță, există multe persoane care contestă eficiența acestei metode de vindecare, cei care suferă de boli grave sau care au persoane apropiate cu astfel de boli se agață de orice speranță pentru a-și aduce sau a le aduce celor suferinzi alinare. Conștiința faptului că există o conexiune între trup și spirit poate fi un motiv bun pentru a practica meditația. Meditația ne ajută să ne descoperim pe noi înșine și să devenim conștienți de potențialul nostru.

Publicitate

La începutul meditației, va trebui să-ți îndrepți gândul spre Dumnezeu și să-I ceri Lui să-ți trimită exact acel înger care deține rezolvarea problemei tale. Este important să nu uiți să adaugi în cererea ta către Divinitate că vrei ca dorința să ți se îndeplinească sau problema să ți se rezolve numai dacă aceasta este voia Domnului și dacă este spre binele tău. De multe ori, soluția pe care ne-am dori-o la problemele cu care ne confruntăm nu este și cea mai bună pentru noi. Trebuie să avem credința că Dumnezeu știe ce e mai bine pentru noi.

Apoi i te adresezi îngerului în cuvinte simple, rugându-l din inimă să te reprezinte în fața lui Dumnezeu pentru ca astfel să găsești rezolvare la problema ta.

Ce îngeri ne vin în ajutor

Pentru fiecare tip de problemă pe care îl avem, există un anumit înger:

Îngerul Mihail ne ajută să vizualizăm etapele pe care trebuie să le urmăm într-o anumită problemă, să ne clarificăm lucruri, să scăpăm de frici sau să ne curățăm de energii negative. Energia lui este albastră.

Îngerul Gabriel ne ajută în problemele legate de familie și, de asemenea, să comunicăm cu ușurință și să ne găsim cuvintele care să ne scoată din încurcături.

Îngerul Rafael vindecă suferințele trupești și ne protejează atunci când plecăm la drum. Energia lui este de culoare verde smarald. Atunci când ne doare ceva, este suficient să vizualizăm locul dureros scăldat în culoarea verde.

Îngerul Uriel ne ajută să ne concentrăm pe problema care ne frământă, să vedem lucrurile limpede, să luăm cea mai bună decizie.

Îngerul Chamuel ne oferă sprijin în problemele de natură amoroasă, dar și în problema iubirii de sine. În plus, ne ajută să găsim obiectele pierdute. Energia lui este verde deschis.

Îngerul Jeremiel ne ajută să ne punem ordine în gânduri, să nu mai trăim în trecut, ci în prezent, dar și să iertăm, atât pe noi, cât și pe ceilalți.

Pe îngerul Zadkiel îl putem invoca atunci când ne confruntăm cu probleme de memorie. Este de mare ajutor când avem examene. Culoarea energiei sale este violetă.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
De Suflet