Alege o inima si afla daca esti iubita cu adevarat

Alege o inima si afla daca esti iubita cu adevarat

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 January 2020 in Teste de Personalitate

Intr-o relatie nu ne putem da seama cum suntem, deoarece subiectivitatea este o caracteristica indispensabila acestui tip de legaturi.

Daca ai vrea sa te detasezi si sa te privesti de undeva de sus, alege o inimioara din cele de mai jos pentru a vedea ce tip de iubita esti:

1. Inima in palma

Esti o iubita loiala, toleranta si deschisa, care isi ofera inima pe tava si nu se gandeste la posibile consecinte negative. Te indragostesti fara rezerve, cu tot sufletul si ai face orice pentru persoana iubita, careia i te daruiesti complet. Mai mult decat atat, esti o iubita fidela. Acest tip de daruire poate fi si periculos deoarece, daca nu gasesti pe cineva care sa te iubeasca la fel, s-ar putea sa fii tradata adesea si sa devii o cinica.

2. Inima inlantuita

Crezi ca iubirea trebuie sa treaca prin creier, nu prin stomac. Crezi ca poti iubi pe cine trebuie, nu pe cine se intampla sa iti atraga atentia si esti mereu lucida inainte de a incepe o relatie. Iti oferi inima, dar nu inainte de a decide ca e in siguranta si ca o poti lua inapoi mereu. Poate ca scapi astfel de suferinta, dar metoda ta te va impiedica sa traiesti o iubire adevarata, tumultuoasa.

3. Inima abstracta

Esti o iubita cu o imaginatie bogata, alaturi de care si cele mai simple clipe devin speciale. Traiesti iubirea in aer liber, calatorind, descoperind si socializand, pentru a nu te sufoca intre patru pereti. Sigur nu se va plictisi nimeni alaturi de tine, dar trebuie sa accepti ca intimitatea este un ingredient necesar pentru ca dragostea sa devina mai puternica. Bucura-te de momentele simple alaturi de partenerul tau – si acestea sunt semnificative, nu numai aventurile.

4. Inima din flori

Crezi ca orice relatie este un basm si esti sensibila si romantica. Tu vrei un print care sa te salveze de o viata banala si care sa te ajute sa descoperi lumea, nu un partener. Pentru tine, dragostea este absoluta si ai face orice pentru persoana iubita. Ai mare grija la romantism, deoarece dragostea ta pentru maretie ii poate speria pe barbatii cu un gust pentru simplitate si normalitate. Ei se vor simti obligati sa se ridice la inaltimea iluziilor tale si la un moment dat s-ar putea sa se retraga din poveste.

5. Inima in flacari

Esti, evident, cea mai pasionalp iubita. Si tu iubesti cu tot sufletul si esti salbatica si impulsiva. Vrei totul de la partenerii tai, dar nu permiti nimanui sa te domoleasca sau stapaneasca, iar asta poate provoca gelozii puternice. Pasiunea ta nestavilita iti va aduce aventuri de neuitat, dar s-ar putea sa nu te lase sa ai o relatie armonioasa.

6. Inima cusuta

Ai incetat sa mai crezi in iubire. Daca ai acum o relatie, esti precauta, avand grija sa nu fii ranita. Inima ti-a fost zdrobita de atatea ori ca nu mai pare in stare sa iubeasca in intregime. Poate ca nu ti-ar strica o pauza in care sa-i acorzi inimii tale timp sa se refaca, pentru a putea apoi spera la ceva mai bun, nu la un simulacru de relatie.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!