Ai observat ca inainte sa se intample ceva rau, te simti diferit, ai premonitii sau o stare mai agitata? Iata ce inseamna asta!

Ai observat ca inainte sa se intample ceva rau, te simti diferit, ai premonitii sau o stare mai agitata? Iata ce inseamna asta!

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 September 2018 in Spiritualitate

Simtiti cand ceva este gresit chiar inainte sa auziti acel lucru ? Sunteti in masura sa va dati seama cand oamenii din jurul vostru sunt suparati sau mint? Aveti sentimente si senzatii cum ca ar trebui sa faceti un lucru sau sa nu il faceti ? Credeti sau nu, aceasta este intuitia voastra iar cu totii suntem nascuti cu ea. Toti ne nastem cu un al saselea simt care ne ajuta sa intelegem lumea nevazuta. Tot ce trebuie sa facem este sa cunoastem acest lucru si sa stim cum sa il folosim. In general exista patru daruri sau simturi spirituale, iar fiecare om are unul mai puternic dezvoltat.

Cei mai multi dintre noi suntem familiari cu senzatiile fizice precum atingere, miros, gust si auz. Ce nu stim, insa, este ca avem si un set de senzatii spirituale, mai exact clarviziune, clarauz, clarsimtire, clarcunostinta.

Iata cum functioneaza fiecare senzatie sau dar in parte:

CLARVIZIUNEA

Este capacitatea de a vedea evenimente viitoare din viata, aure sau premonitii fie ele spirituale sau fizice. Clarviziunea mai reprezinta si capacitatea puternica de a analiza limbajul corpului, de a „vedea” prin oameni in special daca acestia mint. Persoanele clarvazatoare au vise sau profetii si pot vedeagloburi sau spirite, prefera contactul fata in fata si vad „lucrurile” inainte de a se intampla. Totodata, acestea au adesea creativitate vizuala si isi pot aminti chipuri si detalii cu usurinta.

In cazul in care aveti impresia ca sunteti o persoana clarvazatoare inchideti ochii si incepeti vizualizarea corpului vostru asa cum arata in starea actuala. Daca stau culcat, cum arata ? Daca stau in picioare, cum arata? Acordati atentie detaliilor hainelor pe care le purtati, expresiei fetei voastre. Incercati sa va imaginati corpul vostru in spatiu. Daca sunteti in stare sa faceti acest lucru in mod clar si usor cu atentie mare la detalii, atunci sunt sanse sa aveti o clarviziune puternica.

CLARAUZUL

Este capacitatea de a auzi voci si de a primi mesaje din lumea spiritelor, de a auzi ceea ce spune o persoana si in ce crede cu adevarat. Beneficiarul acestui simti analizeaza foarte bine ce gandesc alti oameni. De multe ori aude un sunet sau un zumzet provocat de sunetele din jurul sau.

In cazul in care credeti ca aveti simtul clarauzului acordati atentie sunetelor din jurul vostru. Incet va incepe matuirea sunetelor fizice pana cand se aude linistea din spatele lor. Apoi incercati sa reglati sunetul respiratiei si a batailor inimii pentru ca mai apoi sa ajungeti la linistea interioara. Realizarea acestui lucru o sa dureze, probabil, cateva zile dar daca vi se pare usor sa reglati sunetele si ritmul corpului vostru sunt sanse sa aveti acest simt.

CLARSIMTIREA

Este capacitatea dea a sti exact ce simte o persoana, de a simti atunci cand cineva are probleme sau cand ceva este gresit. Cunoscuti sub deunumirea de empatici, acestia pot transmite anumite emotii sau starea de bine. Ei pot fi un robinet intre energia unui spatiu si un obiect in functie de sentimentele lor intestinale, organe foarte sensibile la energia altora. Din aceassta cauza se simt ca si cum ar fi drenate atunci cand in jurul persoanei respective se afla o multime de oameni.

In cazul in care credeti ca aveti acest simti luati o fotografie a cuiva pe care nu il stiti si incercati sa vedeti cum va simtiti cand va uitati la imagine. Aveti incredere in persoana? Ce trasaturi de personalitate credeti ca poate avea? Ai observat ceva legat de ochii persoanei respective? Notati raspunsurile voastre si apoi comparati-le cu cele ale persoanei.

Puteti incerca acest lucru si cu un obiect. Va duceti la un magazin second-hand, luati in mana un obiect si incercati sa vedeti daca simtiti ceva legat de fostul proprietar. Daca reusiti acest lucru cu usurinta inseamna ca aveti acest simt.

CLARCUNOASTEREA

Acest simt reprezinta sentimentul de „a sti” fara nicio dovada fizica sau in general. Adesea exista un sentiment de certitudine cu privire la o situatie sau o persoana ori de deja vu. Persoana care are clarcunoastere intuieste trecutul, prezentul sau viitorul.

In czul in care credeti ca aveti acest simt luati un pix si o hartie si orientati-va sinele spre o problema specifica. Notati orice gand pe care il aveti si incercati sa pastrati mintea conectata. Nu va opriti din scris chiar dacase pierde conexiunea. Continuati sa faceti asta iar la un moment dat va iesi la iveala clarcunoasterea. Daca acest lucru vi se pare usor sau primiti un mesaj sunt sanse sa aveti acest simt foarte dezvoltat.

Sursa: caplimpede.ro

Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!