Ai fost inselat(a)? Cinci lucruri pe care le afli despre iubire dupa ce ai trecut prin suferinta dragostei

Trei pasari zburatoare: strutul, gaina, vulturul; Dar cata deosebire este in zborul lor! Strutul are aripi, dar nu zboara niciodata cu ele pe sus. Le foloseste numai ca sa-si aspreasca mersul. Gaina zboara si ea, dar numai din cand in cand; si numai zboruri mici si scurte. Zboara peste garduri. Vulturul zboara vesnic la inaltime. Ii place inaltimea cerului. Cu aripile se ridica mereu spre inaltimile cerului. Morala: Asa sunt si rugaciunile oamenilor. Sunt oameni, in chipul strutului, care nu folosesc niciodata aripile rugaciunii. Au „aripi“, dar nu „zboara“. Cu aripile rugaciunii nu se ridica niciodata spre cer, spre Dumnezeu. Nu cunosc maretia desprinderii noastre de pamant prin zborul rugaciunii. Sunt apoi altii, in chipul gainii, care folosesc din cand in cand „aripile“ rugaciunii. Fac insa numai „zboruri“ mici si scurte. Se roaga fara sa se desprinda prea mult de „pamant“. Se roaga din obicei, fara sa se ridice din lume, fara sa iasa din lume. Cei care se roaga cu adevarat sunt in chipul vulturului. Se roaga cu putere. Cand isi desfac „aripile“, se desprind cu totul de pamant si se ridica in slavile ceresti. Le place – ca si vulturului – maretia inaltarii spre cele ceresti. Cu aripile rugaciunii ies mereu din lume si se ridica in slavile unde lumea si pamantul nu ne mai pot urmari. Asa te rogi tu? Cum te rogi tu? Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Eu sunt acolo...

Cititi rugaciunea "Eu sunt acolo", una din cele mai frumoase rugaciuni ale vremurilor noastre! A fost atat de apreciata de multi incat insusi astronautul James B. Irwin a dus-o pe luna in misiunea Apollo 15. Este una din cele mai frumoase rugaciuni moderne care circula pe internet. Autorul sau este James Dillet Freeman ((1912 – 2003). Freeman mai este cunoscut si drept “poetul laureat al lunii” deoarece poeziile sale au fost luate de doua ori pe luna. O alta rugaciune,  “Rugaciunea pentru protectie” a fost luata de inginerul si astronautul Buzz Aldrin pe nava misiunii Apolo 11. De asemenea, un microfilm al rugaciunii “Eu sunt acolo” a fost lasat pe luna de James B. Irwin, in misiunea Apollo 15. Freeman a scris poezia de mai jos la moartea primei sale sotii Katherine, in 1947. Eu sunt acolo Ai nevoie de mine? Sunt acolo. Nu ma poti vedea, cu toate acestea sunt lumina cu care vezi. Nu ma poti auzi, cu toate astea vorbesc prin vocea ta. Nu ma poti simti, cu toate acestea sunt puterea in desfasurare in mainile tale. Eu sunt acolo chiar daca nu imi intelegi Caile. Eu sunt acolo chiar daca nu recunosti fructele muncii mele. Nu sunt inchipuiri ciudate. Nu sunt mistere. Doar in pace absoluta, dincolo de eu, ma poti cunoaste pe mine asa cum sunt si atunci doar sub forma unui sentiment si a credintei. Cu toate acestea eu sunt acolo. Cu toate acestea aud. Cu toate acestea raspund. Cand ai nevoie de mine, sunt acolo. Chiar daca ma renegi, sunt acolo. Chiar si cand te simti cel mai singur, sunt acolo. Chiar si in fricile tale, sunt acolo. Chiar si in durerea ta, sunt acolo. Sunt acolo cand te rogi si cand nu te rogi. Sunt in tine si tu esti in mine. Doar in mintea ta te poti simti separat de Mine, caci doar in mintea ta sunt negurile cu “ale tale” si “ale mele”. Si totusi, doar cu mintea ta ma poti cunoaste si ma poti experimenta. Goleste-ti inima de frici goale. Cand te dai pe tine insuti la o parte, eu sunt acolo. Nu poti face din tine chiar tot, dar eu pot sa fac tot. Si eu sunt in toate. Desi nu poti vedea binele, binele exista, caci eu sunt acolo. Sunt acolo deoarece trebuie sa fiu, fiindca Sunt. Doar in mine lumea are inteles; doar din mine lumea ia forma; doar datorita mie lumea continua sa fie. Eu sunt legea pe care se bazeaza miscarea stelelor si dezvoltarea celulelor vii. Eu sunt dragostea care este implinirea legii. Sunt siguranta. Sunt pacea. Sunt unicitatea. Sunt legea dupa care poti trai. Sunt dragostea de care poti sa te agati. Sunt siguranta ta. Sunt pacea ta. Sunt una cu tine. Sunt. Chiar daca tu nu reusesti sa ma gasesti, eu nu te dezamagesc. Desi credinta ta in mine este sovaitoare, credinta mea in tine nu se schimba niciodata deoarece eu te cunosc, deoarece eu te iubesc. Dragul meu, eu sunt acolo. Dumnezeu Autor: James Dillet Freeman Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!
Publicitate

Cu toţii am trecut printr-o despărţire şi ştim cât de grele sunt acele momente. Cu toate acestea, avem şansa să descoperim lucruri care ne vor schimba viaţa în totalitate. Iată care sunt acestea.

1. Descoperi că dragostea nu durează o eternitate. Până nu ni se arată contrariul, avem impresia că povestea noastră de iubire va dăinui până la adânci bătrâneţi. În ciuda faptului că îţi pare rău de modul în care au decurs anumite lucruri, cert este că nu mai poţi da timpul înapoi şi chiar ajungi să realizezi că „pentru totdeauna” ţine mult mai puţin decât te aşteptai. Astfel, din moment ce îţi dai seama că lucrurile oricum nu evoluau într-o direcţie bună, durerea cauzată de o despărţire nu va mai fi atât de mare.

2. Descoperi că e nevoie şi de altceva, nu doar de iubire. Chiar dacă sentimentul de iubire faţă de partener este cel care primează într-o relaţie, după ce eşti înşelat afli că dragostea nu este de ajuns pentru a-ţi petrece restul vieţii alături de persoana iubită. Respectul, încrederea sau sinceritatea sunt la fel de importrante, iar acolo unde aceste lucruri nu există e clar că nici relaţia nu va dura o veşnicie.

Publicitate

3. Descoperi că oamenii pot face lucruri îngrozitoare. Chiar dacă ai impresia că toţi oamenii sunt buni, atunci când cineva te înşală realizezi că aceştia pot fi capabili şi de lucruri rele. Desigur, asta nu înseamnă că toţi sunt răi, însă ai grijă la persoanele pe care le primeşti în viaţa ta şi nu te aştepta la nimic de la nimeni, pentru a nu fi dezamăgit.

4. Descoperi că gelozia este periculoasă. Poate cel mai greu sentiment cu care poţi trăi este acela când persoana în care aveai cea mai mare încredere te părăseşte pentru altcineva. Involuntar, te vei întreba cu ce ai greşit sau ce ar trebui să faci pentru a-ţi recupera relaţia pierdută. În astfel de momente este important să realizezi că nu eşti tu vinovat de faptul că partenerul tău nu te-a vrut doar pe tine în viaţa lui. Doar aşa vei deveni un om puternic, încrezător şi vei reuşi să treci mai bine peste momentele grele ce vin după o despărţire.

5. Descoperi că de fapt încrederea este baza unei relaţii. În momentul în care încrederea în persoana iubită dispare, este clar că relaţia voastră merge pe un drum închis. Faptul că te vei întreba constant dacă minte, sau dacă chiar te iubeşte cu adevărat, îţi va da o stare de nefericire. Gândeşte-te că despărţirea a reprezentat cea mai bună variantă în situaţia de faţă şi mergi mai departe cu capul sus.


Publicitate


Alte Articole