Afla lucruri ascunde despre personalitatea ta, alege una dintre cele 8 frunze si vezi ce ascunde aceasta!

Afla lucruri ascunde despre personalitatea ta, alege una dintre cele 8 frunze si vezi ce ascunde aceasta!

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 December 2018 in Teste de Personalitate

Astazi avem un test special de toamna care va dezvalui adevarul despre personalitatea ta. In imaginile de mai jos avem opt frunze de toamna in culori diferite, iar tu trebuie sa alegi doar una. Cea mai importanta parte este ca ar trebui sa alegi fara sa stai sa te gandesti prea mult. Iar odata ce ai luat decizia, da urmatoarea pagina si citeste ce spune culoarea aleasa despre personalitatea ta.

Alege o frunza de toamna si noi o sa iti spunem tot ce nu stiai despre tine

1. Daca ai ales.. frunza neagra

Negru este culoarea puterii. Daca ai ales aceasta frunza esti o persoana independenta, increzatoare in fortele proprii si, uneori, putin exigenta. Ai o vointa puternica si preiei controlul in mainile tale in orice situatie. Esti una dintre acele persoane care pot lupta pentru ceea ce isi doresc fara a ezita. Pe de alta parte, poti fi destul de conservatoare. Asadar, nu uita sa nu iei intotdeauna lucrurile prea in serios si ca din cand in cand sa mai faci si o pauza si sa te distrezi, sa te bucuri de viata.

2. Daca ai ales.. frunza albastra

Albastru este culoarea increderii. Esti una dintre acele persoane care isi pastreaza intotdeauna promisiunile. Oamenii te cred cu usurinta, insa pentru a iti castiga increderea, trebuie sa munceasca foarte mult. Iti place sa actionezi in momentul in care trebuie – aceasta este strategia ta preferata. Planifici fiecare pas pe care il faci si evaluezi toate riscurile posibile inainte de a lua orice decizie. Deschiderea sufletului in fata unei alte persoane si afisarea sentimentelor pot fi dificile pentru tine.

3. Daca ai ales.. frunza maronie

Maro este culoarea onestitatii. Daca alegi frunza bruna, atunci esti o persoana adevarata si deschisa. Oamenii aleg sa fie in preajma ta pentru ca esti sincera, responsabila si foarte matura. Iti tii promisiunile indiferent de ceea ce faci sau se intampla in jurul tau; intotdeauna iti iei in serios obligatiile. Cand o persoana draga are nevoie de tine, esti intotdeauna gata sa faci tot ce poti pentru a o ajuta.

4. Daca ai ales.. frunza verde

Verde este culoarea echilibrului. Asadar, daca ai ales frunza verde, inseamna ca intotdeauna esti in cautarea echilibrului in fiecare parte a vietii tale. Esti o persoana cu suflet bun, grijulie si generoasa, care se poate conecta cu usurinta cu ceilalti pentru ca reusesti sa intelegi nevoile lor. Esti intotdeauna dispusa sa ii ajuti pe cei aflati in nevoie, insa trebuie sa fii putin atenta deoarece multe persoane pot folosi acest lucru impotriva ta. Asadar, fii atenta si nu iti neglija prea mult nevoile de dragul altora.

5. Daca ai ales.. frunza portocalie

Portocaliu este culoarea optimismului. Asadar, daca ai ales frunza portocalie, inseamna ca esti o persoana foarte pozitiva, deschisa la nou si extrovertita. Esti un bun prieten si iti este usor sa iti expui punctul de vedere. Stii cum sa transformi orice eveniment la care participi intr-o petrecere distractiva si interesanta. Si, din moment ce iti place atat de mult sa fii in jurul oamenilor, cel mai probabil esti in centrul atentiei pe oriunde mergi.

6. Daca ai ales.. frunza alba

Alb este culoarea noilor inceputuri. Daca alegi aceasta culoare, inseamna ca esti gata sa incepi un nou capitol in viata ta. Esti o persoana inteleapta si incerci intotdeauna sa te concentrezi pe partea frumoasa si buna a vietii tale. Iti place cand totul este in ordine, la locul lui. Insa aminteste-ti sa nu pierzi timpul liber pentru a iti “curata” imprejurimile.

7. Daca ai ales.. frunza rosie

Rosu este culoarea curajului si a increderii. Esti o persoana optimista si activa, care iubeste la nebunie sa fie in centrul atentiei. Persoanele ca tine reprezinta adevarata forta in orice echipa (fie ca vorbim de planul profesional sau chiar personal). Esti mereu plina de energie si pregatita sa mergi inainte pe drumul tau, indiferent de cat de dificile par sa fie obstacolele care apar in calea ta. Poate, de aceea, atat de multi oameni aleg sa stea in compania ta.

8. Daca ai ales.. frunza galbena

Galbenul este o culoare a fericirii si a bucuriei. Esti o persoana foarte distractiva, intotdeauna cu zambetul pe buze. Ai o minte foarte creativa si intotdeauna vii cu idei noi… una dupa alta. Cu toate acestea, aducerea acestor ganduri la viata nu este intotdeauna usoara pentru tine, insa acest lucru nu te deranjeaza prea mult. Iti place sa fii perfectionista si, uneori, esti prea dura cu tine insati. De asemenea, alegi mai mereu sa analizezi totul si ai excelente abilitati in comunicare.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!