Numerologie

Află cum te poate influența cifra destinului tău în anul 2019!

Publicitate

Numerologia tine cu noi si vine cu vesti bune. Se pare ca in 2019 sansele ne surad, mai ales daca planuim sa punem punct trecutului si s-o luam de la zero.

Pentru ca 2+0+1+7=10, unu e cifra caracteristica acestui an. Un numar al inceputului, al curajului, al initiativelor. Desigur, si celelalte cifre au semnificatia lor. Pe langa 2, 0 si 1, cea nou adaugata este 7, considerata mistica, magica, o cifra biblica, ziua in care Dumnezeu s-a odihnit, o cifra care aduce energie universala, deschidere spre spiritualitate, regasire de sine, inspiratie, creativitate. E un an al independentei, in care te poti face remarcat, in care ai posibilitatea de a prelua controlul asupra propriei vieti, de a te impune prin originalitate. Nu mai accepti sa fii pe locul doi, te intereseaza propria fiinta mai mult decat orice altceva si nu e rau deloc! Un moment prielnic sa renasti din propria cenusa, sa dezvolti abilitati noi, sa devii mai bun in ceea ce faci.

Probabil stii deja cum se calculeaza cifra destinului. Aduni simplu toate cifrele din care e formata data nasterii tale si le reduci la una singura. Iar ca sa afli cifra ta personala a destinului pentru 2019, aduni cifra destinului tau cu cifra anului respectiv. In 2019 sunt mai avantajate persoanele care au o cifra a destinului impara, dar si celelalte pot profita de pe urma noului inceput.

Cifra 1

Acum se da startul unei etape noi, definitorii pentru tine, care se materializeaza pe parcursul urmatorilor noua ani. Transformarile prin care treci vor fi remarcabile, majore. Ai parte de relatii noi, ajungi in locuri nemaivazute, traiesti experiente care te schimba fundamental.

Cifra 2

Incep sa se simta roadele eforturilor pe care le-ai depus anul trecut. E momentul sa pui bazele unui parteneriat, fie pe plan profesional, fie in viata personala. Un an prielnic relatiilor de iubire si de prietenie, cand sentimentele sunt profunde si armonia pluteste in aer.

Cifra 3

Publicitate

Nu ezita sa-ti dezvalui si sa-ti exprimi trairile si emotiile asa cum stii tu cel mai bine: petrece timp in natura, fa sport, scrie, citeste, redescopera-te! Comunicarea este foarte bine aspectata. Bazeaza-te pe intuitia ta si ai curajul sa profiti de oportunitatile care-ti apar in cale!

Cifra 4

Anul acesta cauti stabilitate. Ai nevoie de echilibru si de siguranta si le poti obtine cu un pic de rabdare si perseverenta. Te organizezi mai bine si la munca, si in viata personala, iti pui gandurile si sentimentele in ordine. Eforturile tale nu raman lipsite de rezultate.

Cifra 5

Nu prea ai stare si e foarte probabil sa treci prin schimbari de tot felul: locul de munca, locuinta, partenerul de viata, orice te nemultumeste va fi inlocuit. Fii deschisa, nu te teme de provocari, chiar daca vin la pachet cu responsabilitati noi. Stabileste-ti o directie clara si urmeaz-o cu hotarare!

Cifra 6

Familia e centrul universului tau. Poti sa-ti intalnesti iubirea vietii si sa te casatoresti, sa aduci pe lume un copil sau pur si simplu sa petreci mai mult timp cu parintii, cu rudele, sa revezi prieteni vechi. E un moment bun sa te implici in activitati de voluntariat, empatia e la cote maxime!

Cifra 7

E un an al bilanturilor pentru tine. Iti analizezi greselile, iti constientizezi punctele slabe si iei masuri ca sa-ti depasesti lipsurile si limitele. Faci eforturi ca sa devii un om mai bun pe toate planurile. Stilul de viata ti se poate schimba radical, in bine.

Cifra 8

Succesul nu te ocoleste anul acesta. Nesiguranta, emotiile, grijile raman doar amintiri, simti si dovedesti ca poti mai mult! Profita de energia pozitiva si fa orice efort necesar ca sa iesi in evidenta. Norocul e de partea celor curajosi, iar tu il vei avea din plin!

Cifra 9

Opusul cifrei 1, cifra noua iti poate aduce un final, nu neaparat negativ. Fie iesi dintr-o relatie nepotrivita, fie iti schimbi drastic obiceiurile alimentare si treci la dieta, fie renunti la fumat, cert e ca lasi in urma ce e vechi, blazat, nesanatos. E timpul pentru o curatenie generala in viata ta.

Publicitate