“Acordați 20 de minute pe zi pentru a vă asculta soțul/soția și atunci relațiile dvs. vor fi mereu armonioase.” – Cu fiecare caramida ne zidim templul sufletului nostru

“Acordați 20 de minute pe zi pentru a vă asculta soțul/soția și atunci relațiile dvs. vor fi mereu armonioase.” – Cu fiecare caramida ne zidim templul sufletului nostru

Publicat de Larisa Moldovan pe 20 April 2018 in De Suflet

Adesea atingerea unor obiective ni se pare practic imposibilă, deși de fapt ele sunt cât se poate de realizabile. Există o strategie care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele, începând cu realizarea unor etape mici zi de zi. Ea se numește arta pașilor mici. Această teorie include regula celor 20 de minute despre care vom vorbi astăzi.

Esența acestei reguli constă în faptul că nu trebuie să te avânți deodată spre îndeplinirea totală a obiectivului, ci să îi dedici doar 20 de minute zilnic. Acest interval de timp este acceptabil chiar și atunci când nu ne dorim să facem o anumită activitate. Această regulă reprezintă o metodă perfectă pentru lupta împotriva lenei și a lipsei de motivație!

Regula de aur a celor 20 de minute te va ajuta să-ți realizezi toate obiectivele

1. Acordați 20 de minute pe zi activităților sportive. Nu veți mai avea probleme de sănătate.

2. Acordați 20 de minute pe zi ordinii în casă și veți uita ce înseamnă dezordine.

3. Acordați 20 de minute pe zi pentru creșterea concentrării și nu veți mai cunoaște de crize artistice.

4. Acordați 20 de minute pe zi pentru a vă asculta soțul/soția și atunci relațiile dvs. vor fi mereu armonioase.

5. Acordați 20 de minute pe zi pentru meditație și scrierea propriilor gânduri și veți uita ce înseamnă criză de idei.

6. Acordați 20 de minute pe zi pentru crearea unor surse de venit pentru a nu mai avea grija bunăstării materiale.

7. Acordați 20 de minute pe zi odihnei și nu vă veți mai simți obosit.

8. Acordați 20 de minute pe zi pentru a citi o carte util și veți deveni expert.

Dacă aveți obiceiul de a amâna totul, această regulă vă va ajuta să vă înfăptuiți obiectivele. Acordând doar 20 de minute pe zi unei activități care nu vă este pe plac, vă veți crește considerabil șansele la succes în orice activitate! Începeți și țineți-o tot așa!

Ne consumam o buna bucata din viata incercând sa le facem pe plac altora, incercând sa ne prefacem ca ne pasa de niste lucruri mici dar foarte importante pentru altii, in loc sa ne preocupam de lucrurile mari si importante pentru noi.

Rude, prieteni, colegi, tot felul de cunostinte ne complica viata in fiecare zi cu tot felul de reguli. Fiecare doreste sa-si impuna asupra noastra un set de restrictii. Iar noi, pentru ca nu vrem sa-i suparam sau pentru ca vrem, pur si simplu, sa scapam de griji si de batai de cap, le acceptam.

Si facem cea mai mare greseala pentru ca, de fapt, ne complicam viata. Inutil.

Gânditi-va ca aveti in fata o foaie de hârtie alba. Este programul pentru o zi. Foaia aceea o puteti umple cu ceea ce va place sa faceti, cu lucrurile placute din viata voastra. Dar e o singura foaie. Nu puteti cere alta.

Sau puteti, inainte de a face altceva, sa scrieti regulile pe care trebuie sa le respectati ca sa nu-i suparati/dezamagiti pe cei din jurul vostru. Si scrieti, si scrieti si va dati seama ca nu prea aveti suficient spatiu pe foaie.

Exemplul este simplu: inainte de a respecta regulile celorlalti, fa-ti timp sa te respecti pe tine.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!