Aceste 3 lucruri ne arată dacă cunoaștem o persoană dintr-o viață anterioară

Aceste 3 lucruri ne arată dacă cunoaștem o persoană dintr-o viață anterioară

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 February 2021 in Spiritualitate

Se spune că sufletele noastre trăiesc pentru totdeauna. Ele trăiesc în afara spațiului și a timpului nostru și interacționează cu alte suflete. Deși nu ne amintim cine am fost în viețile noastre anterioare sau ceea ce am experimentat, sufletul are capacitatea de a stoca unele informații în subconștientul nostru.

Există povești și documentare despre adulți și copii mici care descriu în detaliu o casă sau un loc în care nu au fost niciodată. Acest lucru poate indica faptul că au amintiri dintr-o viață anterioară. Amintirile pot fi declanșate de anumite locuri, situații sau oameni.

Dacă data viitoare când întâlnești pe cineva, simți aceste 3 lucruri, este posibil să-l cunoști dintr-o viață anterioară:

1. Simți instantaneu o conexiune

Ți s-a întâmplat să întâlnești pe cineva pentru prima dată și să ai sentimentul că îl cunoști de o viață? Acest sentiment poate fi destul de confuz, dar conexiunea cu cealaltă persoană este foarte puternică.

Acest lucru poate însemna că ai fost odată foarte apropiat de acea persoană. S-ar putea să fi fost un membru al familiei, un prieten sau chiar o persoană dragă.

Dacă la întâlnire te simți supărat sau apatic, acest lucru poate însemna că sufletul ei te-a rănit într-un fel, iar această nouă întâlnire ar trebui să vă ofere amândurora pace.

2. Aveți o conexiune telepatică

Acest lucru poate fi și mai confuz. A avea o conexiune telepatică nu înseamnă să vorbești cu cineva prin intermediul gândurilor tale. Înseamnă că atunci când vrei să-i spui ceva unei persoane, exact în momentul respectiv acea persoană te sună sau îți dă mesaj.

Această conexiune este dificil de explicat logic, dar nici nu poate fi respinsă. Sufletele voastre se simt confortabile și sigure unul lângă celălalt pentru că probabil ați împărtășit câteva amintiri intime și ați ajuns să vă cunoașteți bine.

3. Poți citi o persoană prin intermediul ochilor 

Ochii celeilalte persoane te fascinează și îți par foarte familiari, îți vine să îi privești de un milion de ori. Se spune că ochii sunt oglinzile sufletului, iar unii oameni cred că sufletul își păstrează ochii atunci când intră în alte trupuri.

Deși se spune că oamenii se nasc ca o pagină goală pe care trebuie să o umple toată viața, acest lucru nu este valabil mereu. Spiritele noastre păstrează anumite informații din viața anterioară, care ne vor fi de multe ori utile în viața noastră de acum.

Ai experimentat vreodată unul dintre aceste semne la întâlnirea cu o persoană?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!