6 semne ascunse că aveți darul de a fi clarvăzător

Publicat de Larisa Moldovan pe 25 November 2020 in Dezvoltare PersonalaLifeStylePersonalitatePsihologieSpiritualitate

Natura înzestrează pe unii oameni mai mult și pe alții mai puțin. Experții au dezvăluit care sunt cele mai importante semne care îți vor confirma că ești clarvăzător:

1. Ești selectiv când vine vorba de prieteni

Acești oameni au de obicei foarte puțini prieteni cu care se pot simți confortabil. Practic, cercul tău de prieteni constă în oameni care nu mint și nu sunt prefăcuți. Acest lucru indică în mod direct că poți simți când o persoană are intenții negative.

2. Oamenii vin la tine pentru sfaturi

Oamenii din jur îți cer în mod constant sfaturi pentru a rezolva o anumită situație sau problemă. Faptul că privești în profunzime te face să vezi întotdeauna rădăcina problemelor.

Există oameni care dau sfaturi corecte și utile, dar care nu au același dar. Ei dau sfaturi din experiență. Pe când clarvăzătorii dau sfaturi bune în ciuda lipsei de experiență.

3. Ești empatic la un nivel mai ridicat

Dacă cineva pățește ceva rău, acest lucru va avea un impact emoțional asupra ta, deoarece te gândești cum ar fi fost dacă erai în locul lor. Chiar și vizionând un film trist, te superi așa de tare încât vei vrea să te uiți numai la filme cu final fericit. Asta înseamnă că îți pasă de problemele altora și că nu dorești răul nimănui.

4. Oamenii ori te iubesc, ori te urăsc, nu există cale de mijloc

De multe ori se întâmplă ca clarvăzătorii să întâlnească anumite persoane care îi vor iubi instant. De asemenea, se poate întâmpla și invers, ca acele persoane să te urască fără motiv. Acest lucru se întâmplă datorită energiei tale foarte puternice.

Persoanele pozitive vor iubi această energie, deoarece se vor simți foarte bine în preajma ta. Persoanele negative te vor vedea ca pe o persoană care, cu energia ta, încearcă să le tulbure starea de spirit și nu vor vrea să se afle în preajma ta.

5. Ai o intuiție puternică

Dacă ai darul clarvăzătorului, atunci ai o intuiție foarte puternică, care nu dă greș aproape niciodată. În acest fel poți evita problemele și lucrurile rele dinainte să se întâmple. Poți simți oamenii negativi și intențiile lor rele și așa te poți feri de ei. De asemenea, ai darul de a lua decizii corecte în cel mai scurt timp posibil. Alături de tine, oamenii simt că totul se întâmplă exact așa cum ar trebui.

6. Ai gânduri complexe

Oamenii cu abilități extraordinare se gândesc întotdeauna la modul în care funcționează lumea, la ce se întâmplă după moarte, la ce a fost înaintea Universului. Încerci să găsești răspunsuri la întrebări pe care oamenii normali nu și le pun de obicei. Acest lucru te face special.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon
Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!