5 moduri de a intra în fluxul abundenței banilor și norocului

5 moduri de a intra în fluxul abundenței banilor și norocului

Publicat de Larisa Moldovan pe 12 February 2021 in SfaturiSpiritualitateViata

A intra în „fluxul abundenței” înseamnă a folosi bogăția pe care o avem deja pentru a crea mai mult și a merge mai departe. Iar pentru aceasta avem nevoie ca corpul, spiritul și mintea noastră să fie adaptate la energia succesului și a prosperității.

Iată 5 moduri de a începe o nouă viață de abundență și succes:

1. Folosește magia recunoștinței

Recunoștința are o atracție magică foarte puternică. Când mulțumim sincer pentru tot ce avem, deschidem canale pentru mai multe lucruri care pot veni în viața noastră. Universul dă întotdeauna mai mult oamenilor care îi apreciază darurile – cu recunoștință și iubire.

Prin urmare, trebuie să folosim magia pe care o are sentimentul de recunoștință.

Trebuie să acordăm timp în fiecare zi pentru a reflecta la ceea ce suntem recunoscători. Și nu neapărat ceva mare și grandios. Trebuie să mulțumim absolut pentru tot ce avem. Habar n-ai cât de eficientă este magia recunoștinței! Seara când stai în pat, mulțumește Lui Dumnezeu pentru tot ceea ce ai.

2. Introduceți mantrele în rutina zilnică

Din când în când, toți trecem prin situații negative, care nu poate să nu ne influențeze. Iar acest lucru se întâmplă adesea câteva zile, luni și uneori ani. Și gândurile noastre, după cum știți, ne influențează și modelează realitatea, motiv pentru care o atitudine pozitivă este atât de importantă.

Și repetând anumite afirmații, putem învăța să neutralizăm energiile și gândurile negative.

Ori de câte ori gândurile negative încep să te copleșească, repetă câteva mantre pozitive. Și veți simți imediat că toată negativitatea dispare și, în locul ei, vin gânduri care vă încarcă cu energie și optimism.

3. Exprimă recunoștință față de planeta / Zeița Venus

Astrologii susțin că planeta Venus nu este doar un simbol al iubirii și frumuseții, ci și al banilor și bogăției. Venus controlează fluxurile de energie care atrag bogăția și abundența.

4. Învață sa lași de la tine

A învăța să lași de la tine este la fel de important ca și atragerea abundenței și bogăției. Iată de ce te poți elibera: lucruri materiale sau obiecte de care nu avem nevoie sau pe care nu le mai folosim de ani de zile, sau relații care nu fac decât să ne rănească sau credințe nocive la care ne încăpățânăm să ne agățăm. Toate acestea limitează fluxul de energie și nu putem obține ceea ce vrem de la viață.

Dacă vrei să aduci abundența în viața ta, trebuie să exersezi „lăsarea”. Astfel, eliberăm energia și spațiul fizic, unde prosperitatea, iubirea și lumina pătrund.

5. Fii generos

A trăi din belșug nu înseamnă că trebuie să ascunzi tot ceea ce ai sub pernă și să te bucuri în liniște. A trăi din belșug înseamnă, în primul rând, a împărtăși tot ce ai cu alți oameni. Numai în acest caz Universul ne va fi generos.

Generozitatea ar trebui să fie o parte integrantă a vieții tale. Se poate manifesta în multe moduri diferite. De exemplu, donarea de lucruri săracilor sau în alte moduri de a ajuta oamenii nevoiași. Acest lucru vă va umple gândurile și dorințele cu puritate și bucurie și vă va aminti întotdeauna că avem absolut tot ce avem nevoie pentru viață și chiar mai mult.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!