4 semne de energie negativă acasă care te îmbolnăvesc

4 semne de energie negativă acasă care te îmbolnăvesc

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 February 2021 in PersonalitateSpiritualitateViata

Când oamenii se gândesc la boli, de obicei nu iau în calcul energia de acasă. Acest lucru se datorează faptului că majoritatea oamenilor nu au niciun motiv să creadă că energia negativă poate juca un rol în important în apariția bolilor. Cu toate acestea, după cum se dovedește, este foarte probabil; dacă locuiți într-un mediu plin de energie negativă, acesta poate avea consecințe grave pentru dvs.

Iată 4 semne că aveți energie negativă în casă:

1. Observați o deteriorare a relațiilor de familie

Una dintre cele mai vizibile consecințe ale energiei negative în casa ta este modul în care aceasta afectează relația ta cu restul familiei. Modificările se pot manifesta ca o scădere a comunicării și a armoniei. În general, este posibil să vedeți o deteriorare generală a modului în care relaționați.

a) Vă învinuiți reciproc și refuzați să vă asumați responsabilitatea

Un mediu de casă nefavorabil vă poate determina să renunțați treptat la responsabilitatea pentru ceea ce spuneți sau faceți față de oamenii care locuiesc cu dvs. Cel mai eficient mod de a scăpa de negativitatea din casa ta este să îți asumi responsabilitatea pentru acțiunile tale și să-ți crești energia pozitivă prin diferite practici de auto-îngrijire.

b) Relațiile devin toxice

Puteți asista la comportamente precum plângeri constante și abuz emoțional și fizic. Desigur, relațiile toxice din casă nu vor face decât să sporească nivelul de energie negativă din casă. Acesta este motivul pentru care este foarte important să recunoaștem când o relație este toxică. Verificați în mod regulat evoluția relațiilor, este foarte important să vă transformați casa într-un loc pozitiv.

c) Există neînțelegeri

Un semn sigur că energia negativă este prezentă în casa ta este că membrii familiei tale au mai multe șanse să se certe decât să poarte conversații armonioase. În astfel de momente, nimic din ceea ce faceți sau spuneți nu le poate calma furia.

2. Schimbarea dispoziției

Un mediu de casă nefavorabil poate influența cu ușurință acțiunile oamenilor din ea. Schimbările de dispoziție și alte simptome ale bolilor mintale sau ale stresului sunt mult mai frecvente. Nivelurile de anxietate cresc și episoadele depresive devin mai prelungite. Eliminarea energiei negative este vitală pentru sănătatea mintală a tuturor acasă.

a) Observi prezența vampirilor energetici

Vampirii energetici sunt oameni care aspiră energia de la ceilalți. Fiind în prezența lor sau comunicând cu ei în vreun fel, te îmbolnăvești emoțional și fizic. Te vei simți confuz, epuizat sau supărat pentru că energia ta pozitivă a fost furată.

b) Ești încordat

Sentimentul de iritabilitate sau oboseală și reținerea respirației sunt semne de stres emoțional sau mental. Băile cu sare, dușurile și exercițiile de respirație sunt câteva dintre ritualurile liniștitoare care ajută la eliberarea tensiunii și la canalizarea energiei într-o direcție mai pozitivă.

c) Ești foarte emoțional

A gândi pozitiv nu înseamnă că uneori nu vei experimenta emoții negative. Cu toate acestea, dacă te copleșește până la punctul în care interferează cu funcționarea ta normală, atunci ești plin de energie negativă. Trebuie să privești ceea ce ți se întâmplă ca pe un semn pozitiv că este timpul pentru o schimbare în viață.

3. Suferi de negativitate fizică sau boală

Energia negativă se poate manifesta ca disconfort fizic, durere sau boală. Numită și durere corporală, durerea emoțională crudă se acumulează de-a lungul vieții și se înrădăcinează în tine.

a) Te doare stomacul
După excluderea intoxicațiilor alimentare sau a gastritei stomacale, durerile abdominale frecvente pot fi cauzate de reținerea emoțiilor negative cauzate de stres.

b) Ai dureri de cap

Acestea apar adesea ca o durere simplă în jurul frunții, cefei și gâtului, dar durerile de cap tensionate sunt provocate de stres. Având în vedere că acesta este cel mai frecvent tip de durere de cap, trebuie să verificați dacă se acumulează energie negativă în interiorul vostru.

c) Aveți dificultăți de respirație

Una dintre consecințele stresului este respirația scurtă, pe care o puteți experimenta atunci când corpul dvs. are parte de energia negativă. Emoțiile intense, cum ar fi furia și durerea, te pot copleși și pot îngreuna respirația. Acest lucru poate declanșa uneori un atac de panică.

4. Situația ta la muncă se înrăutățește

Când vă simțiți stresat acasă și la locul de muncă, puteți constata că energiile negative s-au acumulat în mediul dvs. personal și de afaceri.

a) Ai un program dezordonat

Gândirea pozitivă te părăsește atunci când aveți prea multe griji. Este prioritar să vă acordați prioritate sănătății și bunăstării. Contactul cu natura, exercițiile fizice și masajul sunt câteva dintre lucrurile pe care le puteți face pentru a vă relaxa.

b) Ai probleme financiare și nu poți găsi motiv

Dacă întâmpinați probleme financiare care nu pot fi explicate din punct de vedere financiar, este posibil ca casa dvs. și locul de muncă să fie plin de energie negativă. Deoarece totul înseamnă energie, inclusiv banii, frecvențele vibraționale mai mici pot bloca fluxul de frecvențe vibraționale mai mari.

c) Lucrezi târziu

Cercetările arată că un lucrător mediu poate lucra aproximativ trei ore dintr-o zi tipică de opt ore. Lucrul la o dată ulterioară ne afectează serios energia emoțională, mentală și fizică.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!