10 legi energetice de bază care vă vor crește energia, iar încălcarea lor vă vor epuiza de energie

10 legi energetice de bază care vă vor crește energia, iar încălcarea lor vă vor epuiza de energie

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 February 2021 in Spiritualitate

Nu contează dacă știi sau nu despre ele. Acestea sunt legile naturii, ceea ce înseamnă că ele acționează asupra ta oricum. La fel cum gravitația acționează asupra unui măr care cade. Află ce trebuie să faci pentru ca aceste legi să lucreze pentru tine și nu împotriva ta.

Iată care sunt legile energetice de bază:

1. Informațiile au putere de influență

Asta înseamnă că orice informație vă poate îmbunătăți starea de spirit, sau o poate strica, adică vă poate crește energia sau o poate reduce. Încercați să filtrați informațiile care vin spre voi. Restrângeți sau eliminați complet canalele prin care puteți primi informații negative.

2. Odată cu mișcarea vine și energia

Astfel, pentru ca energia ta să fie la nivelul adecvat, trebuie să eviți stagnarea corpului tău, atât fizic, cât și mental. Fă exerciții fizice, ieși la plimbare, învață lucruri noi, dezvoltă-te pe plan personal.

3. Energia unei persoane vine din exterior

Energia unei persoane vine din spațiul cosmic prin diferite canale: mâncare, aer, apă, simțuri sau percepții. Dacă un canal funcționează prost dintr-un motiv sau altul, atunci energia va veni greu sau nu va veni deloc. Acesta este motivul pentru care energia unei persoane scade, ducând la o stare proastă și la rezultate slabe.

4. Pentru a primi energie, o persoană trebuie să se afle într-o stare de echilibru

Pentru un flux normal de energie, o persoană trebuie să se afle într-o stare de echilibru între corp, minte, comportament și mediul extern.

5. Energia este dată de modul cum te simți 

Pentru a vă crește nivelul de energie, trebuie să monitorizați relația dintre evenimentele externe și modul cum vă simțiți. Toți oamenii sunt diferiți, ceea ce înseamnă că, în timpul unui eveniment, o persoană se poate simți confortabil, în timp ce altă persoană se poate simți inconfortabil, ceea ce o va scurge de energie.

Acest lucru este mai ușor de înțeles prin intermediul călduri. Dacă într-o cameră sunt 20 de grade, o persoane poate spune că este cald, iar altă persoană poate spune că este frig. Urmăriți reacțiile corpului și eliminați pe cât posibil acele evenimente care vă afectează negativ bunăstarea și confortul.

6. Energia depinde de gândurile și concentrarea ta

Gândurile au un impact foarte serios asupra energiei tale. Dacă în majoritatea timpului tău ești îngrijorat de ceva, ți-e frică de ceva și te gândești la probleme, atunci nivelul tău de energie va fi extrem de scăzut. Mai mult, cu cât acorzi mai multă atenție acestui lucru, cu atât vei pierde mai multă energie.

7. Energia depinde de calitatea alimentelor

Cu cât aveți procesul de digestie mai bun, cu atât consumați mai puțină energie în acest proces, se formează mai puține deșeuri și toxine și primiți mai mulți nutrienți. Unele alimente sunt ușor de digerat, în timp ce altele sunt greu de digerat și consumă multă energie, ceea ce duce la oboseală.

Monitorizați calitatea alimentelor și a digestiei. Urmăriți starea corpului după ce ați mâncat. Dacă vă este somn sau simțiți o lipsă de energie, atunci trebuie să faceți niște schimbări în alimentație.

8. Stresul suprimă energia

Stresul și alte aspecte negative au un efect copleșitor asupra energiei și digestiei. Pentru a le elimina, aveți nevoie de o stare de relaxare și multă odihnă, care poate fi realizată prin intermediul unor activități care vă îmbunătățesc starea de spirit.

9. Cele cinci simțuri sunt canalele noastre spre energie

Cele cinci simțuri, vederea, auzul, gustul, mirosul și atingerea, care au fost listate pentru prima dată de Aristotel, sunt canale de energie prin care energia poate veni și pleca.

10. Energia trebuie restabilită

Pentru ca energia ta să aibă un nivel normal, ai nevoie de perioade de odihnă, atât fizic, cât și psihic. Asta înseamnă că o zi pe săptămână ar trebui să fie dedicată odihnei și relaxării. Și măcar o dată pe an, plănuiește o mini-vacanță de 3 zile.



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!